Zaman: Cum Haz 20, 2025 18:05

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Susuyorum artık

Ne keyifle okuduğum şiirler ezberimde, ne de bağıra çağıra söylediğim şarkıların sözleri. Dalgın gözlerle yürüdüğüm caddelerde kayboluyorum.

Sonsuz bir inatla sarıldığım radyodan gelen o harika melodilerin de tadı yok? Peki ya o yağmurda iliklerime kadar ıslanmalarımı kim çaldı benden? Bilmiyorum!

Susuyorum artık... Sustukça susuyorum. Sustukça, üzerime gelen insanlardan kurtarmak için ruhumu, suskunluğuma sarılıyorum. Ama yine de saplanıyor yüreğime bazı kelimeler. Bazıları da acıtıyor üstelik…

Sessiz geceler benim için sığınılan bir liman sanki. Kendimi bulup bulup ...
Read more : Susuyorum artık | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 1

Saw IV

Resim
Tür : Korku / Gerilim / Suç
Gösterim Tarihi : 26 Ekim 2007, ABD
Yönetmen : Darren Lynn Bousman
Senaryo : Marcus Dunstan , Thomas H. Fenton , Patrick Melton
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Müzik : Charlie Clouser
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Scott Patterson , Tobin Bell (Jigsaw)

Testere efsanesi üçüncü filmde kaldığı yerden devam ediyor. Binaya
kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak
zorundadır. Aksi takdirde her ...
Read more : Saw IV | Görüntüleme : 583 | Yanıtlar : 1

Şu Anda Dinlediğiniz Müzik(ler)

Hiçbişey dinleyecek halde degilimmm
Read more : Şu Anda Dinlediğiniz Müzik(ler) | Görüntüleme : 9154 | Yanıtlar : 150

Alıntılarla Aşk

'Sen bu mektubu okuduğunda,ben çok uzaklarda olacağım...' diye başlayan bir ayrılık mektubu değil bu...ne giden var bu hikayede nede gideni yaşlı gözlerle izleyen bir terkedilen...hüzün dolu bulutlar kapatırken aşk güneşini karanlıklara boğulmuş dünyaların kış mevsimini yaşadığı bir dönenece var...İlk bahar hiç bir zaman gelmiyor buralara,dünyanın hiç keşfedilmemiş hiç insan ayağının basmadığı tertemiz coğrafyasında bir yanlızlık var bu sefer..bir eksiklik var hiç dolmayan ve hiç kimsenin dolduramadığı bir boşluk var...tıpkı sindirellanın ayakkabısı gibi kimseye uymayan bir ...
Read more : Alıntılarla Aşk | Görüntüleme : 765 | Yanıtlar : 2

Sessizlik cinayettir bazen!

Sessizlik cinayettir bazen!
Belki ellerine kan bulaşmaz; belki gözlerini yumar, kulaklarını tıkarsın; çığlıklar parçalanır duvarlarında...
Kafanı çevirirsin yardim nidalarına ya da elvedalara...
Hiçbir şey değişsin istemezsin; yolunu tutmuş, yükünü almışsındır; paylaşmayı bilmezsin....
Kimsenin yerine koyamazsın kendini; ne anlamaya, ne anlamlandırmaya çalışmazsın bir şeyleri...
Sevgiden, aşktan, dostluktan dem vurup, ortak olmazsın sorunlarıma...
Her adım atışında çekersin kendini geri; “konuş!” derim, susarsın...
Ya düşüncelerin yoktur kendine ait, ya korkarsın düşündüklerini söylemekten...
Gerçekten var mısın, ihtiyacım olduğunda ortalıkta ...
Read more : Sessizlik cinayettir bazen! | Görüntüleme : 622 | Yanıtlar : 0

Sığamadım Yüreğine...

Kırgın düşlerimden uzak, kırgın kalbimi avutamıyorum artık sevgili. Her yeni gelen gün bir başka kırgınlığa gebe. Ve ben her yeni gelen günle bir parçamı daha kaybediyorum. ..

Canım yanıyor sevgili... Göğsümün tam orta yerindeki sızıya dayanamıyorum. Bu sen kokan, tadı tuzu sen olan oda, her bir sokağı ve caddesiyle, adı sen olan bu şehir dar geliyor bana.. Sığamıyorum hiçbir yere... Tıpkı yüreğine sığamadım gibi...

Senin için herşey olmayı beklerken, hiçbir şeyin olmanın verdiği dayanılmaz acıyı ...
Read more : Sığamadım Yüreğine... | Görüntüleme : 756 | Yanıtlar : 0

Ölümsüz Aşk

Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez...Biri tıpta okuyordu,öbürü mimarlıkta.O ilk karşılaşmadan sonra,bir kere,bir kere,bir kere daha karşılaşabilmek için,hep aynı saatte,aynı duraktan,aynı otobüse bindiler.Gençtiler,çok genç...Birbirileriyle konuşacak cesareti bulmaları biraz zaman aldı ama sonunda başardılar.İkisi de her sabah otobüse bindikleri semtte oturmuyorlardı aslında.Delikanlı arkadaşında kaldığı için o duraktan binmişti otobüse,kız ise ablasında...Sırf birbirilerini görebilmek için,her sabah erkenden evlerinden çıkıp,şehrin öbür ucundaki o durağa,onların durağına geldiklerini,gülerek itiraf ettiler bir süre sonra...

Okullarını bitirince hemen evlendiler.Mutluydular hem de çok ...
Read more : Ölümsüz Aşk | Görüntüleme : 999 | Yanıtlar : 1

Geç Kalmayın

10. Sınıf

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum...Ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum...Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum,dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü.Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum,onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. Sınıf

Telefonum çaldı,arayan oydu ...
Read more : Geç Kalmayın | Görüntüleme : 758 | Yanıtlar : 2

Deniz Canlıları

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim