Zaman: Sal Haz 17, 2025 15:23

News News of Nihat GENÇ ile Veryansın

Site map of Nihat GENÇ ile Veryansın » Dizin : Nihat GENÇ ile Veryansın

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını bir bir masaya yatırıyor.

Nihat GENÇ ile Veryansın - 25 Şubat 2011

GÜNCEL MEYDAN
İzlence Adı: Veryansın
Sunucu - Yayıncı: Gaye KAYA - Nihat GENÇ / ART
Konuk(lar):
Yok
Tarih: 25 Şubat 2011
Bilgi: ▶Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor. Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.◀
Resim:
İndirme İlişimi: http://www.fileserve.com/file/SH9sTtg

Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 25 Şubat 2011 | Görüntüleme : 2613 | Yanıtlar : 5

Nihat GENÇ ile Veryansın - 11 Şubat 2011

GÜNCEL MEYDAN
Konuk(lar):
Yok
Tarih: 11 Şubat 2011
Bilgi: ▶Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor. Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.◀
Resim:
İndirme İlişimi: http://www.fileserve.com/file/Cdusuxe

Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 11 Şubat 2011 | Görüntüleme : 9675 | Yanıtlar : 11

Nihat GENÇ ile Veryansın - 28 Ocak 2011

GÜNCEL MEYDAN
Konuk(lar):
Yok
Tarih: 28 Ocak 2011
Resim:
İndirme İlişimi: http://rapidshare.com/files/445086775/VY28oc11.rar

Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 28 Ocak 2011 | Görüntüleme : 13808 | Yanıtlar : 15

Nihat GENÇ ile Veryansın - 09.09.2010

Gaye KAYA sunuyor, Nihat GENÇ anlatıyor.

Resim

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

İlk iki dakikası eksiktir...

Görüntü: DivX 29.00 fps
Dosya Boyutu: 399 MB
Süre: 1 saat 35 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir: :arrow: ...
Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 09.09.2010 | Görüntüleme : 9808 | Yanıtlar : 7

Nihat GENÇ ile Veryansın - 27.08.2010

Resim

Yazar Nihat GENÇ, siyasetten teröre, kültür sanattan ekonomiye, medya eleştirilerine kadar pek çok konuda fikirlerini ART ekranlarından izleyicilere aktarıyor.

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını Gaye KAYA ile bir bir masaya yatırıyor.

İzle

Dosya Boyutu: 423 MB
Süre: 1 saat 41 dakika

Resim

İndir: :arrow:

Nihat GENÇ ile ...
Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 27.08.2010 | Görüntüleme : 9123 | Yanıtlar : 7

Nihat GENÇ ile Veryansın - 13.08.2010

Resim

İzle

Kısım 1

Kısım 2

Dosya Boyutu: 385 MB
Süre: 1 saat 35 dakika

Resim

İndir: ...
Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 13.08.2010 | Görüntüleme : 10894 | Yanıtlar : 7

Nihat Genç Aliağa Söyleşisi - 08.08.2010

Anadolumuzun bağımsız ve mangal yürekli sesi Aliağa'daydı. Ülkesine duyduğu inancı ve üstümüzde oynanan oyunları anlattı. Fazla söze gerek yok.

Resim

Nihat Genç Aliağa Söyleşisi 1 - 08.08.2010

Nihat Genç Aliağa Söyleşisi 2 - 08.08.2010

Videoyu dailymotion.com sitesine ekleyen "avalivel2" rumuzlu arkadaşa teşekkürler...
Read more : Nihat Genç Aliağa Söyleşisi - 08.08.2010 | Görüntüleme : 2558 | Yanıtlar : 3

Nihat Genç: Programlara ara verdik izleyiciler bilsin istedi

Kardeşlerim, ağustos başına kadar ART programlarına ara verdik, önce devam etmeliyim kararındaydım ancak program arkadaşım Gaye bir aile düğününde bulunmak zorundaydı fakat ben de çok yorulmuştum ve bir buçuk ay kadar ara verelim dedik. Tahminim geçmiş programlar yani arşiv yayını yapılacak. Aslında beni yoran konferanslar, bir şehre gitmek oradaki insanlara konuşmak tanışmak ve sıcak temasta bulunmak güzel ancak birkaç günüm heba oluyor. Hem yazmak hem de konuşmak için dünyadan uzak kitapların ve kendinle başbaşa kalmalısın ...
Read more : Nihat Genç: Programlara ara verdik izleyiciler bilsin istedi | Görüntüleme : 2117 | Yanıtlar : 1

Nihat GENÇ ile Veryansın - 04.06.2010

İzle

http://tr.sevenload.com/pl/JpAU4be/500x408/swf

Dosya Boyutu: 337 MB
Süre: 1 saat 31 dakika

Resim

İndir: :arrow:

Nihat ...
Read more : Nihat GENÇ ile Veryansın - 04.06.2010 | Görüntüleme : 6090 | Yanıtlar : 8

izleyemiyorum..

sitedeki bir takım videoları maalsef seyredemiyorum..ama reklam ve tanıtım videoları sorunsuz izleniyor.ne yapmamız gerekiyor..saygılar..
Read more : izleyemiyorum.. | Görüntüleme : 1183 | Yanıtlar : 2

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x