Zaman: Pzr Ağu 10, 2025 20:32

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

CIA'nın Türkiye ile ilgili inanılmaz yanlışları

Dünyanın en ünlü istihbarat teşkilatı sınıfta kaldı.

Tüm dünyayı takip eden ABD Haber Alma Teşkilatı CIA'in internet sitesinde Türkiye ile ilgili inanılmaz yanlış bilgiler yer alıyor. Sitede Türkiye ile ilgili yer alan bilgilerde DTP lideri Ahmet Türk, DSP Genel Başkanı olarak gösterilmiş. DTP Genel Başkanı olarak ise Nurettin Demirtaş'ın adı yer alıyor. CIA Türkiye'nin nüfusunu da yanlış biliyor. Sitede Türkiye'nin nüfusui TÜİK'in açıkladığı rakamın üstünde. İşte CIA'in inanılmaz Türkiye yanlışları...

Read more : CIA'nın Türkiye ile ilgili inanılmaz yanlışları | Görüntüleme : 586 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Mustafa Özbek'e Özgürlük!!

Mustafa Özbek'e Özgürlük!!

Belki birçok kişi için yapılması gerekli olan kampanya...

Mustafa Özbek'e özgürlük için http://www.ozbekehurriyet.com/ veya http://www.mustafaozbek.com/ adreslerini kullanarak tepkinizi koyun!
Read more : Mustafa Özbek'e Özgürlük!! | Görüntüleme : 964 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Allah' kelimesi yeminden çıkıyor

Mahkemelerde önemli reform...

Mahkemelerde tarafların yapacağı yeminin şekli değiştiriliyor. Hukuk Muhakemeleri Kanunu Tasarısının yasalaşmasının ardından, "Allahım ve namusum üzerine yemin ediyorum" diye yapılan yemin, "Kutsal saydığım bütün inanç ve değerlerim üzerine yemin ediyorum" şeklinde yapılacak.

Yargılamanın doğru, hızlı ve etkin yürütülmesini sağlamayı amaçlayan 458 maddelik Hukuk Muhakemeleri Kanunu Tasarısı, önemli değişiklikler içeriyor.
Bunlardan birisini de mahkemelerde tarafların yapacağı yemin oluşturuyor.

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülen tasarının yasalaşmasıyla, mahkemelerde yapılacak yeminin şekli değiştirilecek. Buna göre, davanın ...
Read more : 'Allah' kelimesi yeminden çıkıyor | Görüntüleme : 663 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Almanya'da Türk eğitim merkezine saldırı

Molotof kokteyli attılar!

Almanya'nın Dortmund kentindeki bir Türk eğitim merkezine molotof kokteyliyle saldırıda bulunuldu.

Dortmund polisi, kimliği belirsiz kişilerin Türk eğitim merkezinin bulunduğu binanın duvarına 6 adet molotof kokteyli attığını, bunlardan 5'inin duvarda kırılarak önemli bir hasara yol açmadığını bildirdi.

Polis, camdan binanın içine düşen bir molotof kokteylinin ise kısa bir sürede söndüğünü belirtti.

Bir görgü tanığı, olay yerinde 4 genci gördüğünü söyledi. Soruşturma başlatan polis, saldırının ne amaçla yapıldığının henüz bilinmediğini kaydetti.

...
Read more : Almanya'da Türk eğitim merkezine saldırı | Görüntüleme : 596 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Erdal SARIZEYBEK: Neyi Bekleyip Neyi Göreceğiz?!

Sayın ERDALSARIZEYBEK'in önemli makalelerinden biri güncel durumumuzun gerçek tanımlaması olduğu için okunacağını düşünüyorum.

NEYİ BEKLEYİP NEYİ GÖRECEĞİZ!

Bir zamanlar terörle mücadele için “aklın akılla savaşı” denilirdi, ama şimdi görüyoruz ki geçmiş o günler, “aklın durgunluğuna” dönüşmüş bu mücadele, baksanıza teröristler ortalıkta cirit atıyor, müdahale eden yok.

