Zaman: Pzr Ağu 03, 2025 5:04

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Said-i Nursi'nin Türk Düşmanlığı

“Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün”

Yalnızca bir dakika durup düşünün. Yukarıdaki tümceyi kim söylemiş olabilir? Apo mu?

Aklınıza hemen Apo geldiyse, aslında bir bakıma başarılı oldular demektir. Görünen düşmana karşı Türk’ün savaşması zor olmaz.

Ama saf Türk halkının görünmeyen sinsi düşmana karşı savaşması çok daha zordur.

Yukarıdaki tümceyi söyleyen kişi amansız bir Türk düşmanı olan ve son soluğuna kadar Türkiye toprakları üzerinde bir Kürdistan kurma düşüyle ölen Kürt Said ya da çoğunun ...
Read more : Said-i Nursi'nin Türk Düşmanlığı | Görüntüleme : 1201 | Yanıtlar : 10

Erdoğan'ın namaz kıldığı camide AKP'li saldırgan

http://www.ensonhaber.com/images/news/76835.jpg

Silahlı saldırgan AKP'Lİ MECLİS ÜYESİ çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma namazını kılmak üzere Başyazıcıoğlu Camisi'ne geldiği sırada, üzerinde silah bulunduğu belirtilen bir kişi gözaltına alındı.

'Şehit yakını' olduğunu söyleyip Başbakan Erdoğan'a yaklaşmak istedi. Tam bu sırada Başbakanlık korumaları belindeki silahı fark etti. Etkisiz hale getirilmeye çalışırken de BAŞBAKAN BURALARDA NE İŞİN VAR, GİT SAVAŞSANA diye bağırdı.

Aydın Sakarya, genel seçimlerde İl Genel Meclisi'ne AK Parti listesinden girdi. 1973 doğumlu olan Aydın Sakarya, AK ...
Read more : Erdoğan'ın namaz kıldığı camide AKP'li saldırgan | Görüntüleme : 755 | Yanıtlar : 2

Org. Büyükanıt'ın 10 Kasım mesajı

Resim

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'tan 10 Kasım mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, "Atatürk'ün kurucusu olduğu cumhuriyet, bugün birtakım tehditlerle karşı karşıya kalmışsa, bilmeliyiz ki ilke ve devrimleriyle aydınlattığı yoldan sapmalar başlamıştır. Çağın gerisine gidişe özlem duyarak bu yoldan ayrılmayı tercih edenler sonsuz karanlıklarda kaybolmaya mahkumdur" dedi.

Büyükanıt, dün silah arkadaşlarına hitaben yayımladığı 10 Kasım mesajında, 10 Kasımların matem günü olmadığını unutmayacaklarını vurguladı. "Bu günleri Atatürkçü düşünce sisteminin neresinde olduğumuzu ve O'nun ...
Read more : Org. Büyükanıt'ın 10 Kasım mesajı | Görüntüleme : 572 | Yanıtlar : 0

‘Milletvekili Kurtulan, dağda eğitim aldı’

Resim

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra PKK'ya katılan ve 10 yılını Kuzey Irak'ta örgüt kamplarında geçirdikten sonra pişmanlık duyup güvenlik birimlerine teslim olan ‘Doktor’ kod adlı S.S. ifadesinde, DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan'la ilgili şok iddialarda bulundu. Kadın doktor S.S., Fatma Kurtulan'ın halen dağdaki eşi Selman Kurtulan gibi terör örgütü kampında ‘siyasi eğitim’ aldığını ileri sürdü.

Tıp Fakültesi'nden 1995 yılında mezun olduktan sonra bir süre hastanede görev yapan ve ardından PKK'ya katılarak ...
Read more : ‘Milletvekili Kurtulan, dağda eğitim aldı’ | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 0

İki kadın

Resim

İKİ KADIN
Şehidin eşi yetimleriyle gözyaşı döküyor teröristin eşi vekil olup TBMM’ye giriyor

Tunceli’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek’in, Kırşehir’in Kaman ilçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanırken, DTP 2’nci Olağanüstü Kongre için Ankara’da toplanmıştı.

İntikam yemini etti
Çocukları İlker (4) ve Alper (2), tören alanında şehit eşinin Türk Bayrağı’na sarılı tabutu başında metanetini koruyarak ayakta durmaya çalışan Selda Şimşek, terör örgütü PKK’ya en büyük acıyı yaşatmak için oğullarını da ...
Read more : İki kadın | Görüntüleme : 765 | Yanıtlar : 0

Baykal Kürtçe TV istedi

Baykal kavga dövüş istemedi. K Irak'a zeytin dalı uzattı. İşte önerileri...
CHP lideri Baykal, Kuzey Irak’la ilişkilerin geliştirilmesi için öneriler gündeme getirdi:

Bölgeye yönelik Kürtçe de dahil radyo, TV yayını yapalım. Kürt ve Arap gençlerini üniversitelerimizde eğitelim. Bölgeye su verelim, ticareti geliştirelim...

