Zaman: Çrş Ağu 06, 2025 5:02

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Yeraltı Kaynaklarımız - 21 Nisan 2009

.
Yeraltı Kaynaklarımız | Ulusal Kanal

Jeofizik Mühendisi, Türkiye Jeofizik Kurumu Onursal Başkanı Prof. Dr. Ahmet ERCAN’ın hazırlayıp sunduğu programda, ülkemizdeki önemli yeraltı kaynakları (yeraltı suları, petrol, kömür, doğalgaz ve çeşitli madenler) ele alınıyor. Yeraltı kaynakları bir ülkenin can damarıdır.

İzle:

Yincil (Bor) yataklarımız

İndir:

Yeraltı Kaynaklarımız - 21 Nisan 2009 -I-
Yeraltı Kaynaklarımız - 21 Nisan 2009 -II-
Read more : Yeraltı Kaynaklarımız - 21 Nisan 2009 | Görüntüleme : 13451 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Yeraltı Kaynaklarımız

Batı'nın Soykırım Yalanı - Yusuf HALAÇOĞLU

Batı'nın Soykırım Yalanı - Yusuf HALAÇOĞLU

http://tr.sevenload.com/pl/bl5JBOp/500x408/swf

>> İndir < ...
Read more : Batı'nın Soykırım Yalanı - Yusuf HALAÇOĞLU | Görüntüleme : 2007 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Belgeseller

GÖKBÖRÜ !

And Olsun ki; Güneş Tuğumuz, Gök Çadırımız Olacak !

Bu defa Malazgirt ovasındayım.

Seçilmişler Meclisi, değiştiği anlaşılan bazı üyeleriyle çok önemli olarak nitelendirdiği toplantısı için bu kez burayı seçmiş.

Önce gelen yine Oğuz Kağan oldu.

Ardından gelen Alparslan olmasına Alparslan’dı ancak ya o müthiş heybeti !
Alparslan’ın düşmanda korku, dostta saygı uyandıran o müthiş görüntüsü Malazgirt’ten sonra ikinci kez ortaya çıkan bir durumdu…

Sonradan gelen ise Gazi Mustafa Kemal’di.
O’nun da gözleri çakmak çakmak, ...
Read more : GÖKBÖRÜ ! | Görüntüleme : 1495 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Alp Ergenekon

Mahçup Örümcekyan: Sakın silah bırakmayın

Sakın silah bırakmayın

1909 yılında silah bırakan Ermeni çetecilerin öldürüldüğünü iddia eden Mahçupyan, “PKK’nın ’siyasallaşması’ adı altında Kürtler üzerinde daha da tahakkümcü bir rejimin kurulmayacağının hiçbir garantisi yoktu” diye yazdı

Haber: Fatih Erboz
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Taraf gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan, dünkü köşesinden “PKK’lı teröristlere sakın silah bırakmayın” mesajı gönderdi. Yazısında 1909 yılında silah bırakan Ermeni çetecilerin devlet tarafından katledildiğini öne süren Etyen Mahçupyan, şunları yazdı:

Kürt toplumu devlete güvenmemektedir
“Bugün PKK’nın ...
Read more : Mahçup Örümcekyan: Sakın silah bırakmayın | Görüntüleme : 2159 | Yanıtlar : 0 | Dizin : TESEV

Iran

Bugun saat 04.00 de Iran ordusu
Irak da 3 koyu bombalamis
Read more : Iran | Görüntüleme : 420 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

'ŞAKİRT'in Uyanışı' (msn mesaj kutuma geldi!!!)

bu yazı msn mesaj kutuma geldiği için kaynak gösteremiyorum.umarım kaynak göstermeyişim mazur görülür çünkü okunması gereken bir yazı.mümkünse de okuyan herkes burdan metni kopyalayıp msn deki bütün arkadaşlarına gönderirse yazının daha çabuk dağılmasını sağlayabiliriz.

ŞAKİRT ANLATIYOR

Ben bir 'ortaokul şakirt'iyim yani en kıdemli Fethullah talebelerinden biriyim.
Aşağıda anlattıklarımı bizzat yaşadım. Sizinle paylaşmak için yine kendim yazdım.

1990'lar ;

Orta birinci sınıftaydım ve Cuma namazlarına düzenli olarak giderdim.
Beni aynı semtte bulunan okulumdan ve gittiğim camiden ...
Read more : 'ŞAKİRT'in Uyanışı' (msn mesaj kutuma geldi!!!) | Görüntüleme : 1033 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Ergenekon nedir ne değildir ?

Emperyalizmin kıskacı altında tüm çirkinlikleri yaşadığımız bu günlerde tarihimize de çok ciddi saldırılar yapılmakta ! Özellikle ortaöğretimdeki çocuklarımızın terör örgütü olarak tanıdıkları ERGENEKON gerçekte böyle değildir. Bu amaçla hazırlamış olduğum sunumu aşağıda bulacağınız linkten yararlanarak indiriniz ve lütfen izleyiniz,izlettiriniz...

http://rapidshare.com/files/228262560/E ... n.pps.html
(Not : Sunumu indirmede sorun yaşamanız halinde bana e-mesaj gönderirseniz internet adresinize de sunumu gönderebilirim.)

Tanrı Türkü Korusun !

Ne Mutlu Türküm Diyene !
Read more : Ergenekon nedir ne değildir ? | Görüntüleme : 902 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Karlı Dağlardaki Sır

Karlı Dağlardaki Sır...1.bölüm

Karlı Dağlardaki Sır...2.bölüm

Karlı Dağlardaki Sır...3.bölüm

Karlı Dağlardaki Sır...4.bölüm

Karlı Dağlardaki Sır...5.bölüm
Read more : Karlı Dağlardaki Sır | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yeni Zelanda |Ayna TvRip Belgeseli

Kaynak uygun görülmemistir.
Read more : Yeni Zelanda |Ayna TvRip Belgeseli | Görüntüleme : 459 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Tayland| Ayna TvRip Belgeseli

Kaynak uygun görülmemistir.
Read more : Tayland| Ayna TvRip Belgeseli | Görüntüleme : 624 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148869 ileti • Toplam 46209 başlık • Toplam 25033 üye

x