Zaman: Cmt Ağu 02, 2025 15:21

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Perinçek: "PKK saldırmadan önce ABD mevzilerimizi bomba

Perinçek: "PKK saldırmadan önce ABD mevzilerimizi bombaladı"

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, hafta sonu Hakkari'nin Dağlıca kırsalında Mehmetçiğe yapılan hain saldırı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. PKK timlerinin istihbarat bilgisi böyle bir operasyonu yapmaya yeterli olmadığını belirten Perinçek, Türk askerlerinin koordinatlarının Amerikan istihbaratı ağı tarafından PKK'ya verildiğini açıkladı. Perinçek, PKK'nın askerlerimize saldırmadan önce Türk mevzisine ABD tarafından füze ile saldırıldığını söyledi.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in basın açıklamasının tam metni.

ABD SİLAHLI ...
Read more : Perinçek: "PKK saldırmadan önce ABD mevzilerimizi bomba | Görüntüleme : 886 | Yanıtlar : 5

Türk Telekomu satmanın bedeli 6 Şehit.!!

Ak Parti iktidarının icraatlerinden birisi olan Türk Telekom'un Amerikaya satılması bakın neye mal oldu..!

Hakkarideki bir çatışmada onbaşı,yaralanmış olan 5 askerini bir köşeye çekerek onları kurtarmak istedi...

Ardından sağlıkçı hekimleri çağırarak,askerlerinin hayatını kurtarmak istedi ama Türk Telekom'un birdenbire hatlarının kesilmesi sebebiyle sağlıkçıları arayamadı..

Çatışma alanında onbaşı telefon çeksin diye kayaya çıkarken vuruldu ve askerleri ile birlikte şehit oldu..

Kaynak : Haber10.CoM
Read more : Türk Telekomu satmanın bedeli 6 Şehit.!! | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 6

Kontrol noktasında çatışma bir IT öldürüldü

Resim

Malatya'nın Kale İlçesi'nde polis kontrol noktasında minibüsten indirilen 2 teröristten biri öldürüldü, diğeri elindeki el bombasını patlatamadan yaralı ele geçirildi. Minibüste bulunan 13 kişi gözaltına alınırken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Olay saat 20.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu üzerinde bulunan, Kale İlçesi’nde meydana geldi. İlçe giriş ve çıkışından önlem alan polis, Diyarbakır yönüne giden ve içinde 15 kişinin bulunduğu minibüsü kontrol noktasında durdurdu. Minibüsten kalaşnikof marka tüfekle inen bir terörist çıkan çatışma sonucu öldürüldü. ...
Read more : Kontrol noktasında çatışma bir IT öldürüldü | Görüntüleme : 1113 | Yanıtlar : 5

İçimizde köstebek vardı...

Yaralı askerden şok iddia: İçimizde köstebek vardı

http://www.ensonhaber.com/images/news/73242.jpg

Dağlıca'daki hain baskından yaralı olarak kurtulan bir asker, o gece yaşananları ailesine anlattı. İşte dehşet gecesinin tanığının insanın kanını donduran ifadeleri

PKK saldırısında 12 şehit veren Hakkari'nin Dağlıca köyündeki piyade taburunda yaralanan kahraman erlerden biri, o gece yaşananları yakınlarına anlattı. Hastaneden, kendisini telefonla arayan yakınları ile görüşen Mehmetçik, "Çatışma saatlerce sürdü. O kadar kurşun sıktık ki, mühimmatımız bitti. Bendeki şarjörler bitince, şehit olan arkadaşlarımızın şarjörlerini ...
Read more : İçimizde köstebek vardı... | Görüntüleme : 1145 | Yanıtlar : 2

Mucadeleyi babana sor

Mücadeleyi babana soracaksın

Erdoğan, Türk subay kızı olduğunu belirten Lale Can adlı Oxford öğrencisinin, "Son dönemdeki terör olaylarından ben özellikle etkilendim. Çünkü bir subay kızıyım. Eğitim hayatıma Siirt Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda başladım. Hayatımda beni en çok etkileyen olay, 7 yaşımda Üsteğmen Erol amcamın bana kestane şekeri alıp, PKK’yla savaşmaya gidip geri dönmemesidir. Bunu hala unutmuyorum. Geleceğim, dedi ama asla geri dönmedi. Bu nedenle son dönemdeki olaylar beni çok etkiledi. Benim öğrenmek istediğim şu, müttefikimiz Amerika’nın ...
Read more : Mucadeleyi babana sor | Görüntüleme : 726 | Yanıtlar : 4

Kaçırılan askerlerimizin resimleri

Yasaklı bir it sitesinden aldığım resimler. Görmek istemeyip de bakabilecek olanlar için gizlenmiştir...

