Heyhat! Bursa Atatürk Stadı'nda Azerbaycan bayrağım yasak

Genel & Güncel Konular

Re: Bayrak yasağında geri adım: Azerbaycan bayrağı serbest

İletigönderen maydonos » Sal Eki 13, 2009 16:29

Mansursah, tumu ile dogru tahmin etmissin, bende ayni seyi dusunuyorum. Yoksa bu devsirmeler kaldirmazdi bu yasagi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen antalyalim » Sal Eki 13, 2009 18:33

maydonos, MansurSah Bunlardan hersey beklenir. Hatta Ermenistandan özel ucaklarla cakma taraftar bile getirebilirler. Hakli olabilirsiniz ama Bursalilarin da eli armut toplamiyordur umarim.
Stadin kapisina yigildiklarinda iceriye giremeseler bile kapinin önünde acacaklari bayraklarla büyük bir kamuoyu yaratabilirler. Olanlardan kimsenin haberi bile yok henüz. Insanlara; AKP-Ermenistan isbirligini göstermeleri gerekmektedir.
Bayrak acmak yasak degil sonucta. :lol:
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen 10101 » Sal Eki 13, 2009 19:13

Birçok haberi soğukkanlılık ile karşılayabilirken, bu bayrak yasağı sonrasında tepem atmıştı. AKP'nin bu hareketini de Türk halkı unutmayacak.

Haydi Bursalı'lar!!!!
Herkes eline bir Azerbaycan bayrağı alsın. Maça girenler içeride, giremeyenler dışarıda bayrakları dalgalandırsın!
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen sessiz sedasız » Sal Eki 13, 2009 19:24

10101 yazdı:Birçok haberi soğukkanlılık ile karşılayabilirken, bu bayrak yasağı sonrasında tepem atmıştı. AKP'nin bu hareketini de Türk halkı unutmayacak.

hayır kardeşim unutacak..."kelle" hesaplarını, "sayın" hitaplarını, kıbrıs davasını, barzani kucaklaşmalarını, güneydoğuyu israile satmalarını unuttukları gibi bunuda unutacaklar.Türk milletinin 3 ay hafızası vardır.ondan sonrası temizzz...

akıllılık ettilerde kaldırdılar yasağı.keşke kaldırmasalardı.kaldırmasalardı ki o bursa'da maç akşamı yer yerinden oynasaydı.o zaman akp şimdiki geri adımından çok daha büyük şeyler kaybedecekti.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 14, 2009 9:24

Ermenistan maçı komedisi

Tribünü sivil polis, asker, öğrenci, futbolcu aileleri ve davetiye dağıtılanlar dolduracak.

Tribünlerin tamamına yakını sivil giyimli polis ve askerler, askeri okul öğrencileri, futbolcu aileleri ve davetiye dağıtılan 8 bin kişiyle doldurulacak.

Türkiye ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesine yönelik protokolün hafta başında imzalanmasından sonra konuk ülke Cumhurbaşkanı Sarkisyan’ın maça geleceğinin açıklaması, Emniyet Teşkilatı gibi Futbol Federasyonu’nu da alarma geçirdi. Maçı üst düzey protokol grubunun izleyecek olması, dikkatleri karşılaşmanın skorundan çok alınacak olağanüstü önlemlere çevirirken, güvenlik amirleri ve federasyon arasında iki gündür sürdürülen görüşmeler sonunda ilginç bir yöntem geliştirildi.

Bursa Atatürk Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak maç için taraftarlara 3 bin bilet ayrılırken, 18 bin kapasiteli tribünlerin neredeyse tamamına yakınının sivil giyimli polis ve askerler, askeri okul öğrencileri, futbolcu ailelerinin bireyleri ile davetiye dağıtılan 8 bin kişi (sponsorlar dahil) tarafından doldurulacağı öğrenildi.

Protokolde sivil görevliler olacak

İki ülke Cumhurbaşkanı’nın yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, onun üzerinde bakanın ve UEFA Başkanı Platini’nin maçı izleyeceği protokol tribünü çevresine, sivil giyimli asker ve polis okulu öğrencileri yerleştirilecek. Özel davetiye sahipleri de bu bölüme yakın yerlerde oturacak. Teknik adamlar, futbolcular, hakemler gibi futbol ailesine mensup kişiler ise stadın değişik yerlerine dağıtılacak. Bu gruplara federasyon ve Valilik tarafından Türk bayrakları verilecek.

Taraftarlara ‘Islık çalmayın’ uyarısı

Stada alınacak 3 bin civarında taraftar içeriye girmeden kapsamlı bir kontrolden geçirilecek. Bu şahıslardan kimliklerini ibra etmeleri istenecek. Türk bayrağı dışında hiçbir pankart veya dövizin içiri girmesine izin verilmeyecek. Normal taraftarın arasına güvenlik güçleri yerleştirilecek ve herhangi bir taşkınlık yapılması engellenecek. Maç öncesi Ermenistan ulusal marşının çalınması sırasında taraftarların ıslık çalmamaları yolunda anons yapılacak.

