Gülenin dönüş rüyası
1999 yılından bu yana ABDde yaşayan Fethullah Gülen, Türkiyeye dönüşüyle ilgili gördüğü rüyaları ilk defa anlattı. Ancak Gülen, rüyalarında bile yurda dönemiyor: Yıkık köprülerden, yollardan geçtim. Hayli yürüdüm. Geriye döndüm baktım. Yine ayrıldığım yere dönmüşüm
Haftalık sohbetlerinin yayımlandığı herkul.org adlı internet sitesinde, Türkiyeye dönüşünüzle alakalı rüyalarınızdan bahseder misiniz? Acaba bu rüyalar dönüp dönmeme kararınızda ne kadar müessir? sorusuna cevap veren Fethullah Gülen, rüyasında bile bir türlü Türkiyeye dönemediğini anlattı.
Şimdiye kadar ...
News of Genel - Güncel Konular
DOĞRU Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, hiçbir partiyle ittifak arayışında olmadıklarını belirterek, Bizim böyle bir görüşme ya da arayışımız olmadı. Başkalarının olabilir, onu da saygıyla karşılarız dedi. Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın bölücübaşı Öcalana Sayın dediğinin hatırlatılması üzerine ise, Başbakanın bilerek Sayın dediğini düşünmüyorum diye konuştu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, Başbakan Erdoğan'ın Apo'nun yoldaşı olduğunu iddia etti.
Kocasından dayak yediği için Almanya'da mahkemeye başvuran Faslı kadına, Alman kadın hâkim Siz Fas kültüründe yetiştiniz. Böyle durumlar sizin kültürünüzde normaldir. Kuran'ın Nisa Suresi'ne göre kadının üzerinde erkek hâkimiyeti vardır" dedi.
AK Parti Grup Başkan Vekili İrfan Gündüz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında terörist başı Abdullah Öcalan'a 'sayın' diye hitap ettiği iddiaları üzerine inceleme başlatmasını, "