Zaman: Prş May 28, 2026 11:35

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kriz Türkiye'yi nasıl etkileyecek? I & II

Kriz Türkiye'yi nasıl etkileyecek? I

Türkiye gibi yüksek cari açığı bulunan ve yabancı kaynak girişine ihtiyaç duyan ülkelerin problemleri büyüyecektir.

Bu şartlarda; cari işlemler açığı olan yükselmekte olan piyasalarda, döviz sorununun yaşanacağı düşünülmektedir.

ABD’de Başkanlık Seçimi

Amerika’da Başkanlık seçimini değişim vaadi veren Barack Obama kazandı. Obama’nın seçilmesi piyasalara olumlu yansıdı. ABD ekonomisi 2009 yılının ikinci yarısında düzelme eğilimine girebilir ve bu düzelmenin dünya ekonomisine yansımalarını 2010 yılında görebiliriz.

Türkiye’ye Etkisi

Türkiye 2001 krizi sonrasında dünyadaki ...
Read more : Kriz Türkiye'yi nasıl etkileyecek? I & II | Görüntüleme : 631 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Çöküş Filmi

Çöküş Filmi

Nazi Almanyasında 1945 yılında Adolf Hitler'in son günlerini anlatan film

CD-1

CD-2
Read more : Çöküş Filmi | Görüntüleme : 1272 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Belgesel Filmler

32. Gün 13/11/08 | Turgut ÖZAKMAN - Can DÜNDAR

Mehmet Ali BİRAND'nın konukları:

Araştırmacı-Yazar Turgut ÖZAKMAN,
Gazeteci-Yazar-Yapımcı Can DÜNDAR,
Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret BİLA,
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Baskın ORAN,
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Anıl ÇEÇEN,
32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan AKAR

"MUSTAFA"

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 1 saat 41 dakika
Dosya Boyutu: 329 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir
:arrow: ...
Read more : 32. Gün 13/11/08 | Turgut ÖZAKMAN - Can DÜNDAR | Görüntüleme : 2557 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

İlk önce Trakya gidiyor!

İlk önce Trakya gidiyor!

19/11/2008

Avrupa Birliği’nin Türkiye halkından gizlenen 'kaynaşma' stratejisi, öncelikle Trakya'yı AB’ye dahil etme amacı güdüyor. Verilen fonlarla halk yeni bir kimliğe hazırlanırken, Edirne Valiliği tabelasından TC ön ekini çıkarma denemeleri yapılıyor.

soL (Çorlu) Avrupa Birliği’nin Türkiye halkından gizlenen “kaynaşma” stratejisi, "ulusal sınırların böldüğü bölgeleri AB’ye entegre etme" amacını taşıyor. İlk "kaynaşacak" saha olarak seçilen Trakya’da eğitim, sağlık, emek piyasası ve ortak tehdit yönetimi “sınır ötesi”ne terk edilecek ama kendisine “sınır ...
Read more : İlk önce Trakya gidiyor! | Görüntüleme : 836 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Düşünme Zamanı - 11 Kasım 08 / Mustafa Filmi (Gümledi)

Dr. Ali GÜLER soruyor, birbirinden değerli konuklar yanıtlıyor. Şimdi zaman, Düşünme Zamanı...

Konuk: Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi - Prof. Dr. Semih YALÇIN

http://img153.imageshack.us/img153/3677/dzam11kasdm5.jpg

İZLE

Kısım I

Kısım II

Şifre
guncelmeydan

• Şifreyi girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, şifreyi girdikten sonra çalışmıyorsa, sayfayı yenileyiniz.

İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Read more : Düşünme Zamanı - 11 Kasım 08 / Mustafa Filmi (Gümledi) | Görüntüleme : 1821 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Düşünme Zamanı

Can DÜNDAR'ın "Mustafa" filmini nasıl buldunuz¿?

Gazetici-Yazar-Yapımcı Can DÜNDAR'ın "Mustafa" filmi, sizin gözünüzde nasıl bir filmdir¿?

Şıkların Bâtınisi

Şık 1: "Değerli bir çalışma olarak görüyorum." Yaşar BÜYÜKANIT

Şık 2: Tashih edilmesi (düzeltilmesi) gereken bir film. Turgut ÖZAKMAN

Şık 3: Kötü niyetle yapmamış olabilir. Bilemiyorum tabii. Ama baktığın zaman kötü niyetle çekilmiş gibi gözüküyor. Ülkü ADATEPE

Şık 4: Sponsorların "Mustafa"sı. Kimi yazarlar, akademisyenler

Şık 5: Burada isim vermiyorum.
Read more : Can DÜNDAR'ın "Mustafa" filmini nasıl buldunuz¿? | Görüntüleme : 6087 | Yanıtlar : 53 | Dizin : Anket

Vatana İhanet Kanunu

butun yazilarinizi okudum hepiniz dogruyu soyluyorsunuz. evet bunu ozal baslatti ve simdi de biz bitirecegiz bu kanun geri geldigi an hepsi cil yavrusu gibi kacacaklardir..cunku su an butun suclular ellerini kollarini saliyararak ve birde utanmadan suratlarimiza guluyorlar utanmazlar korkmuyorlar bile ama turk iyidir centilmendir sabirlidir ama korkak degildir zamani gelince onu kimse durduramaz iste o zaman geldi simdi ne yapip yapip o kanunu geri getirmedigimiz muddetce bu millet zarar gormege devam edecektir tek caremiz kanunu ...
Read more : Vatana İhanet Kanunu | Görüntüleme : 993 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Devlet ve Siyaset

SAT Grup Komutanlığı

Read more : SAT Grup Komutanlığı | Görüntüleme : 1176 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer Görüntüler

Özel Kuvvetler Komutanlığı

Read more : Özel Kuvvetler Komutanlığı | Görüntüleme : 1034 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer Görüntüler

Neler oluyor - 5 Kasım 08 / Erdal SARIZEYBEK

TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı / Emekli Jandarma Albay Erdal SARIZEYBEK anlatıyor: anlatıyor: "Neler oluyor¿?"

Türkiye'nin gündeminin şekillendiği saatlerde 'neler oluyor' sorusunun yanıtı artık "Neler Oluyor¿?" programında ekrana geliyor. Olayları sıcağı sıcağına yorumlamak, gündemi oluşurken yakalamak "Neler Oluyor¿?"u izlemekle mümkün olacak.

Elif AKÇINAR soruyor, birbirinden değerli konuklar gündemi sorguluyor.

İzle
Uydudan kaynaklanan bir hata nedeniyle izlencenin 1 saat 15 dakikadan itibaren ses sinyali yoktur...

1:11:10 - 1:21:27

1:21:27 ...
Read more : Neler oluyor - 5 Kasım 08 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 2169 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Neler Oluyor¿?

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x