Resim
Resim
http://www.hizliresim.com/2007/10/23/292.png
Resim
Resim
http://www.hizliresim.com/2007/10/23/281.png
Resim
http://www.hizliresim.com/2007/10/23/283.png
Read more : Kaçırılan askerlerimizin resimleri | Görüntüleme : 3296 | Yanıtlar : 38

Hükümetten yayın yasağı

RTÜK'ten skandal yayın yasağı

Hükümet, Radyo Televizyon Üst Kurulu'ndan Hakkari'deki saldırıyla ilgili yayınların durdurulması istedi..

RTÜK de yasağı hemen devreye koydu ve terörle ilgili haberlerin yayınlanmasını durdurdu..

Peki neden bugün?

Çünkü bugün en kritik gündü..

PKK'nın yayın organı ROJ TV, bugün ellerindeki esir askerlerin görüntülerini yayınlacağını duyurmuş ve Türk televizyonları bu görüntüleri 70 milyona ulaştırmak için birbiriyle yarışmaya başlamıştı..

Yasağın bir başka nedeni ise Türk televizyonlarının, askerlere yönelik saldırının olduğu Dağlıca'da konuşlanması. TV'ler, bu bölgede ...
Read more : Hükümetten yayın yasağı | Görüntüleme : 836 | Yanıtlar : 2

PKK: ''Rehin askerlere zarar vermeyeceğiz''

Eli kanlı terör örgütü PKK, rehin aldığını iddia ettiği evlatlarımıza zarar vermeyeceğini açıkladı. Genelkurmay da dün "8 askerle irtibat kuramadık" demişti.

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan 12 askerini bugün toprağa veren Türkiye'nin gözü kayıp 8 askere çevrildi. Kayıp askerler için bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ederken, ailelerin askerlerden gelecek sevinçli bir haber bekleyişleri de sürüyor.

Hakkari Dağlıca'da yaşanan çatışmanın ardından, kendilerinden haber alınamayan askerlerle ilgili olarak terör örgütü PKK da yeni iddialarda bulundu. Askerlerin kendi ...
Read more : PKK: ''Rehin askerlere zarar vermeyeceğiz'' | Görüntüleme : 775 | Yanıtlar : 0

G. Kurmay: 8 Askerimiz ile irtibatı kaybettik/Asker İsimleri

TARIH : 22 Ekim 2007

NO : BA- 25 / 07

PKK terör örgütü mensuplarınca 21 Ekim 2007 günü Hakkari/Dağlıca'daki bir birliğimize karşı girişilen silahlı saldırıyla başlayan çatışmalar, geçen süre boyunca aralıklarla devam etmektedir.

Çatışmalarda saat 13.00 itibariyle etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaşmıştır.

Birliğe silahlı saldırının başlamasından bir süre sonra kendileriyle irtibat kesilen 8 personelimizle, yapılan tüm aramalara rağmen halen irtibat kurulamamıştır.

Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir.

Saygı ile duyurulur.
Kaynak
Pekaka itlerinin, ...
Read more : G. Kurmay: 8 Askerimiz ile irtibatı kaybettik/Asker İsimleri | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 3

Fatih Çekirge:Sınır ötesi resmen başladı

Fatih ÇEKİRGE

Sınır ötesi resmen başladı

12 şehit haberi geldikten sonra. Ankara’ya düşen soru şu:

- Sınır ötesi harekát ne zaman olur?

Dün bu konuyu bir komutanla konuştum...

Açık sözü şu oldu:

- Sınır ötesine geçmek artık bir detaydır. Bu harekát resmen başlamıştır. Çünkü harekát demek yalnızca ateş etmek değildir. Lojistik hazırlıkları, hedef belirlemeler, harekát planlamaları, kuvvet kaydırmalar bütün bunlar harekátın tamamını kapsar. Bu anlamda artık harekát başlamıştır... Bu çatışmalar harekátın ön aşamasıdır.

- Peki ...
Read more : Fatih Çekirge:Sınır ötesi resmen başladı | Görüntüleme : 1013 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148855 ileti • Toplam 46196 başlık • Toplam 25029 üye

x