Zaman: Prş Haz 19, 2025 13:14

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Genco - 5.Bölüm (31.07.2007)

Resim

5.Bölüm

Genco, Pınar’a açılabilecek mi?

Pınar’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Talihsiz bir kaza geçiren Pınar’ı Tibet bulur ve hemen hastaneye yetiştirir. Pınar bir daha piyano çalamamaktan korkmaktadır. Cüneyt’in her dediğine inanan Özge, taksici Ahmet’e tavırlıdır. Cüneyt’in arabasını bulan Ahmet’i ondan para koparmaya çalışmakla suçlar. Cüneyt bütün okulu kumar borcu olduğu bara davet eder. Özge’nin orada sahneye çıkacağını herkese söyleyip reklam yapar. Özge, Cüneyt’in verdiği bu destekten çok mutludur. Heyecanla akşam vereceği konseri düşünür. Okulun ...
Read more : Genco - 5.Bölüm (31.07.2007) | Görüntüleme : 839 | Yanıtlar : 3

Veda

18 Şubat pazar günü başladığım bu eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir yolculuğu 30 Temmuz pazartesi günü bitirdim.

Burada hepinizle, beni seven ve sevmeyen herkesle birçok şeyi paylaştık. Eğlendik, güldük, gözlerimiz yaşlandı. Bir sürü duyguyu birlikte yaşadık. Ama her başlangıcın bir sonu olduğu gibi bu başlangıcında sonu oldu. Kelimeler kifayetsiz kalıyor burada yaşananları düşünüce o kadar güzel anılarımız vardı ki...

Ama bu maceradan önce herşey karanlıktı. Şubatın 18inde o karanlık aydınlandı ve temmuzun ...
Read more : Veda | Görüntüleme : 2117 | Yanıtlar : 24

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.
İyi Sohbetler...!
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 7642 | Yanıtlar : 180

Zoraki Koca - 5.Bölüm (30.07.2007)

Resim

5.Bölüm

Ayşe, Ömer’den boşanacak mı?

Ömer, Ayşe “kısır” olduğunu öğrenirse, onu terk eder diye düşünerek harekete geçer. Sağlam bir plan yaparlar. Ayşe, Ömer’in kısır olduğuna inanır ve onun adına üzülür. Ancak Ömer’in kısır olduğunu öğrenen bir tek Ayşe olmaz ve işler arapsaçına döner. Öyle bir karmaşa yaşanır ki, sonunda Ömer gerçekten hastalanarak yataklara düşer. Hastalandığında başucunda ise “zoraki karısı” Ayşe olur.

Bu arada Saadet de fiyaskoyla sonuçlanan “40. yıl partisi”nin ardından oğlunu Gümüşcüler’in kızı ...
Read more : Zoraki Koca - 5.Bölüm (30.07.2007) | Görüntüleme : 825 | Yanıtlar : 2

Ey Nefsim Sana Yazıklar Olsun

EY NEFSIM! ! ! sana yazıklar olsun... ALLAH! ın yarattıgı sudan içersin,havasından solursun onun nimetlerinden yersin bütün bunlara ragmen ona isyanetmekten çekinmezsin,

EY NEFSİM! ! ! sana yazıklar olsun...günah işlemek için azmersin utanmazsın elinden geleni yaparsın ama tevbe etmek için aynı azmi göstermezsın..günahında ısrar edip tevbede beklemeye kalkarsın,

EY NEFSİM! ! ! sana yazıklar olsun...akşama kadar boş booş konuşursun ne sen islamı anlatırsın ne de anlatanı dinlersin bir de utanmadan anlatan insanları önemsemezsin,

EY NEFSİM! ...
Read more : Ey Nefsim Sana Yazıklar Olsun | Görüntüleme : 1127 | Yanıtlar : 7

Kabirde Konuşan Genç

Takva sahibi olmak, hayatın her döneminde güzel. Ama fırsatlar çağı gençlikte bir başka güzel. Güce, kuvvete, güzelliğe rağmen günahlardan sakınanların mükafatı ebedi mutluluk. Hayatın baharı şeytana satılmazsa, sonsuz bahar bir adım ötede.

Hz. Ömer'in (R.A.) halifeliği döneminde ibadet ehli, son derece takva sahibi bir genç vardı. Hz. Ömer'in hayret ve takdirle izlediği bu gencin kalbi, Allah ve Rasulü'nün (A.S) sevgisiyle doluydu. Vakit namazlarında cemaati kaçırmaz, namazdan çıkar çıkmaz evine döner ve ihtiyar babasının hizmetini görürdü. ...
Read more : Kabirde Konuşan Genç | Görüntüleme : 693 | Yanıtlar : 2

Yeşil Elbise

Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu.
-”Gel seni camiye götureyim” dedim. “Bugün cuma biliyorsun.”
-”Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsun.”dedi.
-”Biliyorum ama sebebini gerçekten merak ediyorum.”
-”Ne bileyim,olmuyor işte. Hem pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorum.”dedi.

Gayri ihtiyari gülmeye başladım.
-”Herhalde şaka yapıyorsun. Bunun icin cami terk edilir mi?
-”Ciddi söylüyorum. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin.”dedi.
Gerçekten de öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.
-”Peki” ...
Read more : Yeşil Elbise | Görüntüleme : 712 | Yanıtlar : 0

İllaki Bir Taşmı Atılması Lazım...Uyanmak İçin

İllakiBİr Taş Atılasi Lazım. Uyanmak için

Genç bir yönetici, yeni jaguarı içinde kurulmuş, biraz da hızlıca, bir mahalleden geçiyordu. Park etmiş arabaların arasından yola fırlayan bir çocuk olabilir düşüncesiyle dikkatini daha çok yol kenarına vermişti. Bir şeyin yola fırladığını görünce hemen fren yaptı ama aracı durana kadar gecen mesafede yola çocuk fırlamadı. Bunun yerine, yepyeni arabasının yan kapısına büyükçe bir taş çarptı.

Adam hızlıca frene yüklendi ve taşın fırlatıldığı boşluğa doğru geri geri gitti. Sinirlenmiş ...
Read more : İllaki Bir Taşmı Atılması Lazım...Uyanmak İçin | Görüntüleme : 748 | Yanıtlar : 0

Kendi Yıldızını Bulmak

Bir zamanlar yazılarını yazmak üzere okyanus sahiline giden aydın bir adam varmış. Çalışmaya başlamadan önce sahilde bir yürüyüş yaparmış. Bir gün sahilde yürürken plaja doğru baktığında danseder gibi hareketler yapan bir insan silueti görmüş. Başlayan güne danseden biri olabileceğini düşünerek gülümsemiş ve ona yetişebilmek için adımlarını hızlandırmış. Yaklaştıkça bunun bir genç adam olduğunu ve dansetmediğini görmüş. Birkaç adım koşuyor, yerden birşey alıyor ve yumuşak bir hareketle okyanusa fırlatıyormuş. Biraz daha yaklaşınca seslenmiş:

- " Günaydın. ...
Read more : Kendi Yıldızını Bulmak | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148686 ileti • Toplam 46067 başlık • Toplam 25009 üye

x