Zaman: Prş Tem 24, 2025 0:33

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kendimi hala oyuncu adayı gibi görüyorum

Resim Kendimi hala oyuncu adayı gibi görüyorum

Avrupa Yakası'nın Aslı'sı, Gazeteci-Yazar Gülse Birsel, Bazaar Dergisi'ne verdiği röportajda, 'Kendi gözümde daha bir oyuncu adayıyım. Ama kararlıyım, bir gün iyi bir oyuncu olacağım' dedi. Birsel, bir ekran klasiği haline gelen dizisiyle ilgili de sürpriz açıklamalar yaptı.....

Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu, Gazeteci-Yazar Gülse Birsel, 'Bazaar Dergisi'ne verdiği röportajda diziyle ve özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Her çarşamba ekranda kahkaha fırtınası estiren Avrupa ...
Read more : Kendimi hala oyuncu adayı gibi görüyorum | Görüntüleme : 730 | Yanıtlar : 0

Britney Müslüman Mı Oluyor?

Resim Britney Müslüman Mı Oluyor?
Fotoğrafçı Adnan Galip ile aşk yaşayan 'sorunlu' şarkıcı Britney Spears'ın şimdi de Müslüman olacağı duyuruldu...

Yanında yeni sevgilisi Galip ve üzerinde eski gelinliği ile sokağa çıkan Spears, son zamanlardaki garip davranışlar dizisine bir yenisini daha ekledi. Spears’ın bu tuhaf kıyafet seçimi, fotoğrafçı Galip’in servetine göz koyduğunu ve bu amaçla da bir evlilik planladığına dair söylentilere yol açtı.

Spears’ın ise yeni bir evlilik sayesinde eski eşi Kevin Federline’ın gözetiminde olan çocuklarını ...
Read more : Britney Müslüman Mı Oluyor? | Görüntüleme : 840 | Yanıtlar : 1

Hamileler Kervanına Beyonce'da Katılıyor

ResimHamileler Kervanına Beyonce'da Katılıyor

Seksi şarkıcı Beyonce'nin hamile olduğu iddia ediliyor. Geçtiğimiz ay Paris'te evlenen Beyonce-Jay Z çiftinin bebek beklediği haberleri ABD'de büyük yankı buldu

Beyonce'un ismini açıklamayan yakın bir arkadaşının "Beyonce hamile ancak bunu herkesten saklıyor. Zaten Beyonce, çocuk sahibi olmak için Jay-Z'i ile evlendi" dediği iddia ediliyor.

Resim
Read more : Hamileler Kervanına Beyonce'da Katılıyor | Görüntüleme : 539 | Yanıtlar : 0

Seksi Olduğumu Düşünmüyorum

Seksi Olduğumu Düşünmüyorum

Simge Tertemiz, "Sarışınların ayrı bir çekiciliği var. Seksi olduğumu düşünmüyorum" dedi.

Resim

Dosso Dossi Fashion Show'un düzenlediği defileye katılanlar arasında genç oyuncu Simge Tertemiz de vardı. Saçlarını boyatan Tertemiz, "Sarı iddialı bir renk. Herkese yakışmaz. Sarışınların ayrı bir çekiciliği var. Seksi olduğumu düşünmüyorum" dedi.

Tertemiz, evleneceğine dair çıkan haberlere ise "Ben evleniyorum demedim. 'Şu an birlikte olduğum insanla evlenmeyi isterim' dedim. Babam bile arayıp hayırlı olsun dedi" diyerek açıklık getirdi.

Resim
Read more : Seksi Olduğumu Düşünmüyorum | Görüntüleme : 613 | Yanıtlar : 3

En sonki Ceviz Kabuğu Program?

3 gündür siteye bakıyorum ama son yayınlanan CK siteye eklenmemiş. Ne zaman eklenir?
Read more : En sonki Ceviz Kabuğu Program? | Görüntüleme : 1990 | Yanıtlar : 8

En Korkunç İnfazlar

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

http://img297.imageshack.us/img297/5992/32190282jh7.jpg

Resim

Resim

Resim

http://img258.imageshack.us/img258/3097/12yr6.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/3526/11io0.jpg

Resim
Read more : En Korkunç İnfazlar | Görüntüleme : 1013 | Yanıtlar : 5

Lodos LUGAT 2000 - İngilizce Türkçe Almanca Fransızca Sözlük

Lodos Lugat 2000 2.2
Resim

Resim

Dört dil (Türkçe-İngilizce-Fransızca-Almanca) 65 bin kelime ile kapsamlı, güzel arayüze sahip ücretsiz sözlük programı.

Özellikleri:

- Kullanımda CD gerektirmez.
- Aranan kelimeyi çok hızlı bulur.
- Kelimenin hangi dilde olduğunu otomatik anlar.
- Dört dilde karşılığını verir.
- Eşanlamlılarını verir.
- Yeni kelime eklenebilir.
- Her kelime için açıklama eklenebilir.
- Tek tuşla karşınıza gelir, gider.
- Her an kullanıma hazır bekler.
- Kelime ezberletir.
- Ezberlettiklerinden test eder. ...
Read more : Lodos LUGAT 2000 - İngilizce Türkçe Almanca Fransızca Sözlük | Görüntüleme : 1065 | Yanıtlar : 0

Sigara

Read more : Sigara | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 11

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148812 ileti • Toplam 46169 başlık • Toplam 25018 üye

x