Baykal, ayrıntılarını önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirttiği, partisinin yeni öneri paketini, Hürriyet’ten Şükrü Küçükşahin'e açıkladı:

"Artık sorun sadece sınır ötesi operasyon bağlamında görülemez. Kuzey Irak ile Suriye’yi bir görmemek gerekir. Suriye’deki durum mekán sağlamakla ...
Read more : Baykal Kürtçe TV istedi | Görüntüleme : 739 | Yanıtlar : 0

Sözün bittiği yer !

Resim
Sözün bitti yer!

Türk annesi ve teröristler.
Yer: Güney Almanya, Heilbronn

Türkiye,Kuzey Irak’taki teröristlerle uğraşırken Avrupa’dakiler de boş durmuyor.

Güney Almanya’nın Heilbronn şehrinde bölücü örgüt pankartlarıyla eylem yapan teröristler tek başına karşılarında duran Türk Annesini görünce adeta şoke oldular.
İşte bir eliyle Ay-Yıldız Türk Bayrağını sallarken diğer eliyle Bozkurt işareti yapan Türk annesinin resmi..işte sözün bittiği yer...

annemin ellerinden öperim....
Read more : Sözün bittiği yer ! | Görüntüleme : 815 | Yanıtlar : 3

DTP özerklik istedi

PKK'ya "kardeşimiz" diyen DTP utanmadan özerklik istedi.

DTP 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Demirtaş, kendilerine karşı linç politikası yürütüldüğünü öne sürdü.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, ''Zamanı, enerjiyi, maddiyatı sınır ötesine taşırma yerine içte kardeşleşmeye, toplumsal barışı tesis etmeye harcamalıyız'' dedi.

Büyükhanlı Park Otel'de gerçekleştirilen DTP 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Demirtaş, ''siyasetin diyalogla çözümün dili olması gerekirken, şiddetin her şeyin belirleyeni olup, siyasetin ise sadece onun hizmetinde bir kuruma dönüştürüldüğünü'' ...
Read more : DTP özerklik istedi | Görüntüleme : 804 | Yanıtlar : 2

''Hepimiz Kürdüz, Hepimiz DTP'liyiz''

http://image.haber3.com/haber/92786.jpg

DTP'nin desteğiyle seçilen ÖDP genel başkanı Ufuk Uras DTP Kongresi'nde döktürdü (!)

Bağımsız aday olabilmek için eşbaşkanlık görevlerinden istifa eden ve yeniden aday yapılmayan Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk partililerden özür diledi.

Türk, “Eksikliklerimin olduğunu biliyorum. Halkıma bir şeyler vermek istedim. Eksikliklerim varsa partim beni bağışlasın" derken, Tuğluk, “Beklentilere uygun bir eşbaşkanlık yürütmediğim için sizlerden özür diliyorum. O çok güvendiğim adalet duygusuna sığınıyorum” diye konuştu.

Türk, DTP’nin Ankara’da devam eden Olağanüstü Kongresi'nde söz istememesine ...
Read more : ''Hepimiz Kürdüz, Hepimiz DTP'liyiz'' | Görüntüleme : 708 | Yanıtlar : 5

11 yıl önce 8 Askeri teslim alan Fethullah Erbaş anlatıyor..

http://www.ensonhaber.com/images/news/76670.jpg

11 yıl önce PKK tarafından esir alınan 8 askeri teslim alan heyette yer alan eski RP Van Milletvekili Fethullah Erbaş, askerlerin teslim alınmasını ve PKK bayrağı altındaki o çok tartışılan resmi anlattı.

11 yıl önceydi. PKK'nın esir aldığı askerleri almaya gitti. Eleştirildi, küfür yedi, "Tuzağa düşürüldüm" dedi. Dönemin Refah Partili milletvekili Fethullah Erbaş, esirleri kurtarma sürecini anlattı.

PKK'ya esir düşen sekiz asker, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) imzaladığı tutanakla teslim alındı. Kamuoyuna yansıyan ...
Read more : 11 yıl önce 8 Askeri teslim alan Fethullah Erbaş anlatıyor.. | Görüntüleme : 1159 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148855 ileti • Toplam 46196 başlık • Toplam 25029 üye

x