Zaman: Prş May 28, 2026 19:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Neler Oluyor 1 Aralık 08 / Alev COŞKUN

Gazeteci-Yazar Dr. Alev COŞKUN anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

Samsun'dan önce bilinmeyen 6 ay

İzle

>> İndir < ...
Read more : Neler Oluyor 1 Aralık 08 / Alev COŞKUN | Görüntüleme : 2285 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Erol Bilbilik videolarını arıyorum

mumkunse nasil veya nereden bulabilirim yardimci olur musunuz?

tesekkurler
Read more : Erol Bilbilik videolarını arıyorum | Görüntüleme : 1558 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

'Ya sev, ya terk et' hakkında düşünceleriniz

Ben bu söylemden dolayı bir rahatsızlık hissetmiyorum.Hissedenleri anlamıyorum.
Bu ülkeyi sevmeyenleri terk etmeye çağıran bu söze tepki gösterenleri ve bu tepkiyi insan hakları ile açıklayanları,bu sözü söyleyenleri FAŞİZM ile suçlayanları anlamıyorum.
''Bu ülkeyi sevmiyorum ama ille de bu ülke de kalacağım''deme hakkına kimsenin sahip olamayacağına inanıyorum.
Bu sözü ilk MHPliler söylemiş,kullanmış olabilirler.Yanlış anlaşılmasın,MHPli değilim ve MHP'nin hemen hiçbir tavrını,politikasını doğru bulmadım,bulmuyorum ve bu gidişle de bulmayacağım.Ama bu sözün nesi yanlış Allah aşkına?
Varsa bu konu ...
Read more : 'Ya sev, ya terk et' hakkında düşünceleriniz | Görüntüleme : 3363 | Yanıtlar : 30 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Son Nokta - 30.11.08 | Murat ÇULCU - Kurtul ALTUĞ

Ulusal Kanal - Son Nokta

Murat ÇULCU ve Kurtul ALTUĞ Türkiye'nin sıcak gündemini yorumluyorlar.

İzle

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 1 saat 25 dakika
Dosya Boyutu: 286 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir
:arrow:

Son Nokta - 30 Kasım 2008 (Bölüm 1)

Son Nokta - 30 Kasım 2008 (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : Son Nokta - 30.11.08 | Murat ÇULCU - Kurtul ALTUĞ | Görüntüleme : 1910 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Son Nokta

Manşet - 29 Kasım 08 / Şahin MENGÜ

Saygı ÖZTÜRK, manşeti yakalıyor... CHP Manisa Milletvekili Şahin MENGÜ; Hurşit TOLON ve Tuncay ÖZKAN niçin MENGÜ'yü aradı? MENGÜ Ergenekon davasındaki süreci yorumluyor. Ergenekon davasında neler oluyor? Ergenekon'da soruşturma dalgaları bitti mi? MENGÜ'ye göre Tuncay GÜNEY kim? ÖCALAN F-tipi cezaevine mi konulmalı? Cezası kesinlesmiş bir mahkum avukatlarıyla bu kadar sık görüşemez!

Konuk: CHP Manisa Milletvekili Av. Şahin MENGÜ

Tuncay GÜNEY ile telefon bağlantısı

http://img411.imageshack.us/img411/2844/resimhl2.jpg

İzle

Görüntü: XviD 29.00fps
Ses: MPEG ...
Read more : Manşet - 29 Kasım 08 / Şahin MENGÜ | Görüntüleme : 973 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Manşet

Bilim ve Toplum 29 Kasım 2008 / AIDS

Prof. Dr. Kürşat Yıldız ve Prof. Dr. Şadi Yenen’in birlikte sundukları programda Türkiye’nin Bilim gündemi ve bu gündem içinde öne çıkan konular işleniyor.

Üniversiteler, yükseköğretim ile ilgili gelişme ve haberler, bilimsel yayınlar, bilimsel çalışmalar, kongreler, Dünyada ve ülkemizde bir hafta boyunca bilim ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ile gelecek haftanın bilimsel olayları aktarılıyor.

Prof. Dr. Kürşat Yıldız Kocaeli Üniversitesinde, Prof. Dr. Şadi Yenen ise İstanbul Tıp Fakültesinde öğretim üyesi.

İki bilim insanımız 14 yıldır her ...
Read more : Bilim ve Toplum 29 Kasım 2008 / AIDS | Görüntüleme : 2058 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Bilim ve Toplum

Her Yerde Herkes Atatürkçü

Her Yerde Herkes Atatürkçü

Topraklarda, denizlerde, göklerde:
Gönül tapar kendisinden geçer de
Hangi yana göz dalarsa: Atatürk

Ülkemizde her yerde Atatürk var (!) Evlerde Atatürk, okullarda Atatürk, üniversitelerde Atatürk, konferanslarda Atatürk, açık oturumlarda Atatürk, seminerlerde Atatürk, gazetelerde Atatürk, dergilerde Atatürk, kitaplarda Atatürk, sergilerde Atatürk, kütüphanelerde Atatürk, müzelerde Atatürk, radyolarda Atatürk, televizyonlarda Atatürk, sinemalarda Atatürk, tiyatrolarda Atatürk, kahvelerde Atatürk, caddelerde, meydanlarda, mitinglerde, vitrinlerde Atatürk, kısacası her yerde Atatürk…
Türkiye’de herkes Atatürkçü: Atatürk’ü sevenler Atatürkçü, sevmeyenler Atatürkçü, ...
Read more : Her Yerde Herkes Atatürkçü | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Leyla Zana'ya 10 yıl hapis

Eski DEP milletvekili Leyla Zana, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Çeşitli tarihlerde yaptığı 9 ayrı konuşma nedeniyle eski milletvekili Leyla Zana'yı 10 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, seçme-seçilme ehliyetinden ve diğer siyasi hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasına da karar verdi.

Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Leyla Zana ile mazeret bildiren avukatı katılmadı.

Mahkeme heyeti, il dışında olduğu için duruşmaya katılamayacağını bildiren sanık avukatı Fethi Gümüş'ün mazeretinin ''duruşmayı uzatmaya yönelik'' olduğu gerekçesiyle reddine ...
Read more : Leyla Zana'ya 10 yıl hapis | Görüntüleme : 736 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Bilgilerinizi Denetleyin

1) 1. Eğitim şurası hangi yıl, nerede yapıldı?

a) 1923 - İZMİR

b) 1920 - İZMİR

c) 1921 - ANKARA

d) 1924 - İSTANBUL

2) 2006 Yılın’da Almanya’da Dünya Futbol Kupası’nda hangi ülke şampiyon oldu?

a) Fransa

b) İtalya

c) İngiltere

d) Yunanistan

3) Töreler, topraklar, su davaları, öç almalar gibi gerçek hayata ait yansımaların görüldüğü öyküsü ’’Susuz Yaz‘‘ dışında ’’Yenilmeyen‘‘, “Dağlı ve Muharrem”, “Gülsüm Kıza Ağıt” gibi öykülerinde de yaşadığı dönemin sosyal panoramasını, mozaik ...
Read more : Bilgilerinizi Denetleyin | Görüntüleme : 766 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x