Zaman: Çrş May 27, 2026 7:35

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Ferit İlsever ölmesin!!!!

Kuddusi Okkır gibi ölmesin

“Ergenekon” davası kapsamında tutuklu bulunan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in eşi doktor Ufuk İlsever, eşinin sağlık durumunun ciddi olduğunu ve bir an önce tahliye edilmesi gerektiğini bildirdi.

Ufuk İlsever, Ulusal Kanal'da düzenlediği basın toplantısında, “Ergenekon” soruşturması kapsamında 21 Mart 2008 tarihinde gözaltına alınan ve 135 gündür Tekirdağ F tipi özel güvenlikli kapalı cezaevinde kalan eşinin 1,5 yıl önce ağır akciğer embolisi* geçirdiğini ...
Read more : Ferit İlsever ölmesin!!!! | Görüntüleme : 860 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Hangi demokrasi kurtuldu?

Demokrasi kurtuldu mu?

Bir şeyin kurtulması için, önce var olması gerekir.

Özellikle iktidar medyası, AKP'nin Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmamasıyla demokrasinin kurtulduğunu iddia ediyor.

Hangi demokrasi?

Varolmayan demokrasi mi, yoksa varolan kör ve topal demokrasi mi?

Bir torba kömür karşılığında alınan oylara "halkın iradesi" diyenlerin demokrasisi mi?

Lider oligarşisine zemin hazırlayan demokrasi mi?

Milletvekili adaylarının siyasi parti genel başkanları tarafından belirlenmesini sağlayan Seçim ve Siyasi Partiler yasalarına sahip ucube demokrasi mi?

Dinin siyasete alet edildiği demokrasi ...
Read more : Hangi demokrasi kurtuldu? | Görüntüleme : 687 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

AKP kapatılmadı darısı DTP'ye

Değerli dostlar,

Dış ve iç mihraklar AKP davasında istenilen neticeyi aldılar ya,
Şimdi sıra DTP'de...
Önce AKP Grup BşkçVekillerinin temenilerini paylaşalım sonra öngörümüzü...

Darısı başınıza!
AK Parti Grup başkan vekillerinden Sadullah Ergin ile Mustafa Elitaş , DTP `li mevkidaşları Selahattin Demirtaş `a `Darısı başınıza` dileğinde bulunmuş. Damdan düşenin halinden ancak öyle bir kaza geçiren anlayabileceği için, bu dileğin içtenliğinden eminiz.
Tutar mı? Görülmekte olan davayla ilgili görüş belirtmeme kuralını çiğnememeye özen göstererek, tabloyu çizelim: ...
Read more : AKP kapatılmadı darısı DTP'ye | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Cemil İpekçi Hindistan’a Kaçmayacak Şükürler Olsun!..

Cemil İpekçi Hindistan’a Kaçmayacak, Şükürler Olsun!..

Haşim Kılıç, AKP’nin kapatılmadığını açıkladığında ilk aklıma gelen şey bu oldu ve sevincimi gizleyemeyip “Allah!” diye bağırmışım…

İtiraf edeyim ki ben, AKP’nin kapatılmasından en çok bu açıdan endişe ediyor; ancak okuyucularımız tepki gösterir diye konuyu gündeme getiremiyordum. Şimdi artık olayın bütün boyutları konuşulacağına göre işin bu kısmını da tartışmakta beis yok.

Cemil İpekçi, sürmeli gözlerini üzüntülü bir ifadeyle süze süze, “AK Parti kapatılırsa, ben varımı varidatımı bırakıp Hindistan’a giderim” ...
Read more : Cemil İpekçi Hindistan’a Kaçmayacak Şükürler Olsun!.. | Görüntüleme : 797 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Taraf gazetesine hitaben hazırladığım yazı

Taraf gazetesinin yazı işleri müdürü,genel yayın yönetmeni,imtiyaz sahibi ve tüm yazarlarına.

Gazeteniz yayınlanmaya başladığı andan itibaren Fettullah Gülen Cemaati'nin gazete ve televizyonlarında dillendirdiği fikir ve görüşlerini aynen savunur görüntü ve davranışlarıyla kamuoyunun dikkatini çekmiştir.2. Cumhuriyetçi,liberal,eski sosyalist,Kürtçü olan yazar kadronuzun tamamı gazetenizin adı gibi Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin manevi şahsiyetine ve kurum ve kuruluşları ile Atatürk Devrim ve İlkelerine karşı TARAF olmuşlardır.

Son aylarda ülkemiz gündemine oturan ve adına sizlerin de büyük katkılarınızla ERGENEKON adı verilen ...
Read more : Taraf gazetesine hitaben hazırladığım yazı | Görüntüleme : 762 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Neden kapatmadılar?

