Zaman: Çrş May 27, 2026 5:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bekleme Odası 18.07.08 | Osman ÖZBEK - Alpaslan IŞIKLI

Kanal B - Bekleme Odası

Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu, Bekleme Odası programında bu hafta:

Emekli Tümgeneral Osman ÖZBEK

ve

Ankara Üniversitesi SBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alpaslan IŞIKLI

"Ergenekon operasyonu"

"ÖZBEK Paşa'dan suç duyurusu!"

İzle:

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 1 saat 50 dakika
Dosya Boyutu: 352 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Bekleme Odası 18.07.08 | Osman ...
Read more : Bekleme Odası 18.07.08 | Osman ÖZBEK - Alpaslan IŞIKLI | Görüntüleme : 2389 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bekleme Odası

Üç İhanetin Öyküsü

Üç İhanetin Öyküsü

Bizler bilinçli olarak tarihimizden uzaklaştırıldık..

Yaşanan onca zorluklar, verilen savaşlar, Türklere uygulanan sömürü ve soykırımlar, yeryüzünün en büyük katliamları, en acımasız vahşetleri, en büyük ihanetleri sanki hiç yaşanmamış gibidir.

Ayni ihanetlerin bu günkü aktörleri de geçmişte neler olduğunu bilmelidirler ki, gelecekte baslarına nelerin geleceği bilsinler.

Hem ibret alsınlar, hem de ayaklarını denk alsınlar.

İste tarihimizden ibret verici üç ihanet öyküsü ve bugüne bağlantıları, benzerlikleri;

1-) Kurtuluş Savaşımız sırasında halk arasında 'Artin Kemal' ...
Read more : Üç İhanetin Öyküsü | Görüntüleme : 968 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Roj TV Köşeye Sıkıştı

Belçika, Roj TV'ye 4 milyon Euro'luk vergi cezası nedeniyle, haciz işlemi başlatıyor

Almanya'nın yasaklama kararı almasından sonra faaliyetlerini yürütmekte güçlük çeken Roj TV'ye 4 milyon avroluk vergi cezası nedeniyle Belçika tarafından haciz işlemleri başlatılacağı bildirildi. Belçika'nın, vergi borcunu ödeyemeyen terör örgütünün yayın organının mallarına el koymaya hazırlandığı belirlendi. Belçika Maliye Bakanlığı tarafından terör örgütü televizyonu Roj TV'ye kesilen 4 milyon avro vergi cezasının ödenmemesi nedeniyle, söz konusu televizyonun mallarına haciz konulması yönünde harekete geçildiği kaydedildi. ...
Read more : Roj TV Köşeye Sıkıştı | Görüntüleme : 732 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

"Ben Kilamuwa, Panamuwa'nın hizmetkarı"

"Ben Kilamuwa, Panamuwa'nın hizmetkarı"

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Fevzipaşa beldesinde bulunan Zincirli Höyük'te, Chicago Üniversitesi tarafından yürütülen kazı çalışmaları sırasında MÖ 800 yılı Geç Hitit dönemine ait bir yazıt ortaya çıkarıldı.

Kazı başkanı ve ABD Chicago Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. David Sclohen, bu yıl kazının üçüncü yılında olduklarını, kazının Chicago Üniversitesi tarafından yürütüldüğünü ve Gaziantep Üniversitesi ile Boğaziçi Üniversitesi'nden Türk iş arkadaşlarıyla birlikte çok uluslu bir takım olarak çalıştıklarını söyledi.

Şu anda 3 ...
Read more : "Ben Kilamuwa, Panamuwa'nın hizmetkarı" | Görüntüleme : 1243 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

'Ergenekon'a beni de dahil etmeye çalışıyorlar'

KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, kendisini Ergenekon operasyonuna dahil etme gayretlerinin boşuna olduğunu bildirdi.

Türkiye'de yürütülen Ergenekon operasyonunu değerlendiren Denktaş, kendisini operasyonla ilişkilendiren iddia ve yorumların hatırlatılmasına karşılık şunları kaydetti:

"Denktaş'ı da bunun içine koyalım deyince, Ergenekon Denktaş'lı oluyor. Çıkarırsan Denktaş'sız oluyor. İlhan Selçuk'u koydular, İlhan Selçuk'lu oldu. Bu böyle bir şey. Beni dahil etmeye çalışıyorlarmış. Söyledim, boşuna gayret... Biz Türkiye aşığıyız, anavatan için çalıştık. Kıbrıs meselesi de anavatana pahalıya mal olmasın diye, anavatanın ...
Read more : 'Ergenekon'a beni de dahil etmeye çalışıyorlar' | Görüntüleme : 569 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Leman yine yapacağını yaptı!

Resim

6 ayda 45 kişinin canını alan kene vakasının TBMM'ye sıçradı. Bir milletvekili kene tarafından ısırılırken bir diğer milletvekilinin de odasında