Zaman: Prş Haz 19, 2025 23:29

News News of Devlet ve Siyaset

Site map of Devlet ve Siyaset » Dizin : Devlet ve Siyaset

Tartışma Alanı

Kesinleşmiş mahkeme kararıdır, adalet ve hukuk adına duyrulu

Erdal SARIZEYBEK çirkin iddiaları yanıtlıyor!

Kesinleşmiş mahkeme kararıdır, adalet ve hukuk adına duyrulur!

Türk ulusu adına yargılama yapmaya ve hüküm vermeye yetkili, Türkiye Cumhuriyeti, Ankara 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2009/230 sayılı değişik iş kararıdır:

Tekzip Duyurusu

Müvekkilim (Erdal SARIZEYBEK) hakkında yayımlanan ve çok çirkin başlıklarla kamuoyuna lanse edilen PKK terör örgütü ile bağlantılı olarak uyuşturucu işi yaptığına ilişkin yazıları ve başlıklarını şiddetle kınıyoruz.

Bu karar:

Zaman gazetesi ve internet sayfası,
    Bugün gazetesi ...
Read more : Kesinleşmiş mahkeme kararıdır, adalet ve hukuk adına duyrulu | Görüntüleme : 13296 | Yanıtlar : 0

Kürt Açılımının Şifreleri Üçüncü İddianâmede Gizli

Kürt Açılımının Şifreleri Üçüncü İddianâmede Gizli

Geçtiğimiz iki haftada ön plana çıkan iki gündem var: Birincisi; Ergenekon'un üçüncü iddianamesi, ikincisi; bugünlerde ağırlığını daha fazla hissettiren Kürt sorununda açılım meselesi.

Ergenekon İddianamesi’nin üçüncü cildi yayınlandıktan sonra Kürt çevrelerinde yaşanan genel sessizlik de dikkat çekici. Kürt politik çevreleri iddianameye bir eleştiri getirmeyerek iddianameyi bir ölçüde kabul etiler.

Ancak iddianame de Kürtler adına bazı tuhaflıklar var. Kürt açılımının tartışıldığı bu günlerde bu tuhaflıklar meseleyi daha ilginç hale getiriyor. ...
Read more : Kürt Açılımının Şifreleri Üçüncü İddianâmede Gizli | Görüntüleme : 823 | Yanıtlar : 0

Şehidim aslanım boşuna mı öldün.. - TürkSolu

TürkSolu

Şehidim aslanım boşuna mı öldün...

Selam mehmetçik...
Tam yirmibeş yıl olmuş sen bu vatan için şehit düşeli...
Adını bilmiyorum ama “adsız kahraman” olduğundan değil, çünkü gerçekten adın kayıtlı değil...
25 yıl öncesinin gazetelerine baktım, o hain saldırıda bu vatanı koruyan ve korurken şehit düşenlerin adını aradım, bulamadım.
Sonra şehit düştüğün ordunun internet sitesine baktım, orada da adın yazmıyor.
Sadece senin değil, hiçbir şehidimizin adı yok...
Şehidin adı değil ş’si bile yok...
Aradım, taradım, ...
Read more : Şehidim aslanım boşuna mı öldün.. - TürkSolu | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 4

Dağlardaki Türk izlerini siliyorlar

Dağlardaki Türk izlerini siliyorlar

‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazısını sildiler
Van’ın Bahçesaray ilçesindeki Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kimliği vurgusu yapan anlamlı sözünün yerine ’Önce Vatan’ sloganı yazıldı

Fatih Çekirge’nin Hürriyet Gazetesi’ndeki yazısı, Güneydoğu’da bir gerçeği ortaya çıkardı. Sözde Kürt açılımının tartışıldığı şu günlerde ilk açılım dağlarda yapılmış. Van’ın Bahçesaray ilçesi yakınlarında bir tepenin yamacındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan “Ne mutlu Türküm diyene” sözü silinmiş. Yerine “Önce Vatan” sloganı yazılmış.

Bir yaşlı ...
Read more : Dağlardaki Türk izlerini siliyorlar | Görüntüleme : 803 | Yanıtlar : 2

2002 Darbesinin faili Hilmi ÖZKÖK hakkında suç duyurusu!

İşçi Partisi Savcılığa başvurdu:
DARBECİ HİLMİ ÖZKÖK YARGILANMALIDIR!

İşçi Partisi, eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök hakkında bugün (17 Ağustos 2009) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Partisi adına şikayet dilekçesine savcılığa veren, İP Genel Başkan Yardımcısı Av. Hasan Basri Özbey, basın mensuplarına bilgi verdi. Özbey'in açıklaması ve şikayet dilekçesini aşağıda sunuyoruz.

İşçi Partisi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Atatürk Cumhuriyetine karşı darbe eyleminde bulunan Hilmi Özkök hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesini Partisi adına ...
Read more : 2002 Darbesinin faili Hilmi ÖZKÖK hakkında suç duyurusu! | Görüntüleme : 901 | Yanıtlar : 0

Eruh, 15 Ağustos, Terör Örgütü ve Unutulan Manşetler!

