Zaman: Pzt Haz 16, 2025 21:48

News News of Müyesser YILDIZ

Site map of Müyesser YILDIZ » Dizin : Müyesser YILDIZ

Diri Diri Ameliyat: Kürdistan, Ermenistan, Kıbrıs / Müyesser YILDIZ

Diri Diri Ameliyat: Kürdistan, Ermenistan, Kıbrıs

Keşke inanabilsem bu Kıbrıs çıkartmasına!.. “Statükoya", ”çözümsüzlük” politikalarına dönüşe!.. Ağır, oturaklı, okkalı sözlere, devlet adamı duruşuna!.. Başkanlığa hazırlık adına bile olsa, keşke!..

Ama içimde"bu işte bir bit yeniği var" hissi hakim. “Rumlar dönem başkanı yapılırsa, ilişkilerimiz 6 ay donar” lafına takıldım kaldım. Türkiye’nin “veto” hakkını kullanmayarak, 2002 Aralık’ında Rum kesiminin AB üyeliğine “evet” demişsiniz, şimdi AB’yi, “Niye Rumları üye yaptın?” diye suçluyorsunuz.

Rum kesiminin sırası gelince dönem başkanı olacağı ...
Read more : Diri Diri Ameliyat: Kürdistan, Ermenistan, Kıbrıs / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 2879 | Yanıtlar : 1

Müyesser Yıldız'dan Açıklama

Müyesser Yıldız'dan Açıklama

Merhaba Nebi Bey,

9 Temmuz 2011 Cumartesi günü Haber Türk gazetesinde “Tayyar Silivri’ye gidiyor” başlıklı bir haber yayınlandı. Hafta sonu cezaevinden iletişim imkânım olmadığı için bugün yazabiliyorum.

Haberde şöyle deniliyordu;

“Ergenekon sanıklarına ilişkin sık sık iddialar ortaya atan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, tutukluların bulunduğu Silivri Cezaevine gidiyor. Silivri’de tutuklu gazeteci Müyesser Yıldız, Tayyar’a duygusal bir mektup yazarak yardım istedi. Tayyar mektubun ardından Adalet Bakanlığına başvurarak, Yıldız’ı ziyaret etmek için izin ...
Read more : Müyesser Yıldız'dan Açıklama | Görüntüleme : 786 | Yanıtlar : 0

TKLÇGR Milleti / Müyesser YILDIZ

TKLÇGR Milleti

Başbakan Erdoğan, milliyetçiliği ile bilinen Niğde ve Aksaray’da adeta “Türk milliyetçiliği”ne meydan okudu: “Ben hiçbir yerde tek dil demedim. Biz de Türk milliyetçiliği yok” dedi.

Erdoğan’ın veya AKP’nin “Türk milliyetçisi olmamasından” başlayayım. Her ülke vatandaşı, kendi ülkesi ve milletinin milliyetçisidir. Bu durumda bizimkiler, hangi ülke veya milliyetin milliyetçisi oluyor acaba?

Bu itirazın veya sözün gerisinde “MHP milliyetçiliği”ne çatmanın ötesinde bir derinlik var!.. Ne mi o derinlik? BOP coğrafyasında “Arap milliyetçiliğini” bitirip, onu bir ...
Read more : TKLÇGR Milleti / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1117 | Yanıtlar : 0

Sizi Yanıltan Kim Sayın Başbakan / Müyesser YILDIZ

Silivri’nin çiçeği burnunda esirlerinden biri olarak başıma açılan belayı az buçuk biliyorsunuzdur. Mart ya da Nisan 2010’da Odatv için izleme kararı almışlar. Ben Haziran ayında yazmaya başladım bu sitede. Yazarlığım ailevi sebeplerle sadece 5 ay sürdü.

Şubat ayında Odatv’ye bir operasyon yapıldı. Güya bilgisayarlarında “terör örgütünün talimatları” varmış. İstanbul’daki tüm çalışanları (Soner Yalçın, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu) tutuklandı.

Sözüm ona bu belgeler Soner Yalçın tarafından bana da gönderilmiş. Muhtemelen e-mail yoluyladır. Ama ne hikmetse ben ...
Read more : Sizi Yanıltan Kim Sayın Başbakan / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 924 | Yanıtlar : 0

Ergenekon'un Adresi / Müyesser YILDIZ

Başbakan Erdoğan Nisan ayı ortalarında Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi’nde konuştu. Ardından Türk gazetecilere bazı açıklamalar yaptı. Mesela MHP’nin İmralı gelişmelerine yönelik eleştirilerine “Devlet istediğiyle görüşür. Devletin başı da iktidardır” karşılığını verdi. Yani ilk kez o görüşmeleri üstlenip, kendi bilgi ve ilgisinde yapıldığını itiraf etti. 5-10 gün kadar önce de Show Tv’de “Sonuç alınıyor mu, alınmıyor mu, bunu sizin hissetmeniz lazım. Daha iyi noktadayız” dedi.

Hissettik; Kastamonu’da Başbakanlık konvoyuna saldırı düzenlendi. 1 polis şehit oldu bir ...
Read more : Ergenekon'un Adresi / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1149 | Yanıtlar : 0

“Türkiye’ye Nasıl TUZAK Kurulmak İstendiğini Gördüm!...” / Müyesser YILDIZ

“Türkiye’ye Nasıl TUZAK Kurulmak İstendiğini Gördüm!...”

