Kadınca Fantaziler

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Cansu| » Pzr Haz 03, 2007 17:35

:kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: çok güzel olmuş burası görmeyeli ya :mrgreen: :mrgreen: nunni abla döktürmüşünüz vallaha :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 18:42

cansu, sağol canım ama hevesim de kursağıma dizildi açıkçası...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen |Cansu| » Pzr Haz 03, 2007 18:43

cansu, sağol canım ama hevesim de kursağıma dizildi açıkçası

hayırdır abla nedenki :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 18:45

cansu, boş ver...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen |Cansu| » Pzr Haz 03, 2007 18:48

cansu, boş ver...

tamam ablacım öyle olsun :roll: üzülme ama :wink:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 18:49

cansu, sağol canım... :)
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Pzr Haz 03, 2007 19:10

NuNNi ve Cansu selamlar nasilsiniz,sesinizi duymuyorum ama iyiyiz dediginizi duyuyorum :)
Bu internet cikali ve öncesinde de telefon, insanlar kagit kullanip mektup yazmaz oldu.
Oysa mektuplarin dilinde ne güzel özlemler sakliydi bir zamanlar.Bana sorarsaniz ben hala cok severim mektup yazmayi.
Burcum geregi cok detayci oldugum icin mektuplarimda ayrintilar sözler, esen rüzgar bile coklu yerler kaplar:D .
Simdiler de mi mektup yazacagim insanlar var, ama dedim ya devir degisti artik :twisted:
Neden mi bunlari yazdim, hepimizin gönderilmemis bir mektubu vardir diye düsündüm de ondan.
Bir mektup yazalim bugünden sonrasina zarfin icinde gül yapraklari olsun daginik ve kokulu....
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Haz 03, 2007 19:12

Kizlar, ellerinize saglik :D görmeyeli cok güzel olmus buralar :r

Nihan yazdı:Bu başlığı feminist köşesine çevirecekseniz ben yokum kızlar. Feminizm'in bir kadın sömürüsü ve kadın düşmanlığı olduğuna inanıyorum. Kendine feminist diyen kadınların çoğu çirkin, kötü bir çocukluk geçirmiş, erkeklerle sağlıklı ilişkiler kuramayan, kendini özgür sanan, yalnız ve mutsuz zavallılar. Kendi beceriksizliğinin, geçimsizliğinin suçunu erkeklere yıkmak isteyen kadınlar bunlar. Halbuki o beğenmedikleri düşman oldukları erkekleri doğurup yetiştiren de kadınlar. Kendi kendilerine düşman oluyorlar da farkında değiller. Kadın ya da erkek olmadan önce insan olmak gerek. 8)

Nihan, katilmiyorum bacim. Cirkin degilim, tam aksine :mrgreen: kötü bir cocukluk gecirmedim. iliskilerim oldukca saglikli. kendimi özgür sanmiyorum, özgürüm. yalniz ve mutsuz, üstelik zavalli hic degilim. ama Feministim!

bir kadinin agzindan bu tanimlamayi duymak beni gercekten üzdü.

Feminizm dünyada sosyal, politik ve ekonomik olarak kadın erkek eşitliğini sağlamak için yürütülen bir akımdır. Asla kadınların erkeklere olan düşmanlığı gibi çirkin bir düşünceyi savunmaz. Sadece eşitlik ister. Erkek baskın bir yaşamın adil olmadığını savunur. Feminist olmaktan gurur duyuyorum.

altina imzami atacagim tanimlama budur!
En son Türk-Kan tarafından Pzr Haz 03, 2007 19:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 19:13

GildaEREN, :? :oops: ben hiç sevmem ki mektup yazmayı...Eskiden de,zor bela yazar,sonra da postaya vermeyi unuturdum.İletişimde hoyrat ve vefasız bir yanım var galiba.Aslında,boşvermişlikten ve tembellikten kaynaklanan bi durum ama bi türlü yenemedim... :?
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Pzr Haz 03, 2007 19:28

Türk-Kan sagol feminizmin tarifini yaptigin icin :mrgreen:.Hic de kötü birsey degilmis yaws.Hani baska birinden duyunca cok iyi oluyor.

