1. ODA TV’nin dört üst yöneticisi içerde, bu çok tartışılan site şu anda ‘bitkisel hayat’a girdi, saldırı ve suçlamalara cevap verecek durumda değil… Bize düşen görev arkadaşlarımız çıkana kadar hastayı ‘fişten çekmemek’, bilmem başarabilecek miyiz?2. II. Dünya Savaşı Almanlar’ın dünya dış politikasını ‘ben ve düşmanlar’ şeklinde ikiye indirgemesiyle milyonların ölümüne sebep oldu. II. Dünya Savaşı aslında Şekspir’le kurulan dünyanın sonu oldu. Şekspir’in eserleri çok karakterlidir, birden fazla ...
News of Gazete Köşe Yazarları
Evvelki gün Avukatım ve ağabeyim Celal Ülgen’in ofisine gittim. Aynı gün Erbakan’ın cenaze töreni vardı. Aramızda konuşurken; “Allah rahmet eylesin” deyivermiştik ki Celal Ağabey Tuncay ve Balbay’ı koğuşumuzdan (4No’lu Cezaevi F-12’den) gece vakti alıp daha yapımı bitmemiş, doğru düzgün yolu bile olmayan 1 No’lu Cezaevine naklettiklerini söyledi.Bunu yapanlar sanki dünyaya kazık çakacaklar diye geçirdim içimden.
Bu “Ergenekon” işi ile çok mutluydular.. Kanlarına kan katılıyordu! Kemalizm can çekişiyordu ve Türkiye’ye istedikleri gibi yön verebiliyorlardı. (Lafı gelmişken, TV’lerde artık kafaya fes takıp cumhuriyete saldıran üşütmeler bile belirdi!!)