Zaman: Prş May 28, 2026 20:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Hukuk ve Ergenekon Paneli - Ankara

.
Günün İçinden - Ulusal Kanal

"Hukuk ve Ergenekon" Paneli

Yer: Ankara

Katılımcılar: Emekli Tümgeneral / Yazar Osman ÖZBEK

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha OKAY

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Sekreteri Suay KARAMAN

İşçi Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Bedri GÜLTEKİN

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural SAVAŞ

İzle:

Ergenekon davası hukuksal olarak çökmüştür!

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 1 saat 40 dakika
Dosya Boyutu: 329 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir:
...
Read more : Hukuk ve Ergenekon Paneli - Ankara | Görüntüleme : 1206 | Yanıtlar : 4 | Dizin : BARKOP

Gündem Özel 2 Aralık 2008 - 'Mustafa' -II-

.
.

Sanat Eleştirmeni Hayati ASILYAZICI soruyor, değerli bilim adamı Prof. Dr. Özer OZANKAYA yanıtlıyor.

Mustafa Kemâl ATATÜRK ve Can Dündar'ın "Mustafa"sı

İzle:

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 1 saat 29 dakika
Dosya Boyutu: 299 MB

Resim

İndir
:arrow:

Gündem Özel 2 Aralık 2008 - 'Mustafa' -II- (Kısım 1)

Gündem Özel 2 Aralık 2008 - 'Mustafa' -II- (Kısım 2) ...
Read more : Gündem Özel 2 Aralık 2008 - 'Mustafa' -II- | Görüntüleme : 966 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Neler Oluyor 2 Aralık 2008 / Bartu SORAL

Ekonomist Bartu SORAL anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

İzle

Sayın AKÇINAR'a, desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.
Read more : Neler Oluyor 2 Aralık 2008 / Bartu SORAL | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Şeylerin Hikayesi (Story of Stuff)

Şeylerin Hikayesi (Story of Stuff)
Üretiminden satışına, kullanımına ve atılışına kadar geçen süre içinde hayatımızdaki her "şey" yakın çevremizi hatta uzaklardaki toplumları bile etkilemektedir, ama çoğu zaman bunu farketmeyiz. "Şey"lerin Hikayesi 20 dakika boyunca bize üretim ve tüketim ekseninde hızlı ama gercekçi bir tur attırıyor. Ekolojik ve sosyal sorunlar arasındaki ilişkiyi gözler önüne sererken bizleri daha adil ve sürdürülebilir bir dünya yaratmaya çağırıyor. Şeylerin Hikayesi, size yalnızca birşeyler öğretmekle kalmayacak, aynı zamanda güldürecek ...
Read more : Şeylerin Hikayesi (Story of Stuff) | Görüntüleme : 2000 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Diğer Görüntüler

Cenûb-i Garbî Kafkas Hükümeti Cumhuriyesi

.
.

Cenûb-i Garbî Kafkas Hükümeti Cumhuriyesi

Sezgin Türk’ün yönetmenliğini yaptığı, Cenûb-i Garbî Kafkas Hükümeti Cumhuriyesi belgeseli

Belgesel, 1918 yılında, Kars yöresinde, kendini savunmak isteyen halkın, yerel bir inisiyatifle Anadolu’nun ilk cumhuriyetini yaratmasının öyküsünü anlatıyor. Filmde, 6 ay süren, kuvvetler birliğine dayalı meclis hükümeti sisteminin ilk örneği olan bu cumhuriyet hakkında şöyle deniyor: “Bu hükümet, bir devletin sahip olabileceği ve olması gereken bütün organlara sahipti. Ama neden tarih kitaplarımız bu deneyimden söz etmiyor? Bu cumhuriyetin ...
Read more : Cenûb-i Garbî Kafkas Hükümeti Cumhuriyesi | Görüntüleme : 1360 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Belgesel Filmler

Gizlenen Atatürk - 4. Bölüm

.
Resim...Resim

Gizlenen Atatürk - 4. Bölüm

Gizlenen Atatürk Belgeseli, Atatürk’ün 10 Ocak 1920’de Ankara’da çıkartamaya başladığı Hakimiyet-i Milliye Gazetesi’nde yer alan başyazılardan yola çıkarak, Kurtuluş Savaşımızı hangi fikirlerle gerçekleştirdiğimizi ortaya çıkartıyor.

