Zaman: Cmt Haz 21, 2025 4:14

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

kurtlar vadisi pusu 12 .bölüm yüksek kalite

tesekkürler

en kısa sürede 10. ve 11. blümüde upload edeceğim
Read more : kurtlar vadisi pusu 12 .bölüm yüksek kalite | Görüntüleme : 579 | Yanıtlar : 1

Kurtlar Vadisi Pusu 12.Bölüm [Rapid]

Kurtlar Vadisi Pusu - 12.Bölüm Orta Kalite

Özellikler:

512x384
462 MB
MPEG Layer-3

Gorüntü:

Resim

Linkler:

Rapidshare:

http://rapidshare.com/files/60381244/Ku ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/60381614/Ku ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/60382091/Ku ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/60382760/Ku ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/60382929/Ku ... .part5.rar

Kurtlar Vadisi Pusu - 12.Bölüm Yüksek Kalite ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 12.Bölüm [Rapid] | Görüntüleme : 1316 | Yanıtlar : 3

Yükselen Burçların Özellikleri

Koç : Sizin enerjik, biraz gergin ve son derece hareketli biri olduğunuzun göstergesidir. İnatçılığınızla her olayda çabucak öfkelenir ve tepki gösterebilirsiniz. Canınızın istediği bir şeyi istediğiniz anda elde etmeyi sever ve sonucunu hiç düşünmeden cesurca girişimde bulunabilirsiniz.

Boğa : Sizin gayet dengeli, uyumlu ve diplomatik bir insan olduğunuzun göstergesidir. Sağlam ve ileriye dönük düşüncelerinizle, maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkabilir, başkalarının fikirleri yerine kendi düşüncelerinizi daha fazla önemsersiniz. İşinizi asla şansa bırakmazsınız.

İkizler : Sizin ...
Read more : Yükselen Burçların Özellikleri | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 0

Günlük Burç (05,10,2007)

Resim Koç - 05.10.2007 , Cuma

Bugün, sağlıklı ve canlı bir ifadeye sahipsiniz. Bilinçli tavırlarınız ve ruh haliniz birbiriyle gayet uyumlu. Bu durum ciddi ilişkinizle alakalı sorunları biraz olsun hafifletebilir. En azından siz daha sıcak ve samimi davranarak, o ise, sizin bu davranışlarınıza karşılık vererek günü olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Hala tam olarak bazı konularda gerilimler devam ediyor olsa bile, günlük bu enerjiyle arzu ettiğiniz takdirde durumları kontrol edebilir ve çatışmak yerine uzlaşmadan yana ...
Read more : Günlük Burç (05,10,2007) | Görüntüleme : 1015 | Yanıtlar : 0

12. Bölüm hakkında...

Sonunda korktuğum oldu. İşe kendi siyasi görüşlerini karıştırmaya başladılar. Pana Film'e protesto çekmek gerek. Çetin'le bir posta koyalım şunlara...

Neymiş;

Sahte milliyetçilik yapan, komonda eğitimi gören dalkavuklar, kısacası Gladyo'nun, Kontregerillanın yeni versiyonları; "Akape yani iktidar, gaflet ve delâlet içindedir, bunlar Sevri getirmeye çalışıyorlar" diyenlerle bir tutuluyor. Sorarım o zaman; Samast - Alparslan Arslan - Ramazan Akyürek - Fetullah ilişkisi nedir¿? Hem gazetelerin bombalanmasından bahsedeceksin, hem suikast düzenleneceklerin listesinden, hem de bütün bunları iktidar düşmanlarının yaptığını ...
Read more : 12. Bölüm hakkında... | Görüntüleme : 1124 | Yanıtlar : 7

Göz Renginize Göre Fallar

Mavi Gözlü Insanlar :

Duragan olmayi sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelismis olan, eli açik, degisimlerin kendilerini korkutmadigi kisilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapilari nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanirlar.

Siyah Gözlü Insanlar :

Olaylar karsisinda çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kisilerdir. Duygu yüklü olan bu insanlarin, gerek sevgisi,gerek de kindarligi oldukça çok güçlüdür. Onlar karsilarindaki insanlari daima idare etmek isterler.

Yesil Gözlü Insanlar :

Sevdiklerini kirmak istemeyen bir yapilari vardir. ...
Read more : Göz Renginize Göre Fallar | Görüntüleme : 713 | Yanıtlar : 0

Affet

özlenmeler sultanı merhaba

sen ki başka iklimlerin çiçeğisin

her aşk vaadlerle hediyelerle gelir

sana güneş
sana su
sana toprak getiremedim yine
affet...

benim vaadim budur RUHUMU RUHUNA TESLİM EYLEDİM..

ayrılığın ateş bağrında yanmalar düştü payıma benim..
bugün yine sensizliğin koynunda geceledim uyutmadı uykular beni...

yine şiş gözler altında mor halkalar getirdim...
düşler kurdum yine sana / senli benli bir rüya dahi göremedim.
rüyalardan bile uzaksın
korkuyorum korkuyorum bu ayrılık ta seni görmeden bir katil rüzgar ...
Read more : Affet | Görüntüleme : 637 | Yanıtlar : 0

Yüreğimden Yüreğinee

Hep bunu yaşıyorum kalemi elime aldığımda. Tıkanıyor içimde kelimeler. Karar veremiyorum en güzel nasıl başlanacağına. Beni kalem ve kağıtla buluşturabilen bir insana nasıl hitap edeceğime, en güzel cümleleri nasıl bulacağıma, yüreğimdeki yerini nasıl ifade edeceğime..

Çünkü biliyorum, kalptekilerin kağıda yansıması hiçbir zaman tatmin etmeyecek beni. Hiç bir zaman “Evet, işte şimdi tam olarak ifade ettim!” diyemeyeceğim. Layık bulmayacağım kurduğum cümleleri.

Aslında belkide dîli dillendirmemek en iyisi. Söylememek en yaman sözleri. Yutmak içimdeki bitmek bilmez fırtınaları. ...
Read more : Yüreğimden Yüreğinee | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 0

Umumi Muhabbet

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak,
* Tartışma çıkarmak,
* Art arda mesaj yollamak,
* Ahlâksız cümleler kurmak,
* Siyasi parti propagandası yapmak,
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

yasaktır!

Kurallar herkes için geçerlidir.
Read more : Umumi Muhabbet | Görüntüleme : 16307 | Yanıtlar : 145

İşte Ünlülerin Güzellik Sırları

Resim

Ünlüler güzel görünmek için ilginç yöntemlere başvuruyor. Yüzüne basur kremi süren de sodayla yıkanan da var.

NÜKHET DURU: MAYDANOZ SUYU İÇİYOR

52 yaşındaki sanatçı her gün aynı saatte yatıyor. Akşam yemeği yemiyor. Sakatatı ağzına bile sürmüyor. Günde bir litre maydanoz suyu içiyor.

SEDA SAYAN SALATALIK MASKESİ YAPIYOR

Haftanın 7 günü masaj yaptıran sanatçı cildine, çay buğusu ve salatalık maskesi yaptırıyor. Seda Sayan uykusuna da çok dikkat ediyor.

YEŞİM SALKIM YÜZÜNÜ ...
Read more : İşte Ünlülerin Güzellik Sırları | Görüntüleme : 1174 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148691 ileti • Toplam 46072 başlık • Toplam 25009 üye

x