Bu seçim sadece Türkiye’nin değil, bölgenin hatta İslamiyet’in kader seçimi. O yüzden herkes ama herkes aklımızla, yüreğimizle, gözümüzle hatta kulağımızla alay etmek için elinden geleni ardına koymadı. Sap-saman birbirine karıştırıldı. Kıyameti andırır toz bulutları arasında Türkiye’yi görmez hale getirilmek istendik. O kadar çok şey oldu ki; bunlara bir cümleyle de olsa temas etmezsem çatlarım.

-EN EMPERYALİST DE O-

“The Economist”in, CHP’yi desteklemesinden başlayalım… İhtimaller şunlar:

-BOP eşbaşkanlığı, şövalye nişanları, ...

Anayasa “İlga” mı Edildi? / Müyesser YILDIZ

Anayasa “İlga” mı Edildi?

Dava açamam… Bir dava açtım, kendimi Silivri’de buldum!...

Resmen suç duyurusunda bulunamam, malum mahpusum. Dilekçem ya varır ya varmaz; ya “görülmüştür” damgası vurulur ya vurulmaz!...

En iyisi böyle, açıktan, milletimiz aracılığıyla dolaylı suç duyurusunda bulunmak galiba. Belki ilgilenen bir Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı veya Cumhuriyet Savcısı çıkar!...

15 Mayıs günü tüm gazetelerde tam sayfa bir AKP ilanı vardı; “Milletimiz ileri bir demokrasi hayal ediyor”muş ve bunun için AKP iktidarı mesela, “ifade ve ...
Read more : Anayasa “İlga” mı Edildi? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 2925 | Yanıtlar : 1

Ladin-Halife-Türkiye / Müyesser YILDIZ

Ladin-Halife-Türkiye

Hafızam yanıltmıyorsa ilk kez Rahmi Koç dillendirdi, ardından dönemin ABD Başkanı Clinton 2001’de “İslam dünyasının bir halifeye ihtiyacı var” dedi.

CIA’nın 2020 senaryosunda da, Ladin sülalesinden bir kişinin halifeliğinden söz ediliyordu. İsmi dillenen, dillenmeyen başka kişilerin gönlünden de halifeliğin geçtiği biliniyor. Mesela Fethullah Gülen!... Humeyni benzetmelerine hep kızdı. Doğru o bir siyasi liderdi. Halifelik öyle mi? Veya danışmanlarının ifadesiyle “Bugün Arap sokaklarında seçim yapılsa kazanacağı kesin” denilen zat “halifelik” için biçilmiş kaftan olamaz mı? ...
Read more : Ladin-Halife-Türkiye / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 3035 | Yanıtlar : 0

Müyesser YILDIZ'dan Duruşma Davetiyesi ve Savunma Notları

Duruşma Davetiyesi

2 Haziran 2011, saat 10:30'da Sirkeci Adliyesi'nin önündeyiz. Herkesi bekleriz...

DAVA AÇAN “TERÖRİST”TİR!...

Değerli Meslektaşım,

Silivri’ye son gönderilen “terörist”lerdenim”… Evimde buldukları “silahlara” el koydular; 30 yıllık meslek ajandalarım, bilgisayarım ve yayınlanmış (100 Yılın Hesabı-Türk’ü Tasfiye Projesi) kitabımın taslağı. Ve hangi suçu işlediğimi söylemeden, hakkımdaki delilleri göstermeden beni Silivri’ye tıktılar. Silivri’deki tek kadın gazeteci ve anneyim!...

Dağa çıkmadım, silah kullanmadım, sadece ve sadece hak ve hukukumu yargıda aradım. İşte gerçekte bu yüzden “terörist” ilan ...
Read more : Müyesser YILDIZ'dan Duruşma Davetiyesi ve Savunma Notları | Görüntüleme : 1729 | Yanıtlar : 0

Gazeteci Müyesser YILDIZ yazıyor: Silivri'den 19 Mayıs 1919'a Selam!

Gazeteci Müyesser Yıldız yazıyor... Silivri'den 19 Mayıs 1919'a Selam!

Düyun-u Umumiye'nin son genel müdürü Ali Cevat Borçbakan hatıralarında şöyle yazar: Yıl 1918'dir... (ki, kendisi 1800'lerin sonunda Tıbbiye öğrencisiyken "vatansever" olduğu için sorgusuz-sualsiz Bekirağa Bölüğü'ne konmuş, oradan da Fizan'a sürülmüştür)

"Ben kendimi bildim bileli devletimiz sorunlardan kurtulamadı. Yunan savaşı, Yemen isyanı, Dürzi olayı, Rumeli olayları, Ermeni isyanı, Arabistan, Arnavutluk, Girit, Makedonya, Teselya zavallı Türk Milleti'nin mezarı olmuştur. Memleketimiz Doğu Rumeli, Bosna-Hersek, Kosova, Manastır, Selanik, Trablusgarp vilayetleri ...
Read more : Gazeteci Müyesser YILDIZ yazıyor: Silivri'den 19 Mayıs 1919'a Selam! | Görüntüleme : 3234 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x