-kadın için ''evet'' ya da ''hayır'' gibi kısa cevaplar yetersizdir -erkek içinse, evet ya da hayır cevapları ''lüzumundan fazla'' yeterlidir
bak bu doğru işte adam konusmak istemez bütün gün yorulmuştur ama kadın gelir sorular sorup kafa ütülemeye başlar birde uzun uzun cevaplar raporlar bekler ne kadar kötü bir durum adam ise sinirden kafasını duvarlara vurabilir ya da en sonunda cinnet geçirir sus be kadın sus artık
Evet,kadın hiç yorulmamış,hiç iş yapmamış,hiç bir şekilde evin,aslında her ikisini de ilgilendirmesi gereken konuları ile ilgilenmek zorunda kalmamış,verdiği bilgiler evle ve işleyişle ilgili değilmiş gibi,bir de eşine gece sessizce hizmet etmesi ,hiç sorun yansıtmaması lazım,değil mi?
NuNNi, tartışmaya açık bir konu aslında ama gerçek olan bir durum var ki eşinin yorgun olduğunu anlarsa susması en mantıklısı çünkü erkeğin kafasında işler ile ilgili binbir türlü problem varken bayanın o gün yaptıklarını hem de detaya girererk anlatması ne kadar mantıklı
GildaEREN, oldu ama lütfen sen de boş bırakma,arada uğra ve kontrolleri yap,oldu mu? Semih R.Cabalar, erkekler karılarının yorgun olduğunu anlayınca,mesela akşam sofra hazırlamak ya da bulaşık yıkamak,çocuklara ders çalıştırmak,onları yatırmak gibi işleri yapacaklar mı?Hangisinin daha yorgun olduğuna kim karar verecek?
GildaEREN, bak sen yoksun, dantel örnekleri de kalmadi.. ne kadar da heveslenmistim halbuki
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Ayyy sen bilmiyon Türkan ben sana renkli ören bayan aldim, walla Frankfurttan hemde ,sinema müzesine gittiydik oralarda bir yerde gözüme carpti aldim, firsat olmadi ki diyeyim, hemen cikiyom depimden ay canim canim kiyamam,hem onlari saticaz nette ayyytt hayale bakarmisiniz, ben hakketen cicekli nevresim gibi mi olmusumm
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
GildaEREN, evli filan değilim efendim ayrıca evlenmek içinde çok gencim bu arada kadınlar hakkında detaylı bilgilere sahip olmam iyi bir gözlemci olmamdan kaynaklanıyor çevremizde çok karı-koca var
Semih R.Cabalar, gözünü seveyim kardesim, babana bir sor bakayim, kadinlari cözebilmis mi, hatta dedene sor bence... gözler yaniltir, benden bir abla nasihati
GildaEREN, merakla bekliyorum zengin olacazzz desene
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.