Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 10:46

reisbey, :mrgreen: 8)
Tarihe bir bakın, bütün büyük adamlar keldir.

bu sözü herkes çok söyler usta :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen f@n@t!k » Prş Haz 28, 2007 10:53

Harbi hatun dallamalarla oynasmaz, onlarla cikmaz, ya da is atma

:mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: ayyy ne güzelmiş bayıldım gülmekten sağolasın şekerim bugüzel paylaşımın için :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

İletigönderen Hasta » Prş Haz 28, 2007 10:59

f@n@t!k, rica ederim canım... 8) :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 11:03

-kadın için ''evet'' ya da ''hayır'' gibi kısa cevaplar yetersizdir
-erkek içinse, evet ya da hayır cevapları ''lüzumundan fazla'' yeterlidir

bak bu doğru işte adam konusmak istemez bütün gün yorulmuştur ama kadın gelir sorular sorup kafa ütülemeye başlar birde uzun uzun cevaplar raporlar bekler ne kadar kötü bir durum adam ise sinirden kafasını duvarlara vurabilir ya da en sonunda cinnet geçirir sus be kadın sus artık 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Prş Haz 28, 2007 11:13

bütün gün yorulmuştur

Evet,kadın hiç yorulmamış,hiç iş yapmamış,hiç bir şekilde evin,aslında her ikisini de ilgilendirmesi gereken konuları ile ilgilenmek zorunda kalmamış,verdiği bilgiler evle ve işleyişle ilgili değilmiş gibi,bir de eşine gece sessizce hizmet etmesi ,hiç sorun yansıtmaması lazım,değil mi? :roll: :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 11:16

NuNNi, tartışmaya açık bir konu aslında :D ama gerçek olan bir durum var ki eşinin yorgun olduğunu anlarsa susması en mantıklısı çünkü erkeğin kafasında işler ile ilgili binbir türlü problem varken bayanın o gün yaptıklarını hem de detaya girererk anlatması ne kadar mantıklı :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Prş Haz 28, 2007 16:02

8) NuNNi 26 haziran tarihli güclü kadin olmave harbi kadin yazisi süperdi tesekkürler paylasimin icin.

Reisbey, kel erkekler pek bi zayif oluyor.Cekici olsalar bile.

Semih sen evlimisin bakiym, bayagi da kadinlari tanirmismisin, yani :mrgreen:

Gamze ve Fanatik paylasimlariniza icten tesekkürler,
Hepinize cok cok selamlar, bu ara burada cok az olabiliyorum...

NuNNi burasi sana emanettir :mrgreen: tamam micim.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Hasta » Prş Haz 28, 2007 19:42

GildaEREN, :wink: oldu ama lütfen sen de boş bırakma,arada uğra ve kontrolleri yap,oldu mu? :wink:
Semih R.Cabalar, erkekler karılarının yorgun olduğunu anlayınca,mesela akşam sofra hazırlamak ya da bulaşık yıkamak,çocuklara ders çalıştırmak,onları yatırmak gibi işleri yapacaklar mı?Hangisinin daha yorgun olduğuna kim karar verecek? :roll: :wink: :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Prş Haz 28, 2007 19:44

NuNNi bi haftaya kadar evdeki bilgisayari ayarlarsam o zaman hep kontrolde olurum.Yaklasik on günüm cok stresliydi...
Birde alismisim buraya :lol:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Prş Haz 28, 2007 19:46

bi haftaya kadar evdeki bilgisayari ayarlarsam o zaman hep kontrolde olurum

GildaEREN, heeeeyyyyy,işte bu harika bi haber... :hehe: :alkis: Bis de sana çok alıştık yaaa... :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Prş Haz 28, 2007 19:46

GildaEREN, bak sen yoksun, dantel örnekleri de kalmadi.. ne kadar da heveslenmistim halbuki :mrgreen: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Gilda » Prş Haz 28, 2007 19:51

:twisted: Ayyy sen bilmiyon Türkan ben sana renkli ören bayan aldim, walla Frankfurttan hemde :kikirik: :kikirik: :kikirik: ,sinema müzesine gittiydik oralarda bir yerde gözüme carpti aldim, firsat olmadi ki diyeyim, hemen cikiyom depimden ay canim canim kiyamam,hem onlari saticaz nette ayyytt hayale bakarmisiniz, ben hakketen cicekli nevresim gibi mi olmusumm :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 19:55

GildaEREN, evli filan değilim efendim ayrıca evlenmek içinde çok gencim :mrgreen: bu arada kadınlar hakkında detaylı bilgilere sahip olmam iyi bir gözlemci olmamdan kaynaklanıyor 8) çevremizde çok karı-koca var :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Prş Haz 28, 2007 20:00

Semih R.Cabalar, gözünü seveyim kardesim, babana bir sor bakayim, kadinlari cözebilmis mi, hatta dedene sor bence... :mrgreen: :twisted: gözler yaniltir, benden bir abla nasihati 8)

GildaEREN, merakla bekliyorum :D zengin olacazzz desene :twisted: :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Prş Haz 28, 2007 20:05

Türk-Kan, dedem kadınlar hakkında pek iyi konusmuyor hala :twisted: :D doğru söylüyorsun gözlem bazen yanıltır 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x