NuNNi üzülme ama sende cok zor bir is yapiyorsun insanlari dinlemek gibi :evil:
Bu mektup yazmaktan daha cesurca bir is, herkesin farkli ilgi alanlari varmis diyelim.Mektup yazma isi olursa ben yazarim senin yerine :mrgreen:.
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 19:37

GildaEREN, :D sağol...
Türk-Kan, teşekkürler güzel açıklamalar için...Bu arada hoşgeldin...Beğendin mi,dantelli köşemisi?!... :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Haz 03, 2007 19:50

NuNNi, hos buldum :) begenmek ne kelime, bayildimmm... hele ki son dantel örnegine bittim. birazdan cikip tig ve iplik alicam, hazir tatildeyim elim bos durmasin di miii? :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 19:56

hele ki son dantel örnegine bittim. birazdan cikip tig ve iplik alicam, hazir tatildeyim elim bos durmasin di miii?

Azuauauauauaaaaaaaaa.....Yorum yapamayacam,beni aştı... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Pzr Haz 03, 2007 20:20

NuNNi yazdı:
hele ki son dantel örnegine bittim. birazdan cikip tig ve iplik alicam, hazir tatildeyim elim bos durmasin di miii?

Azuauauauauaaaaaaaaa.....Yorum yapamayacam,beni aştı... :twisted:
Türk-Kan benim fal sitesinde lazim olcak yaparsan ne eyi olur :kikirik: :kikirik: :kikirik: Simdilerde cok moda Almanyada el isileri gerci tüm dünyada da, bir yandan basla sitemde satariz :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 03, 2007 20:44

İşte iki cinsin birbirlerinde katlanamadıkları şeyler:

Kadın

Dağınık erkek delirtir

Televizyon seyrederken kumandanın hep erkeğin elinde olması.

Kadının dolaptan özellikle kendi için çıkardığı temiz havluları, erkeğin kullanması.

Duşta erkeğin ısrarla kadının sabunluğunu kullanması.

Kadının kendisi için aldığı pahalı kozmetik (temizleyici, tonik, nemlendirici vs.) ürünlerini erkeğin gelişigüzel kullanması...

Isı problemi. Kadınların sıcak sevmeleri ve erkeklerin devamlı camı veya klimayı açması. Sonuç: Kadının hasta olması.

İlk başlarda kadının konuşmalarını, fikirlerini ve hatta çocukluk anılarını merak ve ilgiyle takip eden erkeğin, bir zaman sonra seslenişini bile duymaz olması.

Evde tamir edilmesi gereken şeyler için hiçbir girişimde bulunmaması.

Çoraplarını çıkarttığı gibi herhangi bir yere atması.

Flört döneminde doğum kontrolünü kendi yapan erkeklerin aynı çatı altında bu sorumluluğu tamamen kadına atmaları.

Kadın sarımsak yememişken erkeğin umursamadan sarımsaklı yemekler yemesi.

Kırk yılın başında mutfağa girip yemek yapsa da her tarafı batırması.

Televizyon seyrederken bir şey sorulduğunda, kulaklarının duymaması.

Tabii ki dağınık olması.

Erkek

Dırdır, şikayet istemez

Erkenden uyanıp (özellikle hafta sonları) odada gürültü yapması..

Evin eksikleriyle ilgilememesi.

Maç olduğu gecelerde eve iptal edilemeyecek misafirleri çağırması.

Evden çok aceleyle çıkıp bir yere yetişmesi gerektiğinde, kadının sallana sallana duşa girmeye karar vermesi ve sürekli gecikmesi.

Geceleri erkeğin yatağa girmesini beklemeden kadının uyuyakalması.

Saçlarının, fırçalara, taraklara, küvete, lavaboya ve aklınıza gelebilecek her köşeye dağılması.

Sürekli şikayet etmesi ve çok konuşması.

Kullanılmış iç çamaşırlarını ortada bırakması.

Benim arkadaşım senin arkadaşın ayrımı yapması.

Temizlik kontrolörlüğü yapması.

Eve giriş çıkış saatlerinin çetelesini tutması.

Evde eşofman, tayt, pijama giymesi..

Diyete girdiğinde birdenbire erkeğin de diyete ihtiyacı olduğunun ortaya çıkması.

Erkeğin gözü önünde kaşlarını almaları, ağda yapmaları, yüz maskesini sürmeleri; bu da yetmiyormuş gibi bir de yüzlerindeki o 'şey'le yatağa girmeleri.

Her kavgaya erkeğin annesinin karıştırılması.

Tüm ağrılarını abartması.

Kızlar,bu gibi konuları tartışırken oturacağımız masa... :P Masaörtüsü nasıl ama?!... :mrgreen: :artis:

[img]http://img122.imageshack.us/img122/278/hpim0432kh9.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x