Zaman: Cum Tem 18, 2025 20:25

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

Ulusal Kanalın Radyo Frekansını Bilen Var mı?

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Bana ulusal kanalın radyo frekansı lazım. Google'da arattım fakat bulamadım.

Öncelikle Ulusal Kanal'ın radyosu var mı?

Teşekkürler.
Read more : Ulusal Kanalın Radyo Frekansını Bilen Var mı? | Görüntüleme : 5158 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yüksekovahaber.com'un TFF Yalanı!

Yüksekovahaber.com'un TFF Yalanı!

http://www.susmazkalem.com/2012/09/yuks ... yalan.html

PKK terörünün doruk noktasına ulaştığı şu günlerde, Yüksekovahaber.com sitesinde yer alan bir haber dikkatimizi çekti. Bu habere göre Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen bir halı saha turnuvasına Türkiye Futbol Federasyonunun Van bölge müdürlüğü sponsor olmuştu.

İlk bakışta bu olay son derece normal gibi gözüken bir durumdu. Sonuçta TFF’nin görevi futbolun Türkiye’nin her tarafında gelişmesini sağlamaktır. Eğer bir yerde Türk futbolunun gelişimini sağlayacak organizasyon ...
Read more : Yüksekovahaber.com'un TFF Yalanı! | Görüntüleme : 1041 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Adı: Recep Tayyip Erdoğan; Oğlu Katil, Yeğeni Esrar Kaçakçısı, Kendisi Başbakan

Adı: Recep Tayyip Erdoğan; Oğlu Katil, Yeğeni Esrar Kaçakçısı, Kendisi Başbakan

Tayyip Erdoğan’ın yeğeni 50 kg esrar ile yakalandı. Bir insanı sadece kendi yaptıklarından dolayı suçlayabiliriz. Akrabası, dostu, arkadaşı suç işledi diye bir kişiyi suçlamak doğru değildir. Tayyip Erdoğan’ın suç dosyası o kadar kabarık ki içine eşini dostunu sokmaya gerek yok zaten. Buradan, bazı akçeli işlerde eşe dosta yapılan kıyaklar bu dosyanın dışında kalmalıdır anlamı çıkartılmamalıdır. O akçeli ilişkilerin hesabı mutlaka sorulacaktır.

Tayyip Erdoğan, yeğeniyle ...

Askerlik şubeleri de imam hatip oluyor

Askerlik şubeleri de imam hatip oluyor

AKP’nin 4+4+4 kesintili eğitim yasası sadece ilköğretim okullarını değil, askerlik şubelerini de vurdu. Kırklareli’deki kapatılan askerlik şubesinin imam hatip lisesi olacağı ortaya çıktı.

Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte sadece İstanbul’da 18 lise ve 76 ilköğretim okulu imam hatip okuluna dönüştürüldü. Daha önce okul öncesi eğitim için kullanılacağı açıklanan askerlik şubelerinin de imam hatip lisesi ortaya çıktı. Başbakan Tayyip Erdoğan, 31 Ocak 2012 tarihli meclis grup toplantısında, 181 ilçedeki askerlik şubelerinin ...
Read more : Askerlik şubeleri de imam hatip oluyor | Görüntüleme : 929 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Abdullah Gül'ün rahatsızlığından (!) dolayı 30 Ağustos resepsiyonu yine iptal edildi!

30 Ağustos resepsiyonu yine iptal!

Doktorları Cumhurbaşkanı Gül'e 30 Ağustos törenlerine katılmaması önerisinde bulundu. Son gelen bilgilere göre, 30 Ağustos resepsiyonu iptal edildi.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Gül'ün iki kulağında da iç kulak kaynaklı rahatsızlık nedeniyle tedavisine 5 gün daha hastanede devam edileceği açıklandı. Doktorları Cumhurbaşkanı Gül'e 30 Ağustos törenlerine katılmaması önerisinde bulundu. Çankaya'daki 30 Ağustos resepsiyonu iptal edildi. Zafer Bayramı törenlerine Gül'ün yerine TBMM Başkanı Çiçek vekalet edecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık ...

