Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde makam mevki sahibi olup Atatürk’e nankörlük ederek “ATATÜRK’Ü KORUMA KANUNU KALDIRILSIN”, takke ve zaviyelerin önü açılsın, Seyid Rızaya İadeyi İtibar verilsin, Fetullah Gülen çok iyi bir adamdır diyen milletvekilleri ile vatana ihanet kanun teklifleri veren F-YCHP’li Kemal Efendi KILIÇDAROĞLU MU Cumhuriyeti kurtaracak?! Yoksa, Apo’nun (ermeni Artin Agopyan’ın ) idam edilmemesi için idamı kaldırılmasına onay veren, 4+4+4 Eğitim paketi ile bugün gelecek nesillerin ...
News of Gazete Köşe Yazarları
Tesadüflere inanmam.. Bu sütunlardan defalarca özel seçilen tarihleri yazdım. 16 Kasım’da öyle idi. Atatürk’ün Diyarbakır ziyaretinin yıl dönümünde Onun kurduğu cumhuriyeti ortadan kaldırmayı kafaya koymuşların ittifakı ile gösteriler yapıldı. Üstelik bütün bunlara ön ayak olan bu ülkenin başbakanı.. Diyarbakır’daki tablo Türk Milletinin bam teline basılmasına da vesile oldu. Yurdun dört bir yanında
İktidar,
Başbakan Diyarbakır’da bu daha başlangıç, dedi durdu. Biliyorsunuz
AKP iktidarı her şeyi
Hep Barzani’nin taktığı altınları konuştuk.
KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş vefat ettiğinde Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’nın herhangi bir taziye mesajı yayınladığını hatırlamıyorum. Gerek Rum ve gerekse de Yunanlılar arasında Denktaş’ın ölümüne sevinenlerin oldukça çok olduğuna inanıyorum. Adada, Kıbrıs Türkünün ve Türklüğün var olması için büyük mücadele vermiş bir liderden kurtulan Rum-Yunan ikilisi sevinmesin de kim sevinsindi? Azılı düşman olarak gördükleri Denktaş artık yoktu ve üzüntüden ağıt yakacak değildiler.
Müslüman Türk Milleti ve çilekeş Anadolu insanı, uzun tarihi geçmişinde bu son yıllarda olduğu kadar, hiçbir zaman böylesine boynu bükük ve koyu bir çaresizlik içinde kalmamıştır. Zira, bir taraftan onun