NEDEN KAPATMADILAR???

AKP’nin kapatılmaması bizim için büyük bir sürpriz olmuştur.
Öyle ya 367 olayı ile türban konularında malum tavrı alan üyelerin adeta örtülü rejim değişikliği anlamına gelen dünkü karara imza atmış olmaları anlaşılır değildir.
Peki AKP neden mi kapatılmadı?
Bunun için bugünden itibaren çok şey yazılıp çizilecek.
Mesela bazı üyelerin demokratlığının ağır bastığı söylenecek.
Son tahlilde ülkenin kaos’a girmesini istemedikleri yazılacak
Güneydoğu’ya dikkat çekilip üyelerin bölünme endişesi sebebiyle DTP’ye subap olan AKP’ye razı oldukları kaydedilecek. ...
Read more : Neden kapatmadılar? | Görüntüleme : 723 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Karar Erdoğan'ın zaferidir!

KARAR ERDOĞAN'IN ZAFERİDİR!!

Kimse kendini ya da başkalarını kandırmaya kalkmasın. Sonuç; Tayyip Erdoğan ve avanesi için zafer, benim de yer aldığım karşıtları için de hüsrandır.
Neymiş efendim, kararda ağır bir ihtar varmış!
Neymiş efendim, mahkeme krizi tespit etmişmiş!
Neymiş efendim, para cezası verilerek AKP’nin odak olduğu tespit edilmişmiş!
Neymiş efendim, AKP laiklikten sabıkalı bir parti olmuşmuş!
Neymiş efendim, AKP hüküm giymişmiş!
Geçiniz, bunlar teselli ifadeleridir.
Kervan yürüyor yani AKP yoluna devam ediyor mu?
Gerisi lafügüzaftır. ...
Read more : Karar Erdoğan'ın zaferidir! | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Kapatmayı kimler engelledi?

KAPATMAYI KİMLER ENGELLEDİ???

Yok yok bu kapatılmama işinde bazıları gibi akçeli işler var demeyeceğim.
Ankara’da fısıldandığı gibi hanım tarafından akraba olan ünlü işadamından da söz etmeyeceğim.
Bunların hepsi zırva.
Böylesine tarihe not düşecek bir davada bunların geçerliliği olamaz.
Peki o zaman ne midir kapatmaya engel olan şey ya da kim midir kapatmaya engel olan güç?
Tayyip Erdoğan’ı proje olarak Türkiye’ye sunan ve kabul ettiren kim ise o...
Gelin hep beraber mini bir hafıza turuna çıkalım: ...
Read more : Kapatmayı kimler engelledi? | Görüntüleme : 1022 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Jeopolitik Analiz - 26 Temmuz 08 / Ö. YENİÇERİ - C. TAŞKIRAN

Doç. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU tarafından hazırlanan Jeopolitik Analiz Türkiye ve dünya gündemini farklı bir boyut da inceliyor… Ülkelerin uzun vadede yapmış oldukları tüm stratejik çalışmaları değerlendiren program, her hafta farklı konu ve konuklarla uzun soluklu yayın saati ile tüm tartışılan konuları masaya yatırıyor… Gerçeklerin konuşulup; yarının cevabını arayan Jeopolitik Analiz izlencesi ART'de.

Konuklar: Niğde Üniversitesi İ. İ. B. F. Öğretim Üyesi - Prof. Dr. Özcan YENİÇERİ / Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi - ...
Read more : Jeopolitik Analiz - 26 Temmuz 08 / Ö. YENİÇERİ - C. TAŞKIRAN | Görüntüleme : 2028 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Jeopolitik Analiz

Skytürk "Kapatmama Kararı Özel" Yayını

Skytürk "Kapatmama Kararı Özel" Yayını

Bölüm 1 (başlangıç dakikaları eksiktir...)

Enver Aysever, Serdar Akinan, Prof. Dr. Seyfettin Gürsel

Telefon konukları: Nazlı Ilıcak, Hikmet Sami Türk, Özdemir Özok, Faruk Bal, vs.

Bölüm 2

Şükran Soner, Doç. Dr. Sultan Üzel Türk, Hüsnü Mahalli

Telefon konukları: Süleyman Soylu, Mehmet Bekaroğlu

Ankara stüdyosu: Cevdet Selvi

Tayyip Erdoğan'dan ilk açıklama

Bölüm 3

Mehmet Metiner, Mehmet Tezkan

Ankara stüdyosu: Mehmet ...
Read more : Skytürk "Kapatmama Kararı Özel" Yayını | Görüntüleme : 996 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x