Neden bu kadar tepkisiziz?

Neden bu kadar tepkisiziz?

Bugün Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan “Türk” vatandaşlarının çok büyük bir bölümü “vatandaşlık” ne demektir bilmiyor.

600 yıl Türkleri en aşağılık tebaası olarak gören, anaları esir pazarlarından satın alınmış Osmanlı padişahları, Anadolu insanının dinî inançlarını istismar ederek onları kullanıp imparatorluğu büyüttü. Anadolu’yu talan eden Haçlı seferlerini insanlık dışı ilan ederken kendileri Viyana kapılarında at oynatmakla övündüler. Gayrimüslim çocukları ailelerinden, yuvalarından koparıp, paralı asker yaparak onları doğdukları toprakların işgallerini genişletmek, kendi ırkından ...
Read more : Neden bu kadar tepkisiziz? | Görüntüleme : 3420 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Mandacı Mısırcı: "BOP Türkiye için bir nimettir"

Mandacı Mısırcı: "BOP Türkiye için bir nimettir"

Buda Mısırcının İngiliz sevgisi...

Read more : Mandacı Mısırcı: "BOP Türkiye için bir nimettir" | Görüntüleme : 1014 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş: 'Milliyetçilik güncellenmeli'

'Milliyetçilik güncellenmeli'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 20. yüzyıl siyasetindeki fiziki ve katı hudutların günümüzde ortadan kalktığını belirtti. Türkeş, ‘’Milliyetçiliğin 21. Yüzyılda yeniden tanımlanması ve güncellenmesi gerekiyor’’ dedi.

MHP'nin dış politikadan ve Türk dünyasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasına ilişkin, "İlk başta terör örgütünün TBMM'nin bir temsilcisine bunu yapmış olmasının üzüntüsünü yaşadık fakat geriye dönüşünden sonra yaptığı açıklamalar olayla ilgili şüphelerimizi artırıyor. Bunun herhangi bir kaçırma ...
Read more : MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş: 'Milliyetçilik güncellenmeli' | Görüntüleme : 1166 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Senaryolar, üstü çizilenler ve ağaca sorulur mu?

Senaryolar, üstü çizilenler ve ağaca sorulur mu?

Ülkemizin geçirdiği badireleri yakından izleyen ve olayları tartıp, perde arkasına bakarak yorumlayan bir yakın dostumun mektubu aşağıda. Ekleyecek hiçbir şey yok.

Amerika Birleşik Devletleri 1944’den bu yana dünyanın gidişatına yön veren bir devlettir.

Japonya’nın anayasasını yazmış, halı bombalama metoduyla haritasını değiştirdiği Avrupa’yı Marshall planıyla ayağa kaldırmış, soğuk savaşı bitirmiş, Orta ve Güney Amerika’da istemediği hükumetleri devirmiş, Ortadoğu’da amaçladığı sistemleri kurma yolunda epeyce mesafe almış, yedi okyanusta bayrak gezdiren ...
Read more : Senaryolar, üstü çizilenler ve ağaca sorulur mu? | Görüntüleme : 893 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

TSK'nin Yeni Paşa Portresi: "...hayatım tehlikede"

Bu iddialardan sonra hayatım tehlikede

Resim

Uludere’yle ilgim yok hedef tahtasına kondum!
Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Veysi Ağar,VATAN'a konuştu:

Geleceğin Hava Kuvvetleri Komutanlığı için adı geçerken YAŞ kararıyla emekli edilen Korgeneral Ağar “Uludere olayının benimle ilgisi yok. Talimat gelir, biz görevimizi yaparız. Beni hedef tahtasına koydular, gelen giden vurdu. Bu iftiralar beni, çevremi, ailemi mahvetti. Bu iddialardan sonra emekli oldum ve hayatım tehlikede” dedi.

2013’te görev süresi dolacak Orgeneral Mehmet Erten’den sonra Korgeneral ...
Read more : TSK'nin Yeni Paşa Portresi: "...hayatım tehlikede" | Görüntüleme : 2151 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148797 ileti • Toplam 46159 başlık • Toplam 25017 üye

x