Zaman: Prş May 28, 2026 12:32

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Gündem 14 Kasım 2008 | Kamer GENÇ

.
.

Konuk: Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer GENÇ

Tunceli İsyanı ve soykırım yalanı

Read more : Gündem 14 Kasım 2008 | Kamer GENÇ | Görüntüleme : 969 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Tayyip: Ben Youtube'a giriyorum

Erdoğan: Ben Youtube'a giriyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, THY'ye ait özel uçakla Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye gitti. Erdoğan uçakta Youtube yasağını soran gazetecilere, "Ben giriyorum, siz de girin" yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın partisine çarşaflı üyelerin kaydedilmesiyle ilgili ''Bizim çarşaf masumane'' sözlerini değerlendirdi.

Resmi ziyaret için Hindistan'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, ''Zararlı, zararsız olduğu neye göre ölçülüyor? Ellerinde böyle bir ölçüm aleti mi var? O ölçüm aletini ...
Read more : Tayyip: Ben Youtube'a giriyorum | Görüntüleme : 784 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir Kağıt Parçasıyla -Tayyip-

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Bir Kağıt Parçasıyla -Tayyip- | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

AKP'den Çiçek Gibi İhale

Kılıçdaroğlu'ndan yeni dosya

Yeni yolsuzluk iddiası: Çiçeğe 2,5 milyon YTL harcandı, Yozgat'ta yeşil alan yok!

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Yozgat Belediyesi’nin son 4 yılda yaptığı 4 ayrı çiçek ihalesiyle ilgili iddialarda bulundu. Belediye’nin yaptığı 4 ayrı çiçek ihalesinin de aynı firmaya verildiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, Yozgatlı vatandaşların çiçekler için 4 yılda 2 milyon 492 bin 869 YTL ödediğini bildirdi. Kılıçdaroğlu, Yozgatlılara çağrıda bulunarak “Yozgat Belediyesi'nin ödediği bu paranın karşılığında gerçekten de umdukları her ...
Read more : AKP'den Çiçek Gibi İhale | Görüntüleme : 697 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Kadın sevdasının esiri...

Kadın sevdasının esiri...

ASLINDA kadınlar, erkeklerden daha akıllıdır.

Hiçbir erkek onca çeşit yemeğin; su, tuz, sebze, baharat oranlarını aklında tutamaz.

Ve kadınlar daha yeteneklidir.

Bir kadın aynı anda televizyon seyredebilir, fasulyelerini kırabilir, çocuğu ayağı ile sallayabilir, misafir komşu ile sohbet edebilir ve kafasının içinde akıl almaz planlar kurabilir.

Erkek yapamaz...

Yapamadığı için dört kişi birden televizyona çıkıp, topun direklerin arasından nasıl geçtiğini saatlerce tartışırlar da, yine de kimse bir şey anlamaz.

*

Ve kadın ...
Read more : Kadın sevdasının esiri... | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Kuran'ın 1300 yıllık sırrı

Kuran’ın imlası bu taşta mı gizli?

Suudi Arabistan’da bulunan 1300 yıllık bir duvar yazısı, Kuran-ı Kerim hakkında yüzyıllardır akıllarda olan bir soruyu cevaplandırabilir: Kuran’a sonradan eklenen ve bazen anlam konusunda da tartışmalara neden olan aksan işaretleri, İslam’ın ilk çağlarında da kullanılıyor muydu?

SUUDİ Arabistan Turizm Yüksek Komisyonu’nda yer alan Arap araştırmacılardan Ali ibn İbrahim Gabban, ülkenin kuzeybatısında eşiyle birlikte yaptığı gezide, tarihi bir keşfe imza attı. Gabban söz konusu gezide, üzerinde şu ifadenin kazılı ...
Read more : Kuran'ın 1300 yıllık sırrı | Görüntüleme : 787 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Cumhuriyet gazetesi 52 milyara Atatürk'ü feda mı etti?

Cumhuriyet gazetesi 52 milyara Atatürk'ü feda mı etti?

Adı: Mehmet Faraç.

Hizbullah ve PKK ile ilgili geniş araştırmaları olan terör uzmanı pırıltılı bir gazeteci.

Çeyrek asırdır Cumhuriyet gazetesinde çalışıyor.

Son birkaç aydır ekrana sık çıkan ve milli duruşu ile kitlelerin gönlüne giren Faraç, Medcezir adlı sütununda çarpıcı yazılar yazıyordu.

Derken Mehmet’in sütunu birden karardı, yani yazıları bir anda kaldırıldı.

Birkaç gün önce konuyu bu sütunda gündeme getirip bu tasarrufun Faraç’ın son yazdığı Mustafa filmi ...
Read more : Cumhuriyet gazetesi 52 milyara Atatürk'ü feda mı etti? | Görüntüleme : 1094 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Öcalan'a arkadaş geliyor

Öcalan'ın başka bir cezaevine geçme fikrine karşı olan hükümet, az sayıda hükümlüyü İmralı'ya nakletmeye hazırlanıyor.

İmralı'da tutulan Abdullah Öcalan'a kötü muamele yapıldığı iddialarını yalanlayan hükümet, Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi'nin PKK liderinin akıl sağlığının bozulduğu ve önlem alınması gerektiği yönündeki uyarısı üzerine harekete geçmeye karar verdi.

İNŞAAT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Öcalan'ın başka bir cezaevine geçme fikrine karşı olan hükümet, az sayıda hükümlüyü İmralı'ya nakletmeye hazırlanıyor. Bu amaçla İmralı'da inşaat çalışmaları başlatıldı. İmralı'ya çok sayıda inşaat malzemesi ...
Read more : Öcalan'a arkadaş geliyor | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Haberler

Kâbil’de aracılık olasılığı

Taliban ile uzlaşma süreci başlatılmasında AKP’nin ve Gulbeddin Hikmetyar’ın adı geçiyor

Amerikan destekli Afgan hükümeti ile dinci Taliban hareketinin ılımlı kesimi arasında uzlaşma süreci başlatılmasında AKP’nin de istekli olduğu belirtiliyor. Uzlaşma sürecinde aracılık edebileceği söylenenler arasında, Başbakan Erdoğan ile çok tartışılan fotoğrafı yayımlanan dinci lider Hikmetyar da yer alıyor. Eski Afganistan İçişleri Bakanı Celali’ye göre Türkiye’den gelecek aracılık teklifi Kâbil’de sıcak karşılık bulabilir.

ABD yönetiminden Afganistan’da Taliban’la görüşmeye hazırlandıkları yönünde sinyaller gelirken Türkiye’nin bu ...
Read more : Kâbil’de aracılık olasılığı | Görüntüleme : 636 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AKP yeniden IMF’ye sarıldı

AKP’nin tek yolu IMF: Biri rakam veriyor, diğeri ‘net değil’ diyor, ama fon ile yapılacak yeni stand-by’ın eli kulağında

Devlet Bakanı Şimşek, IMF ile Türkiye’nin önceliklerini dikkate alan bir program üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Hazine’den sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) ile Türkiye’nin çıkarlarıyla uyumlu, önceliklerini dikkate alan bir program için çalıştıklarını belirterek bu programın içeriği, finansman boyutu, zamanı (süresi) konularıyla, rakam beyan etmek için erken olduğunu söyledi.

Reuters’in haberine göre İsviçre ...
Read more : AKP yeniden IMF’ye sarıldı | Görüntüleme : 538 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x