Zaman: Pzr Mar 29, 2026 3:55

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Türkiye'den Kandil'deki teröristlere elektrik!

Kuzey Irak'a yeniden elektrik satışı başlıyor

1.5 yıldır Kuzey Irak’a durdurulan elektrik satışı EPDK’nın onayıyla yeniden başlıyor. K. Irak da mal takası karşılığında Türkiye’ye 25 bin ton petrol ihraç etti

Kuzey Irak’a elektrik satışının yolu yeniden açıldı. Bölgeye 2003’ten beri satış yapan Kartet’in başvurusu EPDK’- dan onay aldı. 2012 ve yılın ilk dört ayı elektrik satışı yapılmayan Kuzey Irak’a geçmişte ‘PKK’ya elektrik satıyor’ iddiaları ile karşı karşıya kalan Karadeniz Enerji Grubu (Kartet) elektrik satmak için ...
Read more : Türkiye'den Kandil'deki teröristlere elektrik! | Görüntüleme : 770 | Yanıtlar : 0

Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Holdingleşiyor!

Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal holdingleşiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan ortağı olduğu şirket sayısını dörtledi. Erdoğan'ın yeni şirketinin denizcilik alanında olması, 'İBB'ye deniz otobüsü ve vapur mu satacak?' sorusunu akla getiriyor.

TEKİN CEBECİ- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan, denizci olarak bilinen ağabeyi Ahmet Burak Erdoğan’ın iş sahasına girdi. Ticaret Sicil Gazetesi’nin, 2 Nisan 2013 tarihli sayısında yayımlanan ilama göre Erdoğan’ın yeni şirketinin adı, “BMZ Group Denizcilik ve ...
Read more : Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Holdingleşiyor! | Görüntüleme : 4183 | Yanıtlar : 0

Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan 'Medyanın Gizli Patronu'

Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan 'Medyanın Gizli Patronu''

Gazetemiz yazarı Ayşenur Arslan 'medyanın gizli patronu'nu açıkladı. Arslan, gazetelerin Ankara temsilcilerinin güne ya onu arayarak, ya da onun tarafından aranarak başladıklarını söyledi.

Gazetemiz yazarı Ayşenur Arslan, Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'AKİL'siz Medya' konulu söyleşi programına katıldı.

Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'ndaki söyleşiye çok sayıda dinleyici katıldı.

Medyada “terörist, terör ele başı” gibi söylemlerin bugün tam tersine döndüğünü belirten Ayşenur ...

Putin, 5. Kola Darbe Vurdu

Putin, 5. Kola Darbe Vurdu

Rusya Devlet başkanı Vlademir Putin, Arap Baharı adı altında Orta Doğu ülkelerinde ABD’nin desteği ve kışkırtmasıyla yaşanan isyanların ülkesine sıçramaması için dış mali yardım alan sivil toplum kuruluşlarının (STK) “yabancı ajan” kategorisine sokan yeni yasayı onayladı ve dış kaynaklarını kesti. Şimdi gözler, Türkiye’de ünlü ABD’li darbe finansörü vurguncu George Soros ile ilişkili olan TESEV’in de aralarında bulunduğu yüzlerce derneğe çevrildi. Araştırmacı-Yazar Yılmaz Dikbaş, yabancı ülkelerden para alan STK’ların denetimlerinin yapılmadığını ...
Read more : Putin, 5. Kola Darbe Vurdu | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 0

“Türk Milleti Kanmaz Sizin Sözünüze, Akil Adamı Denilen İfritlerin Tükür Yüzüne” / Nevzat Zeyrek

“Türk Milleti Kanmaz Sizin Sözünüze, Akil Adamı Denilen İfritlerin Tükür Yüzüne”

Tarih’in tekerrürden ibaret olduğunu şu günlerde daha iyi anlıyoruz. Damat Ferit’in kurduğu komisyonun modern çağ kılıfı giydirilmiş olanı “Akil Adamları” Komisyonu, Türk Milletini Bebek Katillerini Affetmesi için İkna edecekmiş(!) 7 Bölge’de 60 dan fazla İşbirlikçinin açıkça Misyonerlik faaliyeti sürdüreceği tehlike bir sürece giriyoruz. Bu gidişata dur diyebilecek isimler, ya Ergenekon-Balyoz gibi Uydurma davalarla içeri alındı, ya da Medya Ambargosu uygulayarak Susturulmaya çalışıldı. Geçenlerde 300 ...

Namuzsuzlar Ve Şerefsizler Türkiye'yi Yönetmesin!!! İmza Kampanyası

Namuzsuzlar Ve Şerefsizler Türkiye'yi Yönetmesin!!!

