Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Hasta » Cum Haz 29, 2007 10:54

Semih R.Cabalar, :mrgreen: hoşuna gitti,de mi?! :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Cum Haz 29, 2007 11:06

NuNNi, bence bayanlar hep çok konustukları için ve aceleci davrandıkları için kaybediyorlar :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Hasta » Cum Haz 29, 2007 11:12

Semih R.Cabalar, o da kadının doğası!!! :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Nihan » Cum Haz 29, 2007 11:27

Ben ne yapayım, kocacığım çok sosyal bir erkek ve arkadaş toplantılarında sürekli konuşuyor sonra da bana niye konuşmuyorsun diyor. Gerekli görmediğim sürece konuşmuyorum yani böyle yetiştirildim. Söyleyeceksen hayır söyle yoksa sus sözüne uygun olarak. Çok duygulandığımda, mutlu olduğumda paylaşmak amacıyla her zamankinden biraz fazla konuşuyorum o kadar. :mrgreen:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Hasta » Cum Haz 29, 2007 11:31

Nihan, heeeeee,demek ki neymiş,istisnalar kaideyi bozmaz... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Nihan » Cum Haz 29, 2007 11:37

Erkeklere fırsat mı vermiyoruz nedir? Meydanı boş bulan erkek konuşuyor demek ki :twisted:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Hasta » Cum Haz 29, 2007 11:37

Nihan, :kikirik: :kikirik: :kikirik: doğrudur... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Cmt Haz 30, 2007 10:43

Erkege yüce bir varlik oldugunu hissettiren kadin ve bunu da bilerek yapan kadin ne istedigini bilen kadindir.
Istisnalar da vardir tabi, kodumu oturturum türünden tipik Türk erkegi sözlügünde oldugu gibi :twisted:
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen dertsiz » Pzr Tem 01, 2007 18:10

Türk-Kan yazdı:Semih R.Cabalar, gözünü seveyim kardesim, babana bir sor bakayim, kadinlari cözebilmis mi, hatta dedene sor bence... :mrgreen: :twisted: gözler yaniltir, benden bir abla nasihati 8)

dedelerinize ve babalariniza sormak icin zahmet etmeyin.

bana sorun yeter.
Epey gözlem ve tatbikattan ve hatta doktora tezi kapsaminda yorumdan sonra,
halen cözemedim, cözmekten ümidimi kestim.

Birakin kadinlar oldugu gibi kalsin. Ayni Venüsten geldikleri gibi. Erkekler de Marstaki yasamlarini özleyip durmasinlar. Kim dedi size, güzelim Marsi birakip da, kadinlarla bulusmak icin Dünyaya gelin diye?
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 17, 2007 11:16

Erkeklere asla söylenmeyecek sözler

Erkeklerin bir kadından asla duymak istemeyecekleri sözlerin neler olduğunu öğrenmek ister misiniz?

1- Düşünüyordum da...

Eğer kadın "Düşünüyordum da" diye başlayan bir cümle kurarsa, ortada gerçekten ciddi bir durum var demektir. Size bir evlilik konusu açabilir ya da ayrılmaktan bahsedecek olabilir. Bunun başka versiyonları da vardır; "Beni niçin seviyorsun?" gibi... Bir kadın bu sözle konuya girerse, erkeğin kurtulabileceği ya da kendini haklı çıkarabileceği pek bir şey kalmaz. Önemli olan üste çıkmaktır ve kadın bunu her daim başarır.

2- Adam ol!

Bir erkek için erkekliğinin sorgulanması son derece kırıcıdır. Bir kadın erkeğe bu cümleyi sarf ettiğinde, karşılaşacağı her türlü sözlü saldırıya hazırlıklı olmalıdır.

3- Ailem seninle tanışmak istiyor.

Bunun anlamı, "Artık ilişkimizde ciddi bir adım atmamızın zamanı geldi"dir. Bunu birlikte çıktığınız bir yemekten dönerken onu eve çağırarak spontane hale getirebilecekken, gelecek planları konusunda onu endişelendirirsiniz. Kendi duyguları ve sizin sadakatiniz konusunda güvensizlikleri sürerken "Ailemle tanışacaksın" demeniz gerçekten korkutucu olur.

4- Başım ağrıyor

Bunun anlamı akşam hiçbir aksiyon olmayacağıdır. Bu sözü duymaktan gerçekten nefret ederler, ama karşılarındaki gerçekten yorgunsa ısrar etmekten vazgeçerler.

5- Ne düşünüyorsun?

En kilit sorudur. Gerçi bütün kadınlar, karşılarında boş boş bakan ve derin düşüncelere daldığı her halinden belli olan erkeklere ister istemez "Ne düşünüyorsun" diye soruverirler. Ancak bu hareket çok yanlıştır ve size karşı tüm sempatisini yitirmesine neden olabilecek kadar ağır sonuçlara yol açabilir.

