Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 02, 2007 11:13

Bugün de diyorum buraya bir güzellik salonu acalim, ne dersin iyi olur mu

GildaEREN, olmaz mı,tabii ki çok iyi olur... :mrgreen: Moda,dikiş modelleri,cilt bakımı,diyet reçeteleri... 8)

Bu arada hizmetlerimiz devam etmekte

KızLar İçin Erkek SözLüğü

Erkekler; topuklu ayakkabı gibidir
başta zor gelir alışınca keyiflidir...

Erkekler; ateş böceği gibidir, eğlendirir
ama aydınlatmaz...

Erkekler; motorsiklet kaskı gibidir
tehlike anı dışında hiçbir işe yaramaz...

Erkekler;kilotlu çorap gibidir
zorlarsan kaçar...

Erkeğin, algılaması o kadar ağırdır ki ağır çekimde görmedikçe golün nasıl atıldığını anlamaz...

Erkeklere, psikanaliz yapmak daha kolaydır
çünkü; hiç çıkmadıkları çocukluklarına dönmeleri gerekmez...

Her erkek sempatik olduğunu sanır çoğu erkek yanılır...

Erkekler sevmez kaybedeceklerini anladıklarında sevdiklerini söylerler...

' ilişkimiz hakkında konuşsak' lafı kadar erkeğin kanını donduran bir cümle yoktur...

Kadınlar ölene dek
erkekler doyana dek severler...

Erkekler; rimel gibidir
biraz duygulanınca dayanamaz...

Erkekler; fotokopi makinası gibidir
çoğaltma gerektiği zaman ihtiyaç duyulur...

Sevildiğini bilen erkek şımarır
sevilmediğini sanan erkek yanılır...

Kışın güneşine
yazın yağmuruna
erkeğin sözüne inanılmaz...

Bir erkek kadının ilk aşkı
bir kadın bir erkeğin son aşkı olmak ister...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Kronik Cadı » Cmt Haz 02, 2007 11:25

Kışın güneşine
yazın yağmuruna
erkeğin sözüne inanılmaz...

Bu yazdıklarının tersinin olması dünyanın tersine dönmesi kadar zor abla :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen Gilda » Cmt Haz 02, 2007 11:32

:mrgreen: kösenin adini feminist kösesi yapcezz bu gidisle kislar...
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Kronik Cadı » Cmt Haz 02, 2007 11:34

GildaEREN, Başkanıda sen olursun :kikirik: :kikirik:
feminist kösesi Başkanı Sayın GildaEREN, :kikirik:
Resim
MUHALİF CADI
Kullanıcı küçük betizi
Kronik Cadı
Üye
Üye

İletiler: 503

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 02, 2007 11:35

Erkeklerin Yaş Dönemlerine Göre Karakterleri ((:

20 yaşında erkek FIAT gibidir.Küçük ama hizli.
20-30 yaş arasında PORSCHE gibidir.Hızlı ve konforlu.
30-40 arası erkek VOLVO gibidir.Biraz Sıkıcı ama teknik olarak mükemmel
40-50 yaş arası erkek OPEL gibidir.Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
50-60; arasında ise eski bir FORD gibidir.Harekete geçirmek icin karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

DİĞER BİR YAKLAŞIM

20 yaşında erkek muzik seti gibidir. Radyosu sussa teybi çalışır, teybi sussa pikabı çalışır.
25 yaşında erkek televizyon gibidir. bir kanalı kapansa, öbür kanalı yayın yapar. Bütün kanalları kapansa, uydudan yayın yapar.
30 yaşında erkek transistorlu radyo gibidir. Hem pille çalışır, hem elektrikle.
35 yaşında erkek kompakt disk gibidir. Net ve temiz yayın yapar.
40 yaşında erkek oto radyosu gibidir. Motor stop edince o da stop eder...
45 yaşında erkek eğlence programı gibidir. Yayını haftada birdir.
50 yaşında erkek aktualite programı gibidir. Herşey vardır, bir o yoktur.
55 yaşında erkek sanat galerisi gibidir. Hünerli ellerden çıkan şaheserleri bünyesinde barındırır.
60 yaşında erkek teknik bir arıza gibidir. Ustası gelmeden tamir edilemez
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen MeRaL » Cmt Haz 02, 2007 11:44

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 02, 2007 13:02

Okuduğum güzel bir yazıyı paylaşmak istedim,buyrun bayanlar..