Terör örgütünün tarihi ne çabuk unutuldu?

Terör örgütü PKK, silahlı terör faaliyetlerine 15 Ağustos 1984 tarihinde Eruh ve Şemdinli baskınlarıyla başladı. Bu saldırılarda ilk şehidini Süleyman Aydın’la veren Türkiye bu terör döneminde, daha sonra binlerce şehit ve katledilen binlerce vatandaşının yasını tutacaktı. 1999 tarihinde bölücübaşının Kenya’da yakalanması ve yargılanıp idama mahkum olmasıyla rahatlayan Türk halkı, daha farklı bir sürecin içinde kendini buldu. Yine 1999 tarihinde girdiğimiz AB sürecinde idamın kaldırılması ve birçok yasal düzenlemeyle birlikte ...
Read more : Eruh, 15 Ağustos, Terör Örgütü ve Unutulan Manşetler! | Görüntüleme : 2227 | Yanıtlar : 3

Gülen; Kabala ve Pentagon Jargonu ve Sembollerinden Şaşmıyor

Gülen; Kabala ve Pentagon Jargonu ve Sembollerinden Şaşmıyor

Fetullah Gülen'e ait okullar ilk defa incelemeye tabi tutulmuyor. ABD-Türkiye eksenindeki gizli gündemlere hizmet etmekle suçlanan cemaatin okulları daha önce Rusya'da ve eski Sovyet Cumhuriyetlerinde de soruşturmalara tabi tutulmuş ve hatta kapatılmıştı. Gülen cemaati bu okullar aracılığı ile ABD casuslarına hizmet etmekle suçlanmıştı.

Habergazete'de yayınlanan aşağıdaki haber bu yönü ile çok da ilginç değil. Bu haberdeki önemli ayrıntı Gülen cemaatine ait okulun adında gizli.

Gülen cemaatinin isim ...
Read more : Gülen; Kabala ve Pentagon Jargonu ve Sembollerinden Şaşmıyor | Görüntüleme : 2771 | Yanıtlar : 0

Kimse Umutsuzluğa Kapılmasın! - toplumsalhaber

Kimse Umutsuzluğa Kapılmasın!

...Yaşadıklarımız için ‘demokratikleşiyoruz’ diyorlar! Nasıl demokratikleşmeyse; bu yolda atılan her adımla devlet biraz daha güçsüzleşiyor! Hiçbir devlet, demokratik bir yapı kuracağım diye kendini...

Öylesine bir kavram kargaşası yaratıldı ki, “Vatan, Millet, Devlet, Ülkenin Birliği” dediğinizde birileri hemen size ‘Irkçı’ damgasını yapıştırıyor! İşimiz gerçekten son derece zor. Emperyalizmin ve yerli işbirlikçilerinin ‘bu kadar rahatlıkla’ uyguladığı Psikolojik Harple kafaları bu kadar karıştırılmış insanlarımızı, ‘doğru diye bellediklerinin emperyalizmin doğruları olduğuna inandırmak’ o kadar da kolay ...
Read more : Kimse Umutsuzluğa Kapılmasın! - toplumsalhaber | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 0

Kaleyi içeriden yıkmaya çalışıyorlar.İhtiyacımız olan şey!

Atatürk'ün bugünlere ışık tutan sorunu anlatan ve çözümü söyleyen binlerce sözü var.Ben de memleketin asıl sorunu ve çözümü ile ilgili Gazi Mustafa Kemal'in hepimizin duyduğu unutmamamız gereken üç sözünü buraya yazıyorum.Neden binlerce önemli sözünün arasından sadece bu üçü?
Memleketi idare edenlere ve üzerine ölü toprağı atılmış Türk milletine bakınca sadece bu üç söz aklıma geliyor.Engeli aşmak için ne yapmamız gerektiğini söyleyen Ulu Önder'e sonsuza dek minnettarım...

....
Yazık ki, Atatürk’ün, Osmanlı’nın son dönemi için yaptığı ...
Read more : Kaleyi içeriden yıkmaya çalışıyorlar.İhtiyacımız olan şey! | Görüntüleme : 816 | Yanıtlar : 0

Bebek planı devreye girdi

Bebek planı devreye girdi

Eski MİT müsteşarı, elçi görünümlü CIA ajanı, iki gazeteci ve Soros araştırmacısı gizli buluşmada ne konuştu...

Tarih: 18 Şubat 2005 Yer: İstanbul

Bebek’teki bir İtalyan lokantasında sır bir buluşma gerçekleşti. MİT eski Müsteşarı Sönmez Köksal, Milliyet gazetesi yazarı Hasan Cemal, Referans gazetesi yazarı Cengiz Çandar, Soros destekli TESEV’in yönetim Kurulu Başkanı Can Paker, TRT eski Genel Müdürü Cem Duna, ABD CIA ajanı Büyükelçileri Eric Edelman ve Mark Parris bir araya geldi. ...
Read more : Bebek planı devreye girdi | Görüntüleme : 1786 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148687 ileti • Toplam 46068 başlık • Toplam 25009 üye

x