Karşılaşma nedeniyle yaklaşık 3 bin 500 resmi ve sivil polis görev yapacak.

Gerçek Gündem
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 14, 2009 9:38

Bu maçı vericez başka yolu yok!

Valilikten yapılan açıklamaya göre...

Türkiye’nin gol atması durumunda “gool” diye bağırılması, ikinci bir emre kadar yasaklandı. Ermenistan’ın gol atması durumunda “gooooolll” diye bağırmayanların ise, suratlarına biber gazı sıkılmak suretiyle, coplana coplana dışarı atılmasına karar verildi.

*

Türkiye gol atarsa, başta golü atan futbolcu olmak üzere, millilerimizin toplu halde hakemin üzerine yürümesi ve “Hoca ofsayt be, kör müsün” diye itiraz etmeleri gerekmektedir... Rakip futbolculara faul yapmak, Ergenekon kapsamında değerlendirilecektir. Kayarak müdahale edenler, soyunma odasında gözaltına alınacak; kambura yatan provokatörler, tutuklanacaktır. Fatih Terim’in istifası nedeniyle, Türk milli takımının boşalan teknik direktörlük görevini Ermenistan milli takımının masörü üstlenecektir. (Gösterdikleri anlayış nedeniyle Ermenistan Futbol Federasyonu’na teşekkür ederiz...) Bursa Atatürk Stadı’nın adı, tahrik edici unsur nedeniyle, Bursa Stadı olarak değiştirilmiştir. Kemalpaşa tatlısının il sınırları içinde satışı geçici olarak durdurulmuştur. Uludağ’ın, diplomatik jest mahiyetinde Ararat olmasına; Bursaspor’un taraftar grubu Teksas’ın da, California Grubu olmasına karar verilmiştir. Arda Turan’ın derhal kadro dışı bırakılması, ya da, soyadının yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için, Arda Turanyan olması uygun görülmüştür. Yayıncı kuruluşla yapılan görüşmeler neticesinde, maçı Mehmet Ali Birand’ın anlatmasında prensip anlaşmasına varılmıştır... Ancak, bu tarihi maçı, Cengiz Çandar, Hasan Cemal ve Ali Bayramoğlu triosunun yönetmesi yolundaki teklifimiz, maalesef UEFA Hakem Komitesi tarafından kabul edilmemiştir. Her ihtimale karşılık Orhan Pamuk’un dördüncü hakem olarak görev yapabileceği kendilerine bildirilmiştir. Rakibin rencide edilmemesi için, timsah yürüyüşünün men edilmesi, onun yerine, fino yürüyüşünün teşvik edilmesi benimsenmiştir. Görenlerde paniğe yol açan kılıç kalkan ekibinin faaliyeti geçici olarak durdurulmuş, karşılama ve uğurlamanın köçekçeyle yapılmasına karar verilmiştir. Kestaneşekerinden imal edilen Dünya Kupası maketi ve üzerinde “Hepimiz Ermeniyiz” yazılı bornoz, bizzat valimiz tarafından Ermenistan Cumhurbaşkanı’na takdim edilecektir. Kamuoyunun dikkatine saygıyla sunulur.

*

Sonra baktılar ki, adamın biri oturur bunları yazar...

Azerbaycan bayrağını yasaklamaktan vazgeçtiler.

Yılmaz ÖZDİL - 14 Ekim 2009, Hürriyet
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Eki 14, 2009 10:12

Yılmaz Özdil güzel yorumlamış olayı..

Paylaşım için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen alamancı » Çrş Eki 14, 2009 10:48

protestolarin hedefi ermeniler veya ermenistan olmamali. bu kesinlikle yanlis hedef. uyanik ermenistan tabiki türk hükümetinin zaaflarindan yararlanarak kendi çikarlarini koruyacak. ermenistan protesto edildiginde buna engel olmaya çalisan ABDullah ve erdogan kasim kasim zor bir günde dogru davranan devlet adami havalarina bürünecekler. protestolarin hedefi dogrudan ülkelerini AKPnin ve tarikatlerin gizli emelleri ugruna satan, emperyalistlerle gizli anlasmalar yapan ABDullah ve erdogan tayfasi olmali. sloganlar basit. ABDullah erdogan cumhuriyet düsmanlari, ABDullah erdogan vatan hainleri... ben aslinda demokratik tartismalarda muhalif görüslülere vatan haini yaftasi kondurmaya karsiyimdir. bu çogu zaman kolaycilik ve radikal fanatizmdir. ama bütün bu tanik olduklarimizi anlatmak için vatan haininden baska bir kelime bulamiyorum. AKPnin damat ferit pasa hükümetinden hiçbir eksigi yok fazlasi var. ermeni ve kürt açilimlari konusunda ABDyle yillar öncesinden gizli anlasmalar yapmislar. simdi hepimizi mal yerine koyup tiyatro oynuyorlar hazmettire hazmettire...
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen FahrettinAltay » Çrş Eki 14, 2009 12:06

Turkiye ve Avrupada yasayan TURKLER bir kutu boya alip buldugu duvara yazsinlar...
Butun dunya gorsun bizim bu AKP oyunlarini, yalanlarini, dolandiriciliklarini yutmadigimizi...
Onlar isterse 1000 kere silsinler, biz bin bir kere yazalim.... yazalim, ogretelim ki, seneye secimlerde oyuna gelmiyelim arkadaslar.
En cok korktugum bu. Turkiye AKP'yi bir 4 yil daha kaldiramaz!
Hani ne oldu o "Kagit Parcasi" hani TSK takipcisiydi bunun?
Hersey gibi unutuldu. Tabi medya onlardan yana olunca!
Bayraklari Bayrak yapan, ustundeki kandir, Toprak ugruna olen varsa VATANDIR
Kullanıcı küçük betizi
FahrettinAltay
Üye
Üye

İletiler: 81

İletigönderen İlteriş » Çrş Eki 14, 2009 12:29

Son Dakika!

Azerbaycan Bayragi'na FIFA'dan yasak geldi!

Kaynak

FIFA'ya bak sen! Bogazlarina kadar siyasete batmislar!

AKP'nin sirtindan aliyorlar yuku, Uluslararasi kurulusa veriyorlar! Hukumete Turk dusmanligini "ben yapmiyorum" diyerek yapabilmeleri icin bir "destek atma" hareketi...

Yine bizim ve Azeri kardeslerimiz icin, "Turk Hukumeti"nce yapilmis olmasindan daha az yurek yakici olacaktir. Ama Bursa halki buyuk ihtimalle bu yasaga da uymayacaktir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 14, 2009 12:33

Hicbir Türk evladi o maca gitmemeli!

AKaPe, yandaslari ve hepsi ermeni olanlar otursun koca stadda!

Heyhat!
Bursa ATATÜRK Stadı'nda Azerbaycan Bayrağım Yasak!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Heyhat! Bursa Atatürk Stadı'nda Azerbaycan bayrağım yasak

İletigönderen osmanli_torunu » Çrş Eki 14, 2009 12:54

Hay o fifayi....

ama haber kesin yalan cikar bence, bi dogan gurup haberi nedeolsa
Vatan'in Kalkinmasi icin,
100% TÜRK MALI KULLAN !!!
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

İletiler: 21

İletigönderen İlteriş » Çrş Eki 14, 2009 12:55

Türk-Kan yazdı:Hicbir Türk evladi o maca gitmemeli!

Ben Bursa halkinin o stadi, AKP ve dunyanin basina gecirmesi taraftariyim su anda! Bence maca gitsinler ve o stadyum iki Turk Devletinin de bayragini zorla diksinler!

Bursa nutkunun geregini yapsinlar! Gun bugundur!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 14, 2009 12:57

GöktürkMehmet yazdı:
Türk-Kan yazdı:Hicbir Türk evladi o maca gitmemeli!

Ben Bursa halkinin o stadi, AKP ve dunyanin basina gecirmesi taraftariyim su anda! Bence maca gitsinler ve o stadyum iki Turk Devletinin de bayragini zorla diksinler!

Bursa nutkunun geregini yapsinlar! Gun bugundur!

Göktürk, en az senin kadar öfkeliyim ben de!

Gönül ister ki, futbolcularimiz o maca cikmasinlar. Neyse cezasi öderiz!

osmanli_torunu yazdı:Hay o fifayi....

ama haber kesin yalan cikar bence, bi dogan gurup haberi nedeolsa

Konu ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener hurriyet.com.tr'ye şunları söyledi: "Evet bu karar verildi. Bundan da anlaşılıyor ki FIFA, futbola siyasetin karışmasına kesinlikle izin vermiyor. Buna örnek olarak Mısır'da devam eden U19 şampiyonasından bir örnek verebiliriz. Oynanan bir karşılaşmada Birleşik Arap Emirlikleri başkanının posteri açılınca FIFA anında duruma müdahale etti ve posteri indirtti" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=229

Bu kadar da yalan yazacak halleri yok :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Heyhat! Bursa Atatürk Stadı'nda Azerbaycan bayrağım yasak

İletigönderen 1919 » Çrş Eki 14, 2009 13:03

Bizim rezil oyuncular ülkemizi rezil etti, ciksinlar bu mac Azerbaycan formasiyla oynasinlar bosverin bayraklari, bunları yenelim de Azerbaycan kazansin!
En son 1919 tarafından Çrş Eki 14, 2009 13:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
1919
Üye
Üye

İletiler: 19

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x