Zaman: Çrş Tem 09, 2025 18:48

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

Yani Bu gibi Masal ile Müteahhidin Sorumlulukları ve malzemelerden Çalmasını Aklamasını yapmatalar

İnsanları bu gibi hikayeler ile Uyutmaktalar Yani Bu gibi Masal ile Müteahhidin Sorumlulukları ve malzemelerden Çalmasını Aklamasını yapmatalar Ve Denetimi Yapacak yöneticilerin Almış Olduğu Rant Rüşvetlerini aklamasını yapmaktalar. Eline mala arkasına kara para alanlar bu ülkede müteahhit oldu sonuç bu. Suç sadece muthhayit de değil bürokrasi işini iyi yapsa muthhayit k*ç*nı oynatamaz. - Deprem ülkesi Türkiye’de: Kağıt toplamak için sertifika gerekiyor. Müteahhit olmak için sertifika gerekmiyor.
Resim
Ateist Japonlar 10 şiddetindeki depremlerin çözümünü bulmuşlar biz ...

Manisa'da kadın cinayeti! Eski eşi tarafından katledildi

Manisa'nın Soma ilçesinde bir çocuk annesi Bahar Kırbaş (25), boşandığı eski eşi Emre Sürün (25) tarafından çıkan tartışmanın ardından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis tarafından yakalan Sürün, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Kırbaş'ın cenazesi memleketi Kırkağaç ilçesinde toprağa verildi.
Resim
Dehşete düşüren olay, dün saat 23.30 sıralarında Samsacı Mahallesi, Laleli Sokak'ta meydana geldi. Emre Sürün, üç ay önce boşandığı Bahar Kırbaş'ın evine giderek konuşmak istedi. İddiaya göre tekrar barışma teklifini kabul etmeyen Kırbaş, eski eşi sürücün tarafından bıçaklı ...
Read more : Manisa'da kadın cinayeti! Eski eşi tarafından katledildi | Görüntüleme : 195 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

En çok çocuklara kötü oldu! Süt fiyatlarında şok eden artış, bir şişesi bile o fiyatı buldu

Çiğ süt fiyatı tartışılmaya devam ederken açıklama Ulusal Süt Konseyi’nden geldi. 2023 yılı çiğ süt üretim maliyeti belli oldu. Aralık ayında 8.74 TL olan 1 litrelik süt üretim maliyetine Ocak ayında 1 TL’ye yakın zam yapılırken güncel fiyat da 9.69 oldu. İşte güncel süt fiyatları…
Resim
Çiğ süt üretim maliyeti her geçen gün artış gösterirken vatandaşlar da artan fiyatları tepki gösteriyor. 15 Ekim tarihinde alınan kararlar doğrultusunda Ulusal Süt Konseyi referans fiyatı 8,5 TL'de sabit ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148760 ileti • Toplam 46129 başlık • Toplam 25017 üye

x