Zaman: Sal Haz 17, 2025 5:27

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

öldürme taktikleri

İspanyol eşeği: Mahkum, eşek biçiminde yapılmış bir kütük düzeneğe oturtulur, ayaklarına giderek artan ağırlıklar bağlanırdı. Sonunda mahkum ikiye bölünerek ölürdü.

Toptan atılma: Bazen mahkum, bir topun ağzına bağlanır ve top ateşlendiğinde mermi kişinin bedeninin içinden geçerdi. Bazen de mahkum büyük bir topun içine mermi niyetine yerleştirilir, sıkıştırılmış barut ateşlendiğinde paramparça olurdu.

Tekerlek: Tekerlekler çok değişik biçimlerde kullanıldı. Örneğin, kişi özel yapılmış dev bir tekerliğin dış kenarına bağlanıyor ve sivri kazıkların ya da bir tepenin üzerinden ...
Read more : öldürme taktikleri | Görüntüleme : 1145 | Yanıtlar : 10

11 sayısı tesadüfleri

11 sayisi ve ilginc tesadufler

-new york city 11 harften olusur
-afganistan 11 harften olusur
-ramsin yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teroristin adi) 11 harften olusur
-george w. bush 11 harften olusur
bunlar tesaduf olabilir evet, peki ya asagidakiler?

-new york, amerika'nin 11. eyaleti
-ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di
-11 numarali ucus 92 yolcu tasiyordu 9+2=11
-ucus numarasi 77 olan ve kuleye carpan ikinci ucakta 65 yolcu bulunuyordu 6+5=11 ...
Read more : 11 sayısı tesadüfleri | Görüntüleme : 2008 | Yanıtlar : 20

Kurtlar Vadisinde Hangi Oyuncuları Görmek istersiniz????

Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi efsane nin dönmesine sadece 10 gün kaldı şafak 10 bende bu doğrultuda bu başlığı açmak istedim terör yasaklandıktan sonra kurtlar vadisi devam edecek biliyorsunuz yeni bölümleri ile kalan oyuncu kadrosu kısıtlı sizce terörde oynayan ya da oynayacak olup ta oynamayan oyuncular dizi kadrosunda olurmu yoksa yeni katılımlar olurmu olursa sizler kimleri görmek istersiniz yorumlarınızı bekliyorum
Read more : Kurtlar Vadisinde Hangi Oyuncuları Görmek istersiniz???? | Görüntüleme : 1026 | Yanıtlar : 11

Hepinize Sonsuz Teşekkürler

Biz bu projeyi sizler için yaptık arkadaşlar ama sizlerde gereken desteği verdiniz tüm arkadaşlar burada bu beni çok mutlu etti açıkçası bu topici sizlere teşekkür etmek için açıyorum biz bazı haksız olaylar yaşadık ama burada daha iyilerini yapacağız emin olun kardeslerim seanpaulfb, bufera fox, yattara, cadde,besiktas67, reisbey ve şu anda yazmak için aklıma gelmeyen tüm kardeslerimize teşekkürler bizleri yalnız bırakmadınız ve herkes gereken cevabı aldı inancındayım inşallah bu siteyi çok daha iyi yerlere mod arkadaşlarımızın ...
Read more : Hepinize Sonsuz Teşekkürler | Görüntüleme : 2110 | Yanıtlar : 28

Bir Mısırlı...

Bu gün dershaneye giderken otobüs durağına doğru yol almıştım. Bir araba durdu ve bana seslendi işte diyaloglar:

Not: Konuşmaların hepsi Türkçe gerçekleşiyor.

Mısırlı: İngilizce biliyor musun?
Batuhan: Az çok.
Mısırlı: Arapça biliyor musun?
Batuhan: Hayır.

İşin komik yanı konuşmamız Türkçe. :D

Devamı:

Mısırlı: Çarşı nerede?
Batuhan: Ne çarşısı? Kadıköy Çarşısı mı?
Mısırlı: No Çarşı change change değiş tokuş.
Batuhan: Ne değiş tokuşu.
Mısırlı: Para değiştirmek.
Batuhan: ...
Read more : Bir Mısırlı... | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 7

Einstein Bu Soruyu 24 Saatte Çözmüş

bakalim siz yapabilecek misiniz?
soru soyle:
orda bulunan topu her kareden gececek capraz gitmek yok en sonunda bulundugu yere geri gelecek ve de her kareden yanlizca bir kere gecilebilir
Resim
Read more : Einstein Bu Soruyu 24 Saatte Çözmüş | Görüntüleme : 4132 | Yanıtlar : 14

Bu Mantik Sorusunu çözenin Iq'su En Az 160'dir!!!!

Bu sorunun mantık sorusu olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır ve yine bilimsel olarak mantıksızların bu soruyu çözmeye çalışmaması önerilmiştir.

1.KUTU
2.KUTU 3.KUTU 4.KUTU
5.KUTU 6.KUTU 7.KUTU
8.KUTU
NOT:1.kutu 3.kutunun üstünde- 8. kutu ise 6.kutunun altında olmalı ancak tam olarak yerleştirilmiyor.

YAPILMASI İSTENEN:
Yukarıdaki kutuların içerisine ‘1,2,3,4,5,6,7,8’ rakamlarını
ardışık sayılar yan yana ve çapraz olmamak kaydıyla yerine
yerleştirilmesi istenmektedir. Örneğin yerleştirilecek rakamlar
tablo içerisinde aşağıdaki konumda olmamalıdır!!??!!...

1
5 3 6
7 2 4
8
Siyah renkli ...
Read more : Bu Mantik Sorusunu çözenin Iq'su En Az 160'dir!!!! | Görüntüleme : 1090 | Yanıtlar : 0

est=beynİnİz kadin mi, erkek mİ?

AŞAĞIDAKİ testi çözerek, beyninizin kadınsı ya da erkeksi taraflarını ölçebilirsiniz.

1 - Birisi üzüldüğü zaman sebebini anlayabiliyor musunuz?

A) Evet, hemen anlıyorum

B) Hayır, genelde anlamıyorum

2 - Otomobil alacak olsanız motor hakkında detaylı bilgi ister miydiniz?

A) Hayır B) Kesinlikle

3 - İlişkileriniz sizin için ne kadar önemli?

A) Çok önemli B) Öncelik konusu değil

4 - İş yaparken kolaya mı kaçarsınız?

A) Evet B) Hayır kılı kırk yararım

5 - İlk seferde bir ...
Read more : est=beynİnİz kadin mi, erkek mİ? | Görüntüleme : 908 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x