cansu, sağol canım ama hevesim de kursağıma dizildi açıkçası
cansu, boş ver...
Nihan yazdı:Bu başlığı feminist köşesine çevirecekseniz ben yokum kızlar. Feminizm'in bir kadın sömürüsü ve kadın düşmanlığı olduğuna inanıyorum. Kendine feminist diyen kadınların çoğu çirkin, kötü bir çocukluk geçirmiş, erkeklerle sağlıklı ilişkiler kuramayan, kendini özgür sanan, yalnız ve mutsuz zavallılar. Kendi beceriksizliğinin, geçimsizliğinin suçunu erkeklere yıkmak isteyen kadınlar bunlar. Halbuki o beğenmedikleri düşman oldukları erkekleri doğurup yetiştiren de kadınlar. Kendi kendilerine düşman oluyorlar da farkında değiller. Kadın ya da erkek olmadan önce insan olmak gerek.
Feminizm dünyada sosyal, politik ve ekonomik olarak kadın erkek eşitliğini sağlamak için yürütülen bir akımdır. Asla kadınların erkeklere olan düşmanlığı gibi çirkin bir düşünceyi savunmaz. Sadece eşitlik ister. Erkek baskın bir yaşamın adil olmadığını savunur. Feminist olmaktan gurur duyuyorum.
Türk-Kan benim fal sitesinde lazim olcak yaparsan ne eyi olurNuNNi yazdı:hele ki son dantel örnegine bittim. birazdan cikip tig ve iplik alicam, hazir tatildeyim elim bos durmasin di miii?
Azuauauauauaaaaaaaaa.....Yorum yapamayacam,beni aştı...
Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk