Zaman: Çrş May 27, 2026 18:51

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

VATANDAŞTAN AKP’YE SLOGAN BOMBARDIMANI

http://www.joomla-star.com/images/stories/hbr/akp_vatandas.jpg
“Durmak yok, yolmaya devam”, “Beraber yürüttük biz bu yollarda”, “Babalar gibi sattılar, suçu geçmişe attılar”, “Akrabanı al yanına, güvenle bak kadrona”
AKP’nin anketle aradığı sloganı vatandaş buldu
İktidarın yerel seçimler için slogan arayışı vatandaşı da karşı sloganlar üretmeye itti: ‘Durmak yok, yolmaya devam’, ‘Beraber yürüttük biz bu yollarda...’

AKP yönetimi, Mart 2009’da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına devam ederken, yerel seçimler için yeni slogan arayışlarına girdi. AKP, yerel seçimlerde kullanacağı yeni sloganı ...
Read more : VATANDAŞTAN AKP’YE SLOGAN BOMBARDIMANI | Görüntüleme : 1582 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

CANLI WEBCAST-ABD VE DUNYA KRIZI

Ingilizce takip edebilenler icin tavsiye ettigim onemli bir webcast var bugun ABD Dogu saatiyle oglen saat 1'de (yaklasik 40 dakika sonra) TR aksam 8'de sanirim. web sitesinde gerekli bilgi var http://larouchepac. com/ Adam ilginc bir tip. Eski baskan adaylarindan bir ekonomist ve Amerikan Ulusalcilarindan politik aktivist. Amerika'nin Ingiltereden bagimsizliginin tekrar kazanilmasi icin mucadele verenlerden (Finans Hegemonyasi ile tum Dunyayi ele gecirmis olan Anglosakson- siyonist isbirliginden pacayi kurtarma mucadelesi) "we ...
Read more : CANLI WEBCAST-ABD VE DUNYA KRIZI | Görüntüleme : 914 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Fatih Ürek işkenceci çıktı !

Ergenekon iddianamesinde adı geçmeyen bir isim kalmadı desek yeridir.
Bu kez de bazı sanatçılar yer aldı. Bakın hem de nasıl?

http://www.joomla-star.com/images/stories/hbr/fatih_urek.jpg

Ergenekon iddianamesinde adı geçmeyen bir isim kalmadı desek yeridir. İddianamenin ek klasörlerindeki belgelerde Kadir İnanır’dan Sezen Aksu’ya kadar pek çok ünlü isim karşımıza çıkmış durumda...

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün evinde elde edilen örgüt dökümanları içerisinde “Arenadaki Sanat Gladio Sanatçıları” isimli dokümanın “İstihbarat Õrgütlerinin Fuhuş ve Eğlence Sektörü Bağlantıları” başlığı altında ...
Read more : Fatih Ürek işkenceci çıktı ! | Görüntüleme : 759 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Şahin: Banane ya! Bana ne!

Adalet Bakanı Şahin Deniz Fener'i yolsuzluğunu bu sözlerle değerlendirdi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ''(Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suiistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz) diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya'daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne?'' dedi.

Şahin, AK Parti Antalya İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, İslam dininin çok kutsal aylarından biri olan ramazan ayının geride bırakıldığını belirtti.

Ramazan ayında, insanların kendilerinden başkasını daha çok düşündüğünü ...
Read more : Şahin: Banane ya! Bana ne! | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bir ABD geçiyor bir Rusya

Rus gemisi Çanakkale, ABD askeri gemisi ise İstanbul Boğazı'ndan geçiş yaptı.

Rus Donanması'na ait askeri gemi, ''Ledni-801'', Çanakkale Boğazı'ndan geçti.

Çanakkale Boğazı'ndan geçiş yapan Rus askeri gemisi ''Ledni-801''e geçişi sırasında kılavuz kaptan alındı.

Rus askeri gemisi ''Ledni-801''in boğazı geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botu, gemiye eşlik etti.

Yetkililer, geminin Ege Denizi'nde gideceği liman hakkında açıklama yapmadı.

ABD ASKERİ GEMİSİ İSTANBUL BOĞAZI'NDAN GEÇTİ

ABD askeri gemisi ''USS Mason-87'', İstanbul Boğazı'ndan geçti.

Marmara Denizi'nden saat 15.55'te ...
Read more : Bir ABD geçiyor bir Rusya | Görüntüleme : 687 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bir gecede zengin olanlar

AKP son bir yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza attı.

“Yolsuzluk, yoksulluk ve yasağı” ortadan kaldıracağı iddiasıyla iktidara gelen AKP son bir yılda, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza attı. İstanbul, İzmir, Antep gibi çeşitli illerde art arda ortaya çıkan milyon dolarlık yolsuzluklara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, partinin iki genel başkan yardımcısından belediye başkanlarına, sivil toplum örgütlerinden belediye meclis üyelerine çok sayıda AKP’linin adı karıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya ...
Read more : Bir gecede zengin olanlar | Görüntüleme : 1413 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bahçeli Fırat'a inanmamış

MHP lideri: İkna olunmuş olsaydı tartışmalar sürmezdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP ile CHP arasında son günlerde tırmanan gerilime ve “üslup” tarzına dikkat çekerek, Meclis’in açılışıyla birlikte herkesin düşüncesini siyasi kültüre uygun bir üslup içinde ifade etmesi çağrısında bulundu.

Bahçeli, “22 Temmuz öncesi başlayan ve bazı siyasi partiler arasında inatla sürdürülen cepheleşme ve siyasi üslup yüzünden siyasi kültürü aşağı çeken ifadelerle süren tartışmalar üzülerek görüyorum ki Ramazan ayının manevi ikliminde de sürdürülmüştür” ...
Read more : Bahçeli Fırat'a inanmamış | Görüntüleme : 581 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Dünyayı şok eden karar

ABD'de 700 milyar dolarlık kurtarma paketi reddedildi. Borsalar tepetaklak oldu.

Çıkmasına kesin gözü ile bakılan 700 milyar dolarlık kurtarma paketi ABD Temsilciler Meclisi'nde reddedildi.

Kararın ardından Dow Jones sanayi endeksi, tarihinde bir gündeki en büyük düşüşle 777,68 puan gerileyerek 10.365,45 puana düştü.
Nasdaq bileşik endeksi ise 199,61 puan (yüzde 9.14) azalarak, 1.983,73 puandan kapandı.

ABD ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

ABD’de finans sektörünü kurtarmayı amaçlayan 700 milyar dolarlık paketin Kongre’de reddedilmesinin ardından yönetim ve Kongre liderleri ...
Read more : Dünyayı şok eden karar | Görüntüleme : 659 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

6 ekim enver aysever konuğum

merhaba arkadaşlar ben internette yayın yapan bir radyo da görev alıyorum her hafta bir konuğum oluyor 6 ekim pazartesi enver ayseveri konuk alacağım soru ve görüşlerinizi bekliyorum
Read more : 6 ekim enver aysever konuğum | Görüntüleme : 2430 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Röportajlarımız

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x