Mustafa Kemal dönemi hariç, Dünyada hiç bir ülke Türkiye kadar onursuz ve şerefsiz yönetilmedi! "Biz teröristle masaya oturup pazarlık yapacak namussuz ve ahlaksızlardan değiliz!" diyerek halka yalan söyleyen, namusuz ve ahlaksızların artık Türk milletinin yakasından düşmesini, TBMM onur ve şerefini kirletmemelerini istiyoruz! Atatrük'ün gençliğe hitabesini okuyan, anlayan, onaylayan, "Ne mutlu Türküm diyene!" diyebilen herkesi imzalamaya davet ediyorum!

http://imza.la/namuzsuzlar-ve-serefsizl ... yonetmesin
Read more : Namuzsuzlar Ve Şerefsizler Türkiye'yi Yönetmesin!!! İmza Kampanyası | Görüntüleme : 665 | Yanıtlar : 0

T.C. Adalet Bakanlığından Adalet İstiyorum!..

Eğitimci, Gazeteci, Reklam Yazarı, Şair:
T.C. ADALET BAKANLIĞI’NDAN ‘ADALET ’ İSTİYORUM!..

HABERİME SAYFASINDA YER VEREN HER HÜR VE BAĞIMSIZ SİTEYE ÜYE OLACAĞIM!..

LÜTFEN EMEKLİ ÖĞRETMENİN FERYADINA SES VERİN!..

BUNDAN BİR SENE ÖNCE ÖDEMEM GEREKEN MAHKEME VE AVUKAT PARALARI 2 BİN 51 TL 95 KURUŞ İKEN, ŞU ANDA 05,90 TL’SI OLMUŞTUR. EMEKLİ BİR ÖĞRETMENİM.ÜÇ EVLADIM ÜNİVERSİTEDE OKUYOR. EVLATLARIMIN GEÇİMİNİ SAĞLAMAK İÇİN BEŞ SENEDİR 60 TANE BÜYÜK BAŞ HAYVANIN ALTINI TEMİZLİYORUM. BEN, BANA KESİLEN BU PARA CEZASINI ...
Read more : T.C. Adalet Bakanlığından Adalet İstiyorum!.. | Görüntüleme : 1240 | Yanıtlar : 0

Hasan Sancakı Programa Çıkartmak İsteyince Esra Ceyhan İşinden Oldu!..

HASAN SANCAKI PROGRAMA ÇIKARTMAK İSTEYİNCE ESRA CEYHAN İŞİNDEN OLDU!..

Eğitimci, Gazeteci, Reklam Yazarı, Şair:
HASAN SANCAK’I PROGRAMA ÇIKARTMAK İSTEYİNCE ESRA CEYHAN İŞİNDEN OLDU!..

HABERİME SAYFASINDA YER VEREN HER HÜR VE BAĞIMSIZ SİTEYE ÜYE OLACAĞIM!..

Kanal 7’de hafta içi hergün 15:45’te Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye Programı, Reklam Yazarı Şair Hasan Sancak’ı davet edince, yayından kaldırıldı!..

Yedi senedir Noter Onaylı ‘Rüya’ Senaryosunu kopyalayan Coca Cola’ya karşı hukuk mücadelesi veren Sancak, Yargıtay’a gönderdiği yazısı da aleyhine sonuçlanınca kararın ...
Read more : Hasan Sancakı Programa Çıkartmak İsteyince Esra Ceyhan İşinden Oldu!.. | Görüntüleme : 2487 | Yanıtlar : 0

Bu İşlerin "BOP"u Çıktı ! / Nevzat Zeyrek

"Yoktan var edilen bu ülke, şimdi vardan yok ediliyor"
Bu sözün sahibi, HEPAR Genelbaşkanı, Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğluna ait. Ülkenin bekaası hakkında iyi bir analizde bulunmuş, Yoktan var ettiğimizi, vardan yok ediyoruz! Neyi emanet aldık, gelecek kuşaklara neyi teslim edeceğiz ? Orası şuan meçhul...
Mustafa Kemal Atatürk, 80 yıl önce, 1933'de, Amerikalı General McArthur'a ; "Allah nasip eder, ömrüm vefa ederse Musul,Kerkük ve Adaları geri alacağım. Selanik'de dahil Batı Trakya'yı Türkiye hudutları içine katacağım" diyordu. ...
Read more : Bu İşlerin "BOP"u Çıktı ! / Nevzat Zeyrek | Görüntüleme : 698 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46387 başlık • Toplam 25117 üye

x