gönderen Çetin Taş » Pzt Nis 04, 2011 1:34
Gezgin, yazdığım şeyler gayet açık. Sanırım baştan sona okumaya üşenmişsin, uzun gelmiş yazdığım yazı anlaşılan sana. Öyle ise bu yazdıklarına anlam veremiyorum.
Hiç kimseye hakaret etmedim. Haksızlık etmedim. Bir baltaya sap olmayan liderler demişsin, ben de "bir baltaya sap olmak için Özal, Yılmaz, Çiller, Erbakan, Türkeş, Erdoğan olmak gerekiyor çünkü" demişim. Anlamayacak bir şey yok ki burada!
Bu site her zaman açık bir forum oldu memleketten, milletten, Atatürk'ten yana olanlara. Öyle de olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Ben ne senin, ne Kutadgu bilig'in düşüncelerinize saldırmadım. Ama haksızlık yaptığınızı, eleştirilerinizde ve söylemlerinizde haksız olduğunuzu düşündüğüm için yukarıya gayet uzun, anlaşılır ve açıklayıcı bir yazı yazdım. Buna rağmen hala ANAP, AKP tek parti iktidarı olduğu dönem ki kararsız seçmenlerden bahsedip bir de bunların sol seçmen olmadığını falan karıştırmışsın. Bu ülke de nefes alan herkes biliyor ki kararsız seçmenlerin içinde pek azı AKP'lidir. Bu güçbirliğinin temel çıkış nedeni zaten o kararsız seçmenlerdir.
Bundan öte daha yazacak bir şeyim yok sana.
Kutadgu Bilig. Üzülmece, bozulmaca, kızmaca yok. Senin şahsında senin gibi düşünen arkadaşlara hitaben bir yazı yazdım. Meseleler öyle birilerinin ezbere söylediği gibi değil, bunu açıklamaya çalıştım. CHP'ye düşman falan değilim, olamam. Atatürk'ün kurduğu bir partiye düşman olmak, karşı olmak ne haddime, kimin haddine? Ama sorun da zaten Atatürk'ün kurduğu partinin ona layık şekilde yönetilmemesinde. Dediğin doğru, ben bu forumda ki yazılarımda CHP'yi de, MHP'yi, de, HEPAR'ı da ve diğer partileri de eleştirdim. Ama inan, içlerinde en çok CHP'yi eleştirmek bana acı veriyor. Çünkü bugün (olmaz ya diyelim ki oldu)Atatürk yaşıyor olsaydı ve CHP'nin başında olsaydı; ben dahil sanırım bu sitenin müdavimlerinin hemen hepsi CHPli olurduk. İşte sorun da tam da burada başlıyor. Atatürk ne yazık ki (en azından bedeniyle)yaşamıyor ve CHP'nin de başında değil, üstelik CHP'de hak eden kişilerin elinde değil.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.