Necmettin ERBAKAN hayatını kaybetti

Genel & Güncel Konular

Re: Necmettin ERBAKAN hayatını kaybetti

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Şub 27, 2011 23:38

Türk-Kan yazdı:
Çetin Taş yazdı:Bakıyorum arkadaşların bazıları da, sen de alıntılar yapmışsınız benim de değer verdiğim ve çok sevdiğim insanlarla yapılan söyleşilerden. Ya da doğrudan bu kişilerin Erbakan ile ilgili düşüncelerinden. Herkesin aynı konu üzerinde aynı şekilde düşünmesi gerekmez. Ayrıca o alıntı yapılan sevdiğimiz insanların da yaptığı her hareketin, söyledikleri her şeyin, belirttikleri her düşüncenin doğru olduğu anlamına gelmez.

Aynı şekilde düşünülmesi için alıntılamadım Çetin, bilgilendirme açısından alıntıladım.

Anladım Türkan, eyvallah.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen usta » Pzt Şub 28, 2011 22:11

Necmettin Erbakan’ın Türkiye Cumhuriyetine verdiği hizmetler'den dolayı kendisini ne kadar övsek az bu kadar uzun süre Türkiye'ye hakim olmak isteyen şer odakların HOCAYI kulanamamaları tasfiye süreci için dışardan Laikliği koz olarak kulanmıştır ve Siyaset Arenasından tasfiye edilmiştir ama sözde o' nun kalbi 24 saat Vatan aşkı ile attı ve bunun için ölene kadar bir Mücahit gibi çalıştı çabaladı ve en sonunda Hakkın rahmetine kavuştu. Böyle uzun süre Kafir diye nitelediklerine içerde tetikçilik yapanlar şimdi vefat haberinden memnun olması anlayışla karşılamalı. Kendi vizyon sahibi bir Bilim adamıydı Türk siyasetine kazandırdığı Öğrenciler Hocaların sözü dinlemedikleri ortada yürüdüğü yol doğruydu çünkü Anti Emperyalist ve Anti Sionist olarak bütün Müslüman Alemine örnek teşkil ederek güven ve moral veriyordu.

http://en.vidivodo.com/271038/necmettin-erbakan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Kullanıcı küçük betizi
usta
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Mar 01, 2011 21:31

Merhumu badem gözlü mü bilirdiniz?

Necmettin Erbakan ölmüş. Türkiye'de nüfusun ancak yüzde 3'ü 80 yaşını görebiliyor, Erbakan 85 yıl yaşadı. Nasıl öldü Erbakan? Son nefesine kadar gerekli tedaviyi, desteği alarak...

Karısı Nermin Erbakan'ın nasıl öldüğünü hatırlayan var mı? 62 yaşındaydı, kalp rahatsızlığıyla Ankara Yüksek İhtisas'a kaldırıldı. Anjiyo yapılması gerekiyordu ama, ailenin erkekleri "erkek doktor karımızı-anamızı elleyemez" diye taa Van'dan kadın doktor getirtmeye kalktı. Özel uçak kaldırıldı vs. kadın doktor getirildi ama gelen doktor işinin ehli değildi. Anjiyo yaparken Nermin Erbakan'ın damarları parçalandı. Basit bir anjiyoplasti ya da stentle uzun yıllar yaşayabilecek kadın, kocasının, oğullarının yobazlığı yüzünden 62 yaşında küt diye öldü. Bana kalsa cinayettir bu, erkek doktorların tedavisini reddeden aile fertlerinin adalete hesap vermesi gerekirdi. Nermin Erbakan öldükten sonra "Milli Görüşün anası" unvanıyla 'azize' statüsüne yükseltiydi.

İslamın yükselişte olduğu her yerde kadın düşüştedir ve Erbakan Türkiye'de kadın düşüşünün mimarlarından biridir. Bizzat kendi karısının genç yaşta ölümüne sebep olmuştur.

