Zaman: Cmt Haz 21, 2025 12:19

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

istek

arkadaşlar 19 haziranda yayınlanan zeitgeist konulu ceviz kabuğu varsa elinizde lütfen yükleyebilir misiniz
teşekkürler
Read more : istek | Görüntüleme : 437 | Yanıtlar : 1

Duam budur

Fikrin korkusuz olduğu ve başın dik tutulduğu yerde

Bilginin serbest olduğu ve dünyanın özel duvarlarla dar bölmelere ayrılmadığı yerde

Sözcüklerin, doğruluğun derinliğinden meydana çıktığı yerde

Berrak aklın nehrinin, ölmüş adetlerin hazin çölünde yolunu kaybetmediği yerde

Zekanın sürekli olarak genişleyen fikir ve fiile senin tarafından sevk edildiği yerde

Tanrım, sen benim memleketimi, işte bu özgürlük cennetinde uyandır

Tagore'un Gitanjali kitabından...
Read more : Duam budur | Görüntüleme : 450 | Yanıtlar : 0

istek

merhaba arkadaşlar,
19 haziran 2009 tarihli Zeitgeist konulu ceviz kabuğu programını arıyorum, elinizde varsa lütfen yükleyin.

yüklediğiniz onca kayıt için sonsuz teşekkürler
Read more : istek | Görüntüleme : 459 | Yanıtlar : 2

Türk Birliği (TürkBirDev) - Tek Link Duckload

Resim

Hiç düşündünüz mü?

George Washington komutası altında, İngiliz imparatorluğuna karsı verilen ve kazanılan bağımsızlık savasından 13 yıl sonra, 1789'da, 13 "İngiliz sömürge eyaleti" aralarında anlaşarak Amerikan Birleşik Devletlerinin temelini attılar.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:U..._statehood.gif

1945 yılında 7 ülke ile kurulan Arap Birliği’nin buğun 23 üye ülkesi vardır.
http://en.wikipedia.org/wiki/Arab_League

Irki ayrı, dilleri ayrı, kültürleri birbirinden değişik ve hatta birbirleri ile yıllarca çatışan mezheplerin oluşturduğu 6 kurucu ...
Read more : Türk Birliği (TürkBirDev) - Tek Link Duckload | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 1

Kan Uykusu - Serdar Akinan

Resim

KİTAP ARKASI

BİR DESTANIN SIRLARI İLK KEZ ANLATILIYOR !
BİNLERCE ŞEHİT MİLYARLARCA DOLAR KAYIP… YILLARDIR SÜREGELEN TERÖR SORUNUNUN ELBETTE TARİHİ SİYASİ SOSYAL EKONOMİK ONLARCA NEDENİ VAR… BU SORUNLAR YILLARDIR TARTIŞILIYOR. ANCAK KAN UYKUSU BU TARTIŞMALARI DEĞİL HAKKARİ ÖZELİNDE 1993-1995 YILLARI ARASINDA YAŞANANLARI ELE ALIYOR. BİR KOMUTAN VE BİNLERCE MEHMETÇİĞİN DESTANSI MÜCADELESİNİ ONLARIN AĞZINDAN İLK KEZ OKUYACAKSINIZ.

General Osman Pamukoğlu 1993 - 1995 yılları arasında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Güvenlik Komutanlığı yapmıştır. Bu ...
Read more : Kan Uykusu - Serdar Akinan | Görüntüleme : 538 | Yanıtlar : 1

Euro - Dolar Savaşı / Cengiz Özakıncı

Resim

Amerikan yönetiminin ABD ve dünya kamuoyundan "devlet sırrı" gibi gizlediği, Amerikan medyasında sansürlenen ve Türk medyasında yer almayan gerçekler, Türkiye'de ilk kez, Cengiz Özakıncı'nın yayımlanır yayımlanmaz sakıncalı bulunarak savcılık soruşturmasına uğrayan Dolmakalem Savaşları kitabında, Euro Dolar Savaşı başlıklı bölümde yer almıştı. Genişleterek ayrı bir kitap halinde yayımladığımız Euro Dolar Savaşı, Cengiz Özakıncı'mn Türkiye'nin Bor ve Toryum yüzünden işgale uğrayabileceği görüşünü 2003'te ortaya koyduğu ilk kitaptır. Yenilmez, yıkılmaz, başaçıkılmaz olarak gösterilen ABD Emperyalizminin, petrol üreticisi ...
Read more : Euro - Dolar Savaşı / Cengiz Özakıncı | Görüntüleme : 609 | Yanıtlar : 0

İTÜ'de %100 İngilizce Eğitim

İTÜ'de eğitim dilinin %100 İngilizce yapılması konusu birkaç ay önce gündeme gelmiş ve tepki ile karşılanmıştı. Rektör konuyu şu şekilde açıklamış:
http://www.itu.edu.tr/haber/?19f85b50-beb1-419d-8e58-7a66fbc1a44b

Neymiş tam olarak %100 eğitime geçilmemiş; isteyen bölümler geçebilecekmiş. Zaten İTÜ, eğitim dili Türkçe olduğu için dışarıdan (İngilizce konuşulan ülkeler) adam getiremiyormuş ve o nedenle başarı sıralamasında düşüşteymiş. Bu gidişe bir dur diyeceklermiş. Değerli (?) rektör efendiye sormak lazım:

- Sovyetler Birliği döneminde yetişmiş olan ve dünyadaki en değerli bilim adamları arasında yer ...
Read more : İTÜ'de %100 İngilizce Eğitim | Görüntüleme : 630 | Yanıtlar : 1

dürüstlük

Arı Hanım en azından dürüstçe davranmış ve bilmediği konularda kemküm etmemiş, atıp tutmamış ve "bilmiyorum" deme büyüklüğünü göstermiştir. Çok da sönük bir program değildi aslında. Satır aralarında çok mühim şeyler söylendi.

Paylaşım için teşekkür etmek de boynumuzun borcu tabi!
Read more : dürüstlük | Görüntüleme : 399 | Yanıtlar : 1

Stardock İconpackager 5.20 ( Simge / İkon Değiştirme )

Stardock İconpackager 5.20 - Simge / İkon Değiştirme

Resim

Sisteminizde yer alan küçük simgelerden sıkıldıysanız bu yazlımı indirip, simgelerinizi değiştirebilirsiniz. İsterseniz yazılıma uygun "simge yamaları ( ikon yamaları )" nı yazılıma ekleyebilir ve çeşitliliğe de gidebilirsiniz. Kullanımı kolay ve güzel bir yazılım.

This board requires you to be registered and logged-in before you can view hidden messages
Read more : Stardock İconpackager 5.20 ( Simge / İkon Değiştirme ) | Görüntüleme : 989 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148691 ileti • Toplam 46072 başlık • Toplam 25009 üye

x