Bayburt Üniversitesi Düşünce Akademisi Kulübü tarafından düzenlenen ‘Yeni Ortadoğu Ekseninde Mısır ve Suriye’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılan AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay, bir öğrencinin “Sosyal devlet olmak için çoğunluğu oluşturan bir milletin milliyetçiliğinin ayaklar altına alınması sizce doğru mudur?” sorusunu yanıtlarken, şunları söylüyor:“Bu ülkede sadece Türkler üzerinden giderseniz bunun masrafı ve maliyeti çok fazladır. Türkiye’yi bölünmenin eşiğine getirirsin. Türkiye’de yaşayan diğer insanları bu şekilde memnun edemezsiniz. Diğer insanları ...
News of Gazete Köşe Yazarları
2007’den buyana Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına karşı devam eden karalama, yalan, iftira, tutuklama ve yargılamalar, son aylarda yeni bir aşamaya ulaşmıştır.
Vatandaşı aldatma tekniklerini geliştirmiş bir kısım laf ebesi siyaset erbabı, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğünü dağıtacak yolda büyük başarılar (!) elde ediyor. Aslında bunların hiçbir sözüne inanmak caiz değildir; ama benim saf milletim, kaçıncı defa aldatılıyor da, hala uyanamıyor. Büyülenmiş gibi, aldatılmakta hikmet arıyor. Ancak bölücü terör örgütü PKK’ya dönük konuşmalarda teknik değişiyor. Bazen öfkeyle ayağa kalkıyorlar, ama hemen arkasından pısss diye sönüveriyorlar. Hep dağ fare doğuruyor. Bu siyaset ...
Bana gelen e-postalar kimden gelirse gelsin kıymetlidir. Ağır tenkit etse dahi çoklukla cevap veririm. Bazen kırıcı mektuplar da geliyor; Yozgat-Yerköy’e bağlı Saray kasabasının MHP’li belediye başkanı