Arkasından derhal hak helal etmeler, güzellemeler... Nihat Genç "milliydi" demiş, Genelkurmay "hizmetleri hatırlanacaktır." Evet, müslüman Boşnaklar Bosna'da Sırpların ağır silahlarına su borularıyla karşı koymaya çalışırken Türkiye'de insanlardan 'Bosna'ya yardım' toplandı. Erbakan'ın kasası Bay Mercümek eliyle toplanan triyon liralar buhar olup uçtu. Bu hizmeti de hatırlanacaktır. Milliliği de müslümanlığı da parayla temas edene kadardı. Aynen yetiştirdiği öğrencileri gibi.

Kıymet Nadir BİNDEBİR, 28 Şubat 2011
kiymetnadirbindebir@gmail.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 01, 2011 22:33

Kutadgu Bilig yazdı:Merhumu badem gözlü mü bilirdiniz?

Necmettin Erbakan ölmüş. Türkiye'de nüfusun ancak yüzde 3'ü 80 yaşını görebiliyor, Erbakan 85 yıl yaşadı. Nasıl öldü Erbakan? Son nefesine kadar gerekli tedaviyi, desteği alarak...

Karısı Nermin Erbakan'ın nasıl öldüğünü hatırlayan var mı? 62 yaşındaydı, kalp rahatsızlığıyla Ankara Yüksek İhtisas'a kaldırıldı. Anjiyo yapılması gerekiyordu ama, ailenin erkekleri "erkek doktor karımızı-anamızı elleyemez" diye taa Van'dan kadın doktor getirtmeye kalktı. Özel uçak kaldırıldı vs. kadın doktor getirildi ama gelen doktor işinin ehli değildi. Anjiyo yaparken Nermin Erbakan'ın damarları parçalandı. Basit bir anjiyoplasti ya da stentle uzun yıllar yaşayabilecek kadın, kocasının, oğullarının yobazlığı yüzünden 62 yaşında küt diye öldü. Bana kalsa cinayettir bu, erkek doktorların tedavisini reddeden aile fertlerinin adalete hesap vermesi gerekirdi. Nermin Erbakan öldükten sonra "Milli Görüşün anası" unvanıyla 'azize' statüsüne yükseltiydi.

İslamın yükselişte olduğu her yerde kadın düşüştedir ve Erbakan Türkiye'de kadın düşüşünün mimarlarından biridir. Bizzat kendi karısının genç yaşta ölümüne sebep olmuştur.

Arkasından derhal hak helal etmeler, güzellemeler... Nihat Genç "milliydi" demiş, Genelkurmay "hizmetleri hatırlanacaktır." Evet, müslüman Boşnaklar Bosna'da Sırpların ağır silahlarına su borularıyla karşı koymaya çalışırken Türkiye'de insanlardan 'Bosna'ya yardım' toplandı. Erbakan'ın kasası Bay Mercümek eliyle toplanan triyon liralar buhar olup uçtu. Bu hizmeti de hatırlanacaktır. Milliliği de müslümanlığı da parayla temas edene kadardı. Aynen yetiştirdiği öğrencileri gibi.

Kıymet Nadir BİNDEBİR, 28 Şubat 2011
kiymetnadirbindebir@gmail.com

Ben dahil balık hafızalıyız. Unuttuğum bu olayı(karısının ölüm nedenini)hatırlattı bu yazı.
Tamamıyla gerçekleri çok açık şekilde belirtmiş. Güzel yazı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 01, 2011 23:53

Kıymet Nadir BİNDEBİR yazdı:Basit bir anjiyoplasti ya da stentle uzun yıllar yaşayabilecek kadın, kocasının, oğullarının yobazlığı yüzünden 62 yaşında küt diye öldü.

Yobazlığa lafım yok da, Kıymet hanım çok kesin konuşuyor. Sanırsın ki merhumenin ömrü ile ilgili vahiy gelmiş.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Mar 02, 2011 15:46

Gecenlerde dürüst bi dostum vefat etti...
Dört kolluyu tasiyacak dört tane insan bulamadik...
Hirsizlari milyonlar tasimak icin bir birleriyle yarisini görünce
derinden yaralandim...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x