6- Beni çekici buluyor musun?

Kendimiz ve dış görünüşümüzden rahatsız olduğumuz zaman bu soruyu hemen partnerimize sorarız. Amacımız "Evet" cevabını almaktır. Ancak bu karşı taraf için hiç de kolay olmayan bir soru... "Evet" dese "Neden belli etmiyorsun" diye karşılık verir, "Hayır" dese "Kesin aldatıyor" paranoyasına kapılırız çünkü... Eğer karşımızdakinin düşüncelerine saygı duyuyorsak, bu soruyu daha yumuşak şekilde sorabiliriz. Mesela "Üstümdeki jean güzel mi?"

7- Bende bir farklılık görüyor musun?

Dünyanın neresine giderseniz gidin kadınlar bu soruyu erkeklere sorarlar. Neden? Bizdeki hiçbir değişikliğin farkına varmazlar da ondan. Bu tarz şeyler onların ilgi alanında değildir. Özellikle saçınızı kestirdiğinizde fark etmemesi, ilerde de fark etmeyeceği anlamına gelmez. Biraz sabır...

8- Arkadaşım hamile (ya da nişanlandı)

Bir erkek için yeterince manidar... Çünkü eğer en yakın arkadaşınız hamileyse ya da nişanlandıysa sıra otomatik olarak size gelmiş demektir. Bu erkeğin huzurunu kaçıran bir durumdur. Haliyle partnerinizin bu cümleden hoşlanmasını gerektiren tek bir nokta bile yok.

9- Konuşmamız gerek...

Herkes bilir ki bu, ciddi dönüm noktalarından önce sarf edilen bir cümledir. Sizden ayrılacak mı yoksa başka bir sorunu mu dile getirecek, erkek, karşısındaki kadın konuşana kadar bunu anlayamaz. Gün içinde "Seninle konuşmam gerek" cümlesini duyan bir erkek, akşama kadar boncuk boncuk ter döker. Sizin böyle bir cümle kurmanıza fırsat vermemesini umut ediyoruz.

10- Eski sevgilim...

Kadınlar eski erkek arkadaşlarını konunun bir parçası yapmaktan özellikle kaçınırlar. Ancak bazen spontane olarak ağızdan bu sözcükler dökülebilir. Aman ha! Kimseyle yeni sevgilinizi kıyaslamayın.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen dertsiz » Sal Tem 17, 2007 11:32

türk-kan

bu laflari ben önceden duymustum ama beni hic etkilememisti.

bende bir anormallik mi var acaba.:)
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 17, 2007 12:15

dertsiz, istisnalar kaideyi bozmazmis :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Cansu| » Sal Tem 17, 2007 12:19

bende bir anormallik mi var acaba

bence normal olan sensinnnn :P :P :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Egeli » Sal Tem 17, 2007 13:23

Kadınlar biz erkeklerden ne ister anlamış değilim :evil:

Genele göre yorum yapılır,önyargılı yaklaşılır.

Birkaç bozuk adam yüzünden,adımız çıkar.

İlla,boynumuza biz sizin bildiğiniz erkeklerden değiliz diye yazı asıp dolaşmak gerekiyor herhalde.

Tercih edilen,beğenilen,hayal edilen erkek mevzusu açılır,Kopenhag kritlerlerinden beter kriterlerden bahsedilir...

Mümkünse nefes almayan türden olsun,sakalı da olmasın,etçil olmasın,robot gibi bişey olsun...

Kadınlarda,gözle görülür derecede bir duygu var...Seçen onlar olacak!Onlar belirleyecek,onlar seçecek.Maalesef biz erkeklerin geneli de,kadınların beğenilerine göre hareket ederiz,bir nevi kur yaparız.Ah,kızlar bunlardan,böyle olunmasından hoşlanır,böyle yapalım,belki bizi beğenirler.

Havva Ana,kriterlerin olmadığı için,sana teşekkür ederiz. :mrgreen:

Not:Erkek sinek giremez yazılmış kural olarak,demek ki,erkek cinsiyetine sahip insanlar girebilir:D
En son Egeli tarafından Sal Tem 17, 2007 13:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 17, 2007 13:30

Egeli yazdı:Seçen onlar olacak!Onlar belirleyecek,onlar seçecek.

ee, naparsin, doganin kanunu :lol: bak hayvanlar alemine, disilere "hos" görünmek, güclü oldugunu, kendi genlerinin daha dayanikli oldugunu ispat icin ne kavgalara giriyor erkekler :mrgreen: dua edin ki, sizi öyle aleni dövüstürmüyoruz :twisted: :kikirik: :kikirik:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x