Belgeselde Attila İlhan, Hıfzı Topuz, Orhan Koloğlu, Doğu Perinçek, Yrd. Doç. Dr. İsmet Görgülü, Emekli Amiral Tanju Erdem, Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen, Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, Prof. Dr. Sina Akşin, Prof. Dr. Alparslan Işıklı, Prof. Dr. Abdülhâluk Çay gibi Türkiye’nin 17 ...
Read more : Gizlenen Atatürk - 4. Bölüm | Görüntüleme : 2527 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gizlenen ATATÜRK

Erol Manisalı ile Sohbet - 1 Aralık 08

Türkiye’nin gündeminde en geniş yeri kapsayan ve gündemden düşmeyen AB konusunda en yetkili isimlerden biri olan Prof. Dr. Erol Manisalı, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri değerlendiriyor.

8 yıldır Ulusal Kanal’ da kesintisiz devam eden programda Prof. Dr. Erol Manisalı, ülkemizde ve dünyada yaşanan ekonomik, siyasi ve kültürel gelişmeleri, dayatılmak istenen politikaların hangi stratejilerle Türkiye kamuoyuna sunulduğunu ortaya koyuyor.

Programda ele alınan başlıca konu başlıkları

"Washington Uzlaşısı" 30 yıl sonra çöktü
Batı kapitalizminde düzen değişikliği nasıl olacak? ...
Read more : Erol Manisalı ile Sohbet - 1 Aralık 08 | Görüntüleme : 1616 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Erol Manisalı ile Sohbet

Bekleme Odası 28.11.08 | AB'nin 2008 İlerleme Raporu

.
.

Kanal B - Bekleme Odası

Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu, Bekleme Odası programı’nda bu hafta:

Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun ARSAVA,

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çınar ÖZEN,

Avukat Selim SARIİBRAHİMOĞLU

AB'nin 2008 Türkiye İlerleme Raporu'nun bilinmeyen yanları

İzle: (Şifre: guncelmeydan)

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 1 saat 45 dakika
Dosya Boyutu: 376 MB

http://img184.imageshack.us/img184/2447/resimlb1.jpg

İndir:
...
Read more : Bekleme Odası 28.11.08 | AB'nin 2008 İlerleme Raporu | Görüntüleme : 1460 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Bekleme Odası

Hatice Nine: "Ben hayatta haram yemedim!"

Kaymakamın yardım teklifini kabul etmedi

Resim
Aydın'in Nazilli ilçesinde, 102 yaşındaki kadın, ziyaretine gelen Kaymakam Caner Yıldız'ın yardım teklifini “Haram olur. İhtiyacı olana verin” diyerek geri çevirdi.

Kaymakam Yıldız, 3 çocuk ve 10 torun sahibi olan, 5 nesli gören 102 yaşındaki Hatice Aktaş'ı bayram dolayısıyla ziyaret etti.
Yıldız'ın elini öperek “Bir isteğin var mı, ben kaymakamım, sana yiyecek göndereyim, kömür vereyim” teklifinde bulunduğu yaşlı kadın, “Oğlum, buraya kadar geldin, beni bahtiyar ettin. Allah sana hacıya ...
Read more : Hatice Nine: "Ben hayatta haram yemedim!" | Görüntüleme : 688 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Baykal'dan Kürt açılımı istediler

Doğu ve Güneydoğu il temsilcileri CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’dan “Kürt açılımı” talebinde bulundu. Baykal, “Etnik kimlik herkesin şerefidir. Bunu iyi anlatmamız lazım” dedi.

CHP Genel Başkanı Baykal, 21 Aralık’ta toplanacak Tüzük ve Program Kurultayı öncesinde 81 il temsilcisi ile Ankara’da bir araya geldi. CHP Genel Merkezi’nde basına kapalı olarak yapılan toplantıda kurultay hazırlıkları için son rötuşlar yapıldı.

TEMSİLCİLERİN DESTEĞİ MORAL VERDİ

CHP lideri Baykal, yeni program taslağını illerden gelen temsilcilere anlattı, gelen önerileri ...
Read more : Baykal'dan Kürt açılımı istediler | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x