Yine bir zamanlar terörle mücadele stratejisi, VDAM formülü ile ifade edilen kısa durum muhakemesine dayanırdı; vazife, düşman durumu, arazi ve mevcut kuvvetlerin analizi zihnen yapılır, karar verilir ...
Read more : Erdal SARIZEYBEK: Neyi Bekleyip Neyi Göreceğiz?! | Görüntüleme : 795 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Hırsızları Yüce Divan'a göndereceğiz"

Kılıçdaroğlu: "Topbaş bana oy versin, belediye nasıl yönetiliyor görsün"

İstanbul'da seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe belediye başkan adaylarını ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziosmanpaşa'da halka seslendi. "Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Türkyılmaz'ı size emanet ediyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Hırsızları Yüce Divan'a göndereceğiz. Topbaş bana oy versin, belediye nasıl yönetiliyor görsün" diye konuştu.

ERCAN SARIKAYA / İSTANBUL (AJANS HABERTÜRK)

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'nda partililere ve vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, "Biz halkın sesi ...
Read more : "Hırsızları Yüce Divan'a göndereceğiz" | Görüntüleme : 542 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ekrem Tosun'u Bırak Cihan Kamer'in Yükselişine Bak

Önce Ahmet Hulusi Efendi kim onu açıklayalım:
“Astrolog” - “teolog” Ahmet Hulusi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın arkadaşı, Atasay Kuyumculuk’un sahibi Cihan Kamer’in ablası Cemile Kamer ile evli. ABD’de yaşıyorlar.
Şeyh Ahmet Hulusi Efendi-Cemile Hanım evliliği konusunda Odatv.com daha önce haberler yaptı. Meraklılar arşivimizde bulabilirler.

Gelelim Cihan Kamer'in önlenemez yükselişine?
Ne diyor reklam: “Sadece kadınların altıncı hissi vardır. Ve bu onları Atasay’a götürür!”
Bakalım Atasay bizi nerelere götürecek?

Baba Atasay Kamer

Baba Atasay Kamer ...
Read more : Ekrem Tosun'u Bırak Cihan Kamer'in Yükselişine Bak | Görüntüleme : 2374 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Gülen okullarına inceleme

Zaman gazetesi Hollanda’da Fethullah’ın faaliyetleriyle ilgili soru önergesi veren Karabulut’u PKK’li ilan etti.

Hollanda’da hükümetin Fethullah Gülen okulları ile yurtlarını araştırma kararı alması cemaati panikletti. Kararın alınmasında rol oynayan 4 parlamenterden biri olan Kürt kökenli Türk politikacı Sadet Karabulut kamuoyunda cemaatin yayın organı olarak bilinen Zaman gazetesinde PKK’li ilan edildi. Gazetenin yayınını “alçakça suçlama” olarak değerlendiren Karabulut, tepkisini “Ben Hollanda milletvekiliyim. Çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayım. Demek ki gizleyecekleri bir şeyler var. Neden inceleme yapılmasından bu ...
Read more : Gülen okullarına inceleme | Görüntüleme : 583 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Atatürk'ün Bursa nutku 76 yaşında

Büyük Önder Atatürk'ün Bursa nutkunun 76. yıl dönümü dolayısıyla Bursa'da tören düzenlendi. Bursa Atatürk Evi Müzesi'nin önünde toplanan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeleri, saygı duruşunda bulundu.

AA

Bursa- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Disiplin Kurulu üyesi Lütfü Kırayoğlu, 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın Atatürk'ün Bursa nutkunu 1946'da İzmir'de okuduğunu, Ulus Gazetesi'nin Demokrat Parti döneminde nutku yayımladığı için yıllar süren bir yargılamaya tabi tutulduğunu, 1968'de Türkiye'nin yurtsever gençlerinin nutka sahip çıktığı için yargılandığını söyledi.

Nutukta yer ...
Read more : Atatürk'ün Bursa nutku 76 yaşında | Görüntüleme : 494 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Obama'yı Türkiye'ye davetimizi yeniledik"

Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, AKP Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, Amerikalı yetkililerle görüşmelerinde, ABD Başkanı Barack Obama'nın Türkiye'yi ziyaret etmesi davetini yinelediklerini söyledi.

Ankara- Washington'da bu hafta temaslarda bulunan üç milletvekili, basın toplantısı düzenleyerek temaslarına ilişkin bilgi verdi.

TBMM heyetinde, MHP İstanbul Milletvekili Mithat Melen, AKP Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu ve AKP Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel bulunuyor.

Heyet adına bilgi veren Yüksel, 6-7 Nisan günlerinde Türkiye'de düzenlenecek Medeniyetler İttifakı toplantısına katılması ...
Read more : "Obama'yı Türkiye'ye davetimizi yeniledik" | Görüntüleme : 612 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148895 ileti • Toplam 46226 başlık • Toplam 25039 üye

x