Yargan Kam yazdı:Bir Türk ülkesinde, bir başka Türk ülkesinin bayrağı nasıl açılamaz?
Bursa Valisi Şahabettin Harput, 14 Ekim Çarşamba günü Bursa'da yapılacak Türkiye-Ermenistan maçının biletlerinin, büyük ihtimalle ücretsiz olarak kontrollü şekilde dağıtılacağını bildirdi.
http://www.gencsiviller.net/haber.php?haber_id=80
http://www.gencsiviller.net/artikel.php?artikel_id=47
http://www.gencsiviller.net/artikel.php?artikel_id=50
» Ölümüne Bursaspor { 12 Ekim 2009 | 02:38 } { 99107. yorum }
Bu biletler yandaşlara dağıtılacak milliyetçi bursa taraftarı üzerinden açılım reklamı yapılacak. . Kimse bize zorla açılıma evet dedirttiremez. Olay olmayacak bizler bilinçli taraftarız ama ben kardeşlerimin bayrağıyla oraya girerim bayrağa uzanan eller kırılsın ! ! !
» Kuşadası Teksas { 12 Ekim 2009 | 02:07 } { 99104. yorum }
Bunun ne olduğunu söyleyimmi arkadaşlar resmen vatanı satıyorlar bunlar şuraya bakın hele neymiş azerbaycan barağı yasakmış bence ermeniler istese türk bayrağınıda yasaklar bunlar ama unutmasınlar atatürkün bursa nutkunu aynen şöyle der büyük önderimiz eğer vatan tehlikedeyse o zaman beklemeyiniz gerekeni siz yapınız önce kürtleri korudular şimdi ermenileri uyandı herkes biliyorum osmanlının baş şehrinden bizans oyunları döndürecekler yeter ya. Ya istiklal ya ölüm
» Neco { 11 Ekim 2009 | 23:05 } { 99091. yorum }
Alayına isyan kardeşim içeri girince iş biter türk formnasının altına giyerim bursa formasını olur biter içeride hesaplaşacağım ermeniler var benim kralına gideriz dünyaya posta koymuş dedemin torunuyum ben yerim açılımını demokrasiyi globali küreseli osmanlıyım ben
» Hey Green { 11 Ekim 2009 | 23:02 } { 99090. yorum }
Bu bizim için sıradan bir maç.
istanbul medyası bizi öyle bir tırstırmışki şu son yalan haberlerle, abilerimiz hoşgeldin pankartı bile hazırlamışlar!
karşımızdaki azerbaycan değil ermenistan. Aklımızı başımıza alalım. Akp'nin açılım politikalarına alet olmayalım. Ermenilere de yalanmayalım.
biz biz olup, adam gibi destekleyelim takımımızı kötü tezahürat yapmadan. Bunun dışında ermenilere pankart açıp yalaklanmaya gerek yok. Sadece tarihi değil, hala düşmanımız ermenistan bizim. Bunları bilelim. Ama kötü bişey yapmadan destekleyelim bizden kralı olmaz.
toplantıya gidecekler bunları konuşsn lütfen. Şehir dışındayım gelemeyeceğim.
» Orhan { 12 Ekim 2009 | 15:18 } { 99178. yorum }
Yazıklar olsun içimizdeki ermeni hayranlarına ve tüm yalakalarına.
» Türk { 12 Ekim 2009 | 15:11 } { 99177. yorum }
Türk kardeşlerim, ben biliyorum bursa tarafdarlarının ne kadar ateşli olduqlarını ve türk milliyetini sevdikleriniç hadi açalım azeri bayrağını statda ve qörsün ermeni köpeği birliğimizi, aksi taktirde onlar bizim kardeşliğimize şübhe ediyorlar. Hadi biz de onlara aksini ispat edelem. Hadi bursa tarafdarı qöster büyüklüğünü bütün dünyaya.
Biletler kime dağıtılacak biliyormusunuz akp gençlik kollarına akp bakanlarına akp yandaşı amire memura dağıtılacak bursa taraftari nerde yokk? Hey millet uyanin dalga geçiyorlar asil onlar futbola siyaset kariştiriyorlar dikkat edin?
ben bu maça gitmicem sizde gitmeyin hiç bir sevgi bursasporun önüne geçemez? Bursa/curva
» Murathan { 12 Ekim 2009 | 12:08 } { 99132. yorum }
Yazık. Sanırım hükümet texsas sa ne bağıracağını ezberletmiş. Büyük ihtimal türkiye diye bağırmayın bile demişlerdir. Biletleride istedikleri adamlara dağıtacaklar bütün tezgah hazır galiba. Bütün tarihleri bize düşmanlık olan bu ülkeye karşı bukadar aciz bir duruma düşmemiz gerçekten çok üzüntü verici. Hükümete yalakalık yapmak için maçta millete pranga vurmaya çalışacakların çok büyük bir karakter sorunu vardır.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk