Heyhat! Bursa Atatürk Stadı'nda Azerbaycan bayrağım yasak

Genel & Güncel Konular

Re: Heyhat! Bursa Atatürk Stadı'nda Azerbaycan bayrağım yasak

İletigönderen Ram » Çrş Eki 14, 2009 22:12

Resim
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 14, 2009 22:17

Tribünde Türk bayrağı göreniniz oldu mu? Ben göremedim de. Sanki Ermeni bayrağı daha fazlaydı. Tribünde taraftardan çok ne olduğunu anlayamadığım, böğüren bir kitle vardı. Sahi bizim tribünde yer alan taraftarlar hangi ülkenin taraftarlarıydı. Ulusal onuru yerin dibine geçiren şerefsiz, hain siyasetçileri de unutmayalım. Bir de Azeri bayrağını yere atmak ne demek? Yapılması gerekeni yapamadıkları için Bursa şehrine de yazıklar olsun. Sivilleştiniz mi yoksa?
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 14, 2009 22:23

Isgal altinda oldugumuzu hâlâ inkar edeniniz var mi?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen osmanli_torunu » Çrş Eki 14, 2009 22:26

Büyük Türk bayragi acildi arkadaslar, ekrana bi kac kez denk geldi. 70. dakikalar civari.
o kadar da degil yani.
Vatan'in Kalkinmasi icin,
100% TÜRK MALI KULLAN !!!
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

İletiler: 21

İletigönderen Ram » Çrş Eki 14, 2009 22:33

Türk-Kan yazdı:Isgal altinda oldugumuzu hâlâ inkar edeniniz var mi?

Ben inkâr ediyorum. Baksana bayrak inmemiş. Ezan da dinmediğine göre biz işgâlde değiliz. Bu çözümlemeden sonra kutulu yarışmaya başvuracağım, cebiri kuvvetli olanlar duasını eksik etmesin.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 14, 2009 22:35

osmanli_torunu yazdı:Büyük Türk bayragi acildi arkadaslar, ekrana bi kac kez denk geldi. 70. dakikalar civari.
o kadar da degil yani.

Simdi bir kullanici adina bak, bir macin oynandigi sehrin adina bak, sonra yazdiklarini bir daha oku.
Bursa'da 70. dakikada bir-iki dakikaligina Türk bayragi görülmüs heyhat!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen antalyalim » Çrş Eki 14, 2009 22:36

osmanli_torunu yazdı:Büyük Türk bayragi acildi arkadaslar, ekrana bi kac kez denk geldi. 70. dakikalar civari.
o kadar da degil yani.

osmanli_torunu o büyük bayraktan baska bir bayrak göremedim. Tellere asilmis birkac tane Türk bayragi vardi ama yeter mi sence? Mac Türkiye'de ve Milli Takim oynuyor. Bence olmadi. Yakismadi Bursa'ya. Bursa'nin bütün taraftarlarini ayni baslik altinda degerlendirmiyorum ama tarihi bir hainlige ortaklik eden o kadar taraftara yaziklar olsun.
Yaziklar olsun Texas'in amigolarina , taraftar dernegine ve baskanina...

Ram , ben bu sahneyi göremedim, kacirmisim paylastigin icin sagol.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 14, 2009 22:39

o kadar da degil yani.

Peki bana o taraftarları izah et. Nasıl bir kitleydi o? Sahi sen taraftarların sesini duydun mu hiç? Ben hiç duymadım, sadece tribünde böğüren bir kitle vardı, onu duydum. Başka da bir şey duymadım. Yazıklar olsun. Satılık taraftar da bu kadar olur. Son olarak ABDullah'ı uğurlamayı da unutmasınlar.
Namık KEMAL:

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen osmanli_torunu » Çrş Eki 14, 2009 22:42

Eger kamera tutup ta göstermiyorsa, oradaki taraftarin sucu ne arkadaslar.
Bu aradaki ayip ATV denilen kanaldadir. Apacik belliki onlara biyerlerden emirler yagmis,
zart-zurt ermeni bayragi dösterildi.

Resim
Resim

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=229
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 14, 2009 22:45

Ram yazdı:
Türk-Kan yazdı:Isgal altinda oldugumuzu hâlâ inkar edeniniz var mi?

Ben inkâr ediyorum. Baksana bayrak inmemiş. Ezan da dinmediğine göre biz işgâlde değiliz. Bu çözümlemeden sonra kutulu yarışmaya başvuracağım, cebiri kuvvetli olanlar duasını eksik etmesin.

Haklisin, ille de postal görecekler.
Yukaridakiler müsterih olsunlar, asagidakiler derin bir uykuda...

5 benim ugurlu numaramdir, onu sona birak. 8)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 14, 2009 22:47

osmanli_torunu, Hürriyet koskoca stadda 2 tane 70x50 cm Azerbaycan bayragi yakalamis, ben paylasmaya utandim.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 14, 2009 22:49

Maçtan önce uçurulan güvercinleri gördünüz mü, o neyin simgesiydi? osmanli_torunu, bayrak konusuna istersen hiç girmeyelim. Maçı sonuna kadar izledim, ben göreceğimi gördüm.
Namık KEMAL:

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen İlteriş » Çrş Eki 14, 2009 22:55

Sozun bittigi yerdeyiz! Turkler bu ulkede baski altinda! Azerbaycan bayragi acmak isteyen taraftarlara polis biber gaziyla mudahele ediyor! Gencin birinin kafasinda alternatif ordu kuvvetlerinin coplari patliyor! Ulkenin sadece ismi Turkiye, onu ne zaman degistirecekleri belli degil! Baska bir Turk Devleti'nin, Azerbaycan'imin bayraklari alternatif ordu kuvvetleri tarafindan toplanip yerlere serilmis! Ayrica burasi Hrant'larin vataniymis artik! Bu da ilan edildi!

Aymazlik, onursuzluk, hodukluk ve boceklik nereye kadar surecek?

Kimse bizi gelip silahlariyla isgal etmedi! Kimse gelip bizi yurdumuzdan surmedi!

Biz kendimiz ellerimizle verdik dusmana bu yurdu! Oy kullanarak! Oyumuzu, serefimizi ve bagimsizligimizi ve vatanimizi satma yonunde kullandik!

Ama herseye ragmen tribune Azerbaycan bayragiyla giren serefli Turkler cikmis! Iste o insanlar! ulkedeki butun hoduklere bedeldir!

Resim
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Ram » Çrş Eki 14, 2009 22:58

Türk-Kan yazdı:osmanli_torunu, Hürriyet koskoca stadda 2 tane 70x50 cm Azerbaycan bayragi yakalamis, ben paylasmaya utandim.

Öyle deme; bu büyük bir haberciliktir. Üşenmemişler, santim santim taramışlar, "biz sinekten yağ çıkaran Hürriyet-i Abideyiz(burada tersi değil), bir futbol(ayaktopu) maçından(karşılaşmasından) mı bayrak çıkartamayacağız?" diyerek başarıya ulaşmışlardır. Bir defa iye Müstemlekesi sınırları içinde Türk bayrakları bulmuşlar, buna da şükür...

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen osmanli_torunu » Çrş Eki 14, 2009 23:12

bu bayraklar, bi isyanin simgesidir. NE AKEPE yi ne valisi nede fifasi bu kardesligi bozamayacaginin belgesidir.
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x