Zaman: Pzt Haz 23, 2025 12:13

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Sağlıklı mutfak için 10 tüyo

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Gıda Enstitüsü'nde görevli olan Dr. Esra Ağel, Sağlık Düşüncesi Dergisi'ndeki yazısında gıda zehirlenmesinin önüne geçmek için 10 önemli öneri verdi:

1- Pastörize süt alın

Daima işlenmemiş süt yerine pastörize edilmiş süt satın alın. Eğer seçme durumundaysanız, taze veya şok dondurma işlemine tabi tutularak dondurulmuş tavuğu seçin.

2- Etleri 70 derecede pişirin

Gıdaların bütün kısımlarının en az 70 derecede pişirilmesi gerektiği unutulmamalı. Donmuş sığır eti, balık ve tavuk eti pişirilmeden ...
Read more : Sağlıklı mutfak için 10 tüyo | Görüntüleme : 614 | Yanıtlar : 1

Onun Yüzünden Hergün Perde Açamadık ...

http://img.sabah.com.tr/2008/02/16/gny/im/B0B4AE7A2966AC4BA9AC1636r.jpg

Levent Kırca'nın "Beni tiyatrolarında istemediler" diye suçladığı Profilo Kültür Merkezi, konuya açıklık getirdi: Kırca, bizim her gün perde açma hedefimize uymadı!..

Bakırköy'deki Sinema 74'ü alarak, tiyatro patronluğuna dönüş yapan Levent Kırca, geçtiğimiz hafta "Diğer tiyatrolardan seyirci kapıyorum diye Profilo Kültür Merkezi'nin salonlarında beni istemediler" demişti. Bu açıklama üzerine, Profilo Kültür Merkezi Genel Sekreteri Nurcan Esmer "Kırca'yı istememe gibi bir tepkimiz olmadı" diyerek şu bilgileri verdi:

HEDEFLERİMİZE UYMADI

"Kendisiyle bir yıllık sözleşme yapmıştık. ...
Read more : Onun Yüzünden Hergün Perde Açamadık ... | Görüntüleme : 587 | Yanıtlar : 0

Haberler

neden sadece moderatörler haberler kısmına başlık gönderebiliyor?
Haberler kısmının diğer başlıklardan ne farkı var?
gazete&köşe yazarları , genel güncel konular vb. ?
Read more : Haberler | Görüntüleme : 663 | Yanıtlar : 2

sınırlar arasında

sınırlar arasında programının diger bölümlerinide forumda görmek isterim...
Read more : sınırlar arasında | Görüntüleme : 531 | Yanıtlar : 1

Kurtlar Vadisi Pusu - 26.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu - 26.Bölüm / Yüksek Kalite & Kota Dostu

Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta nefes kesen bir bölümün ardından, İskender Büyük ve Polat Alemdar’ı, sırrı merak uyandıran Kırmızı Kitap’ın peşinde buluşturarak noktalanmıştı…

Ahu’nun aniden Polat Alemdar’ın karşısına çıkmasıyla başlayacak olaylar zinciri nereye varacak? İskender Büyük tarafından öldürülen İstihbaratlar Başkanı’nın cenazesi kimleri bir araya getirecek? Cenazede Polat Alemdar’ı bekleyen sürpriz ne? Muro, Polat Alemdar’a karşı hazırladığı pusu için kimi kullanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu - 26.Bölüm | Görüntüleme : 1023 | Yanıtlar : 1

istek - 13 şubat 2008 - 5.Boyut programı

Dün akşamki kanaltürk'teki Merdan Yanardağ'ın hazırlayıp sunduğu , Cengiz Özakıncı'nın konuk olduğu 5.BOYUT programını kaydeden var mı acaba?
Read more : istek - 13 şubat 2008 - 5.Boyut programı | Görüntüleme : 771 | Yanıtlar : 5

Efsane gider..

Bir çoğunuz Efsane olarak tanıdı beni..Acısıyla-tatlısıyla, iyisiyle-kötüsüyle, 2 yılı aşkın bir süredir sizlerle birlikteydim.Her şeyin farkında, olgun, sıcak kanlı, harbi insanlarla beraber olmak beni hep mutlu etmiştir.Zaten bu kadar uzun bir süre sizinle beraber olmamın sebebi de belki buydu.Siyasi görüşlerimiz farklı olsada Vatan, Millet, Bayrak anlayışımız aynıydı.Burda çok şey öğrendim..İnternet ortamında en güzel dostlukları burda gördüm.Hayatımın bir parçası olmuştunuz, sizler ve GM.Bazen görüşlerimiz uyuşmasa da sonuçta hepimiz bu memleketin iyiliğini düşünüyorduk.Sizin gibi harbi dostları tanıdığım ...
Read more : Efsane gider.. | Görüntüleme : 1418 | Yanıtlar : 19

Erdoğan'ın hayatı dizi oluyor

http://www.ensonhaber.com/images/news/93477.jpg

Erdoğan'ın hayatı dizi oluyor

http://www.ensonhaber.com/images/news/90467.jpg

Başbakan Erdoğan'ın hayatı dizi film oluyor. Dizinin tanıtımında kullanılan '29 Şubat'ta çok şey değişecek' ifadesi ise dikkat çekiyor.

'Hatırla Sevgili' dizisinde hayatından küçük bir kesit sunulan Başbakan Erdoğan'ın hayatı dizi film oluyor. Bu arada, dizinin kısa tanıtımında '29 Şubat'ta çok şey değişecek' deniliyor

Ateşten koltuk

'Hatırla Sevgili' dizisinde hayatından küçük bir kesit sunulan Başbakan Erdoğan'ın hayatı dizi film oluyor. Bu arada, dizinin kısa tanıtımında '29 Şubat'ta ...
Read more : Erdoğan'ın hayatı dizi oluyor | Görüntüleme : 917 | Yanıtlar : 4

16 adet Java Oyunu Symbian Telefonlarada Olur

Resim

En meşhur oyunlardan seçme 16 oyun bakmadan geçmeyin derim...

Link : http://rapidshare.com/files/91117054/Java16.rar
Read more : 16 adet Java Oyunu Symbian Telefonlarada Olur | Görüntüleme : 632 | Yanıtlar : 0

08.02.2008 Tarihli Ceviz Kabuğu proğramı

Merhaba arkadaşlar 8 Şubat 2008 tarihli Ceviz Kabuğu proğramını ne zaman ekleyebilirsiniz. Ayrıca Ram arkadaşımızın emeğine sağlık..
Read more : 08.02.2008 Tarihli Ceviz Kabuğu proğramı | Görüntüleme : 909 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148702 ileti • Toplam 46080 başlık • Toplam 25009 üye

x