Otuz yaş altı bir hatun bir Cumartesi sabahı kalkar, gazeteyi açar. Gözleri otuz yaş üstü olduğunu tahmin ettiği bir yazarın köşesine takılır.

Köşede şunlar yer almaktadır.

Kadın-erkek ilişkilerine dair bu tespitler hatunu önce güldürür, sonra ağlatır ve bulunduğu sürreal gerçeklikten kopartıp, ayaklarının yere basmasını sağlar. Kendisi henüz yirmilerinin ortalarında dolaştığından, aklını başına anca böyle bir yazı getirir. Bütün haftasonu da aklı o yazıda kalıverir. Yazar, otuz beş yaş üstü hatunlarla otuz beş yaş altı hatunları karşılaştırmıştır. Kadınlarla erkeklerin beklentilerinin birbirlerinden bu denli farklı olduğunu bilmesine biliyordur da, anlamak istemiyordur henüz.. Dedik ya, kendisi yirmilerinde dolaşan bir hatundur. Düşünür, düşünür sonra der ki yüksek sesle kendi kendine; "Kadınlar kadınca bir deyimle, otuz beşinde ölürlerken, erkekçe bir deyimle otuz beşinden sonra yola geliyorlarmış meğer!!" Oturur, bir cevap yazar bu yazara. Çünkü otuz yaş üstü adamlardan çok çekmiş bir hatundur kendisi. İşte o cevap bu cevaptır. Hatun bu cevabın yayınlanmasını ister. Çünkü otuz yaş üstü erkeklerin madalyonun bir de öteki yüzünü bilmeleri gerektiğinin düşünür. Bilmesine bilirler onlar da bu hatun gibi, kadın ve erkeklerin ayrı şeylerin peşinde koştuklarını. Ama kadınlar, erkekler bir daha duysunlar ister. Çünkü anlaşılmayı istemekten öte bir şey yoktur...Bu da kadınca bir şey işte..

- 30 yaş altı bir erkeğin "Sana saygı duyuyorum" deme olasılığı yoktur. Saygı meselesi 30 yaş üstünün icadıdır. 30 yaş altını "Seni seviyorum" ilgilendirir.

- 30 yaş altı erkeğin kadını olabilirsiniz. Ama 30 yaş üstünün "fi" tarihinde bir yerlerde bir kadını zaten vardır. 30 yaş üstünün 30 yaşından sonra kadını yoktur, kadınları vardır.

- 30 yaş altı erkeklerle bütün fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oysa 30 yaş üzeri erkekler neredeyse fantezinin kitabını yazdıklarından "Ben uçakta bile seviştim" deyip, heyecanınızı kursağınızda bırakabilirler.

- 30 yaş altı erkeklerle "nerede", "ne" yiyeceğiniz sorunu olmaz. Ancak 30 yaş üstü erkeklerin ya sağlık sorunlari baş göstermiştir ve her şeyi yiyemiyorlardır, ya da zaten kilo sorunları vardır.

- 30 yaş altı erkeklere "Bir kelime, doğru bir kelime söylesene" dediğinizde, size asla Rusya'nın ekonomik durumundan ya da Afganistan'dan söz etmezler.

- 30 yaş altı erkekler sizi gece eve seve seve bırakırlar, asla surat asmazlar. Oysa 30 yaş üstü erkekler taksi durağındaki şoförleri yıllardır tanıyordur ve sizin eve güvenle bırakılacağınızdan hiç şüphe etmezler.

- 30 yaş üstü erkekler bir şey istememeyi ilke edinmistir. (İsteksizlik ve ilgisizlik işe yarar ya!) 30 yaş altı bir erkek "Seninle dans etmek istiyorum" derken 30 yaş üstü bir erkek -en iyi olasılıkla- "Dans etmek istersen , çekinme söyle" diyecektir.

- 30 yaş üstü bir erkek gözünü bile kırpmadan size seçicilikten bahsedebilir. Oysa en büyük koleksiyoncular onlardır. 30 yaş altının koleksiyoncu sıfatını taşıyabilecek bir birikimi söz konusu bile değildir.

- 30 yaş altı erkeklerle bilgisayarınız arasında pek ortak nokta bulamazsınız. Halbuki 30 yaş üstü deneyimleriyle bilgisayarı aratmaz. Ancak dokunduğunuzda tepki almamanız doğaldır (Tıpkı bir bilgisayar gibi, tuşlar hariç, tabii ki!).

- 30 yaş altı erkekler size 30 yaş altı kadınların, seçimlerinde neden öncelikli olduğundan, küçük kadınların yüksek duyarlılıklarından, ilişki oyunlarında kadının tecrübesiz olmasının getireceği keyiften bahsetmezler. Çünkü onlar da sizinle beraber büyüyordur ve daha fazlasından haberi yoktur. Oysa 30 yaş üstü erkekler, kadının oyunu bilmemesinden hoşlanırlar. Çünkü o zaman kazanma şansları yüksektir!

- 30 yaş altı bir erkeği yatağa çekip televizyondan kurtarabilirsiniz. Oysa 30 yaş üstü bir erkek "Beni televizyon kurtarıyor" deme cesaretini gösterebilir.

- 30 yaş altı bir erkek gün boyu size cep telefonuyla mesajlar yollayabilir, mektuplar, şiirler yazabilir. 30 yaş üstü erkeğin yazdığı son şey ilk kadınında kalmıştır.

- 30 yaş altı erkekleri doğum kontrolünde aktif olmaya ikna edebilirsiniz ama 30 yaş üstü erkekler bunu hep sizden beklerler.

- 30 yaş üzeri erkek mevki sahibi, ciddi adamdır. Onunla sokağın ortasında bağıra çağıra kavga edemezsiniz. Hele merdivenlerden onun sırtında şarkı söyleyerek inmenizin hiç bir olasılığı yoktur.

İşte böyle, kadınlar neyi, ne zaman yapacaklarını bilirler ve son kullanma tarihine kadar tüketmek isterler. Kadınca bir deyimle, otuzundan sonra ölürlerken, duyarlılıklarını yitirip artık karşındakinin ne düşündüğünü umursamaz bir hale geldiklerinde, erkekçe bir deyimle adam olup, yola geliyorlarMIŞ.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Cmt Haz 02, 2007 21:48

:mrgreen: NuNNi bu yazi harika, sagol, ellerine saglik pek güzel olmus...
Aslinda kücük el defteri yapmali bu notlarindan cok yararli bilgiler iceriyor da :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Cmt Haz 02, 2007 23:39

Bu başlığı feminist köşesine çevirecekseniz ben yokum kızlar. Feminizm'in bir kadın sömürüsü ve kadın düşmanlığı olduğuna inanıyorum. Kendine feminist diyen kadınların çoğu çirkin, kötü bir çocukluk geçirmiş, erkeklerle sağlıklı ilişkiler kuramayan, kendini özgür sanan, yalnız ve mutsuz zavallılar. Kendi beceriksizliğinin, geçimsizliğinin suçunu erkeklere yıkmak isteyen kadınlar bunlar. Halbuki o beğenmedikleri düşman oldukları erkekleri doğurup yetiştiren de kadınlar. Kendi kendilerine düşman oluyorlar da farkında değiller. Kadın ya da erkek olmadan önce insan olmak gerek. 8)
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Gilda » Cmt Haz 02, 2007 23:58

Nihan yazdı:Bu başlığı feminist köşesine çevirecekseniz ben yokum kızlar. Feminizm'in bir kadın sömürüsü ve kadın düşmanlığı olduğuna inanıyorum. Kendine feminist diyen kadınların çoğu çirkin, kötü bir çocukluk geçirmiş, erkeklerle sağlıklı ilişkiler kuramayan, kendini özgür sanan, yalnız ve mutsuz zavallılar. Kendi beceriksizliğinin, geçimsizliğinin suçunu erkeklere yıkmak isteyen kadınlar bunlar. Halbuki o beğenmedikleri düşman oldukları erkekleri doğurup yetiştiren de kadınlar. Kendi kendilerine düşman oluyorlar da farkında değiller. Kadın ya da erkek olmadan önce insan olmak gerek. 8)
Senin düsündügün anlamda bir feminist kösesi demek istemedim Nihan!
Ayrica bizler birbirimiz icin variz.Tabiki hepimiz Rabbimizin varliklariyiz dogal olan hicbirseyi reddettigimiz de reddettigim de yoktur.Ayrica erkeklere yönelik tezatlar icerici aciklamalarda yok burda.Biz burada egleniyoruz farkindaysan yazilarimizda bir sorun yoktur olmasi da imkansizdir!.Yazilanlar dünyasindan yaptigimiz alintilarla biraz egleniyoruz. :)...
Hepsi bu...
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 0:12

Kimseyi,her bölüme paylaşım yapmaya ve katılıma zorlayan bir kural yok. Bazı espirileri herkes anlayıp,benimsemeyebilir tabii ama buna yapılabilecek bir şey de yok.Paylaşımlarımı herkese beğendiremem ama paylaşımlarımdan vazgeçmek gibi bir niyetim yok.Bu başlıkta olmazsa,komedi-mizahta paylaşırım,belki o zaman işin adının MİZAH olduğu anlaşılabilir...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Haz 03, 2007 7:22

weseLLam
Nihan, oda bi şakayapmıştır heralde.Belkide biz anlayamadık.Hem burada yazılanların hepsi birer kurmaca.Hem bu bölümde hemde diğer bölümde ne anti-erkek nede kahrolsun kadınlar diye bi sloganla yola çıkılmıştır.
Biz burada egleniyoruz farkindaysan yazilarimizda bir sorun yoktur olmasi da imkansizdir

Bu başlıkta olmazsa,komedi-mizahta paylaşırım,belki o zaman işin adının MİZAH olduğu anlaşılabilir...

Zatten ki bu cümleler herşeyi anlatıyor :roll:
ama tabii benim paylaşımlarımdan vazgeçmek gibi bir niyetim de yok

Sakında vazgeçiyim deme.Sen artık bu bölümün ''güzin ablası" oldun :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 7:31

reisbey, sağol canım,vazgeçmem zaten ama galiba mizahın hayatımızdaki yerini çok azaltmışız ki toleransımız düşmüş.Oysa hayatta felsefem,önce kendinle sonra hayatla dalga geçmeyi bileceksin,olmuştur ama demek yaş ilerledikçe kendimizi fazla ciddiye almaya başlıyoruz!!! 8) Eeeee,yalnız ve mutsuz erkek düşmanları(!)'nın hazin sonu!!! :twisted: :mrgreen: Neyse,ben de üslubumu yumuşattım zaten ama dediğim gibi,kendini çok ciddiye alanlardan değilim Allahtan,sıkıcı olmaktan korkarım... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen reisbey » Pzr Haz 03, 2007 7:55

NuNNi, çok felsefeci gördüm sizi.Dediğim gibi belki nihan hanımda ince bi espiri yaptıda biz kaçırdık.Ama onu yine her iki bölümdede aktif görmek isteriz.Yada onu bizim bölümemi transfer etsek :?: bakalım anlaşmaya varırsak 3 yıllığına bi kontırat imzalarız.
**bu arada NuNNi, felsefe yapıcaksak haberim olsun uzmanlık alanımdır:)
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 7:59

reisbey, vaaayyyyy,felsefe haaa... 8) Tamam,yaparız arada... :wink: :artis:
Transfer meselesini aranızda görüşün artık,nasıl olsa sıcak bakıyor izlenimindeyiz... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x