Zaman: Cum Tem 25, 2025 15:55

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kurtlar Vadisi Klipler [ Yeni Klipler Eklendi ]

Elimde olan K.V. kliplerini bu başlık altında güncellicem.Zaten toplasan 30-40 tane vardır.Aralarında benim kendi çapımda yaptıklarım ve kapanmış kv fan sitelerinin yapmış olduğu klipler var.Kapanmış kv fan sitesinin adı da reklama girmez herhalde. :)

http://rapidshare.com/files/43680145/37 ... t.rar.html

55.bölüm Klip Hayal Et ...
Read more : Kurtlar Vadisi Klipler [ Yeni Klipler Eklendi ] | Görüntüleme : 1169 | Yanıtlar : 2

Çılgın rejisör Lincoln(detaylı bir lincoln analizi)

Çılgın rejisör Lincoln

Resim

G.Saray’ın Brezilyalı yıldızı ülkesinde 30 yoksul aileye yardım ediyor. Özel bir maç düzenledi ve maçın hasılatı ile 7 ton yiyecek alarak fakirlere gönderdi.

ONUN iyi yönlerini diğer satırlara saklayacağım. Ve sevgili G.Saraylılar, bu süper adamın önce berbat huylarını yazacağım...

O, gönlüne göre takılır. Havasında değilse, herkesi fıtık eder. Koşmadan, oynamadan doksan dakika ortalıklarda dolaşır...

Böyle günlerde sinirleri tepesindedir Lincoln’ün.... Çatacak adam arar sahada.

Hakeme sataşmalar, sarı ve kırmızı kartlar... Hepsi birbirini ...
Read more : Çılgın rejisör Lincoln(detaylı bir lincoln analizi) | Görüntüleme : 1108 | Yanıtlar : 0

Çağrışım oyunu

Oyunu biliyorsunuz;verilen kelime hangi kelimeyi çağrıştırmakta...

Savaş
Read more : Çağrışım oyunu | Görüntüleme : 6472 | Yanıtlar : 152

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi sohbetler...
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 6573 | Yanıtlar : 165

İpin Hesabı

İpin Hesabı

Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,
-Benim sadece bir ipim var, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş.

Vefat eden zengin ile birlikte defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir ...
Read more : İpin Hesabı | Görüntüleme : 1010 | Yanıtlar : 8

İlimsiz Amel Edenin Sonu

İLİMSİZ AMEL EDENİN SONU

Bersisa isminde bir zat, inzivaya çekilmiş, gece-gündüz vakti Allah'a (c.c.) ibadetle geçer ve hiçbir kötülükte bulunmazdı. Bu zatı şeytan aleyhilla'ne kandırmak için türlü hilelere başvurdu. Fakat bir türlü kandıramadı. En sonunda şeytan işin kolayını bulmuşt'u. Çünkü Şeyh Bersisa, âmil, mütteld, züht ü takva sahibi bir zattı ama, alim değildi. Yani ilm-i zahiri yoktu. Ondan dolayı onu kandırmak kolay olacaktı.

Plânını şöyle tatbik etti:

Şeytan, sırtında cübbesi, elinde asası, başında ...
Read more : İlimsiz Amel Edenin Sonu | Görüntüleme : 709 | Yanıtlar : 1

Büyük Günahları Doğuran altı Günah

Bu fasılda beyan edilecek günahlardan sakınmakla hemen hemen bütün günahlardan kurtulmak Allah’ın izni ile kolay olur.
1-Gıybet
Gıybet yüzünden dünya ve ahirette çeşitli fesad ve fitneler meydana gelir. Günümüzde insanlar buna çok fazla müptela olmuşlardır. Bundan kurtulmanın en kolay yolu, lüzumsuz yere kimsenin iyilik ve kötülüğünü konuşup dinlememek, kendi işleriyle meşgul olmaktır. Konuşmak gerektiğinde, kendi eksikliklerinden bahsetmelidir. Yapılacak işleri o kadar az mıdır ki, kişi başkalarından bahsetme fırsatı bulabiliyor?

2- Zulüm
Zulüm mal, can yahut ...
Read more : Büyük Günahları Doğuran altı Günah | Görüntüleme : 1019 | Yanıtlar : 7

Duyduğunuz En ilginç isimler

Oyun gayet açık.Çevrenizde duyduğunuz en ilginç isimler.

ben başlıyım bizimkilerden : sahmar,elvar,yediz,yuşa,agah ve ben hakan :)

.....Evet sıra sende
Read more : Duyduğunuz En ilginç isimler | Görüntüleme : 1147 | Yanıtlar : 13

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148815 ileti • Toplam 46172 başlık • Toplam 25018 üye

x