Zaman: Pzr May 31, 2026 5:22

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

AKP'nin dolar kurunu bilerek 18 TL’ye çıkardığı - yandaş iş adamlarının milyar dolarlık borçlarının bu yolla ödendiği

AKP'nin dolar kurunu bilerek 18 TL’ye çıkardığı - Özkiraz bazı partili isimlerin ve yandaş iş adamlarının milyar dolarlık borçlarının bu yolla ödendiğini açıkladı.
Resim
AKP'nin dolar kurunu bilerek 18 TL’ye çıkardığını öne süren Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz bazı partili isimlerin ve yandaş iş adamlarının milyar dolarlık borçlarının bu yolla ödendiğini açıkladı.

Milli Gazete'nin haberine göre, dolar kuru geçtiğimiz aylarda hızla 18 TL’ye kadar çıkartılırken daha sonra 10 TL’ye kadar düşürülmüştü. Bu duruma katıldığı bir ...

Buğday fiyatlarındaki artış yüzde 40'ı aştı - Balık tutan değil tüketici bir topluma çevirdiler!

Bir ülke düşünün ki, hiç bir şey üretmiyor ve tüm vatandaşları yatıp kalkıp geyik muhabbeti yapıyor ve ekonomik değeri olan hiç bir şey için çaba harcamıyor.- Üretmeyen Ülkeler Tükenmeye Mahkumdur..

https://www.youtube.com/watch?v=_OAGwiHHLVc

Nadira Kadirova’nın avukatı: İntihar iddiasının hiçbir ciddiyeti yok

Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren Nadira Kadirova’nın dosyası hakkında 21 aydır Anayasa Mahkemesi karar vermedi. Ailenin avukatı Prof. Dr. İlyas Doğan, “Anayasa Mahkemesi yarın karar verebilecek durumda. Ancak etkili bir siyasetçinin evinde bu olayın gerçekleşmesinin kararın açıklamasını geciktirdiğini tahmin ediyorum’’ dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=yWep2mDb2Bo

tuvalet kağıdına taksit yapan ülke hangisidir?

fiyatı 87₺’yi bulan tuvalet kağıtlarına taksit uygulaması .
Resim
750 grama düşürülen ambalajlar “ekonomik paket” diye satılmaya başladı. Bu tip bir çok ürün var. Belki de binlerce.
Resim
Read more : tuvalet kağıdına taksit yapan ülke hangisidir? | Görüntüleme : 338 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Doğalgazda elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 18 zam

Doğalgazda, mart ayında mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı, elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 18.3 zam yapıldı.
Resim
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde mart ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine martta uygulayacağı satış fiyatı sabit kalarak 1000 metreküp doğal gaz için 1860 lira oldu. Sanayi abonelerinin tarifesinde de 1000 metreküp gazın fiyatı 6 bin 300 lira olarak kayda geçti.

Elektrik ...
Read more : Doğalgazda elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 18 zam | Görüntüleme : 353 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Maddi imkansızlıktan dolayı evlenemeyen binlerce Türk varken Diyanet Suriyelilere tır tır çeyiz gönderdi

Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi tarafından Şanlurfa'ya gönderilen içinde giyim, mobilya, züccaciye, tekstil ürünleri gibi 107 kalemden oluşan yardım malzemelerini taşıyan 7 TIR, Şanlıurfa Müftülüğü yetkilileri tarafından karşılandı.
Resim
Resim
Bir vakfın da desteklediği yardım etkinliği ile ilgili olarak Şanlıurfa Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, bu malzemelerin Şanlıurfa ve Suriye'de maddi imkânsızlıklardan dolayı evlenemeyen nişanlı çiftlere dağıtılacağı vurgulandı.
Resim
PROGRAMLA DAĞITILACAK
Açıklamada, bağışlanan eşyaların bir bölümünün Şanlıurfa'da, bir bölümünün ise terörden arındırılmış bölgelerdeki Suriyelilere önümüzdeki günlerde ...

Pandemi ve kur zamları yetmedi savaş zamları geliyor

Rusya-Ukrayna savaşı, Türkiye’de iğneden ipliğe her şeye zam yağmasına yol açan döviz kuru ve akaryakıt fiyatlarını birlikte yükseltiyor
Resim
Hükümetin kuru yükselten politikaları yüzünden aylardır zam sağanağı altında ezilen yoksul halk şimdi de Rusya-Ukrayna savaşının yol açacağı yeni zamlara maruz kalacak.

ENERJİDE YENİ ZAM

Akaryakıt fiyatlarının aşırı yükselmesini önleyen eşel mobilin kaldırılması nedeniyle petrol fiyatları ve dolar kurunda yaşanan her yükseliş akaryakıt fiyatlarına direkt zam olarak yansıyor. Kurun yükselmesi, enerjide yurtdışına bağımlı olunması nedeniyle doğrudan ...
Read more : Pandemi ve kur zamları yetmedi savaş zamları geliyor | Görüntüleme : 431 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148890 ileti • Toplam 46440 başlık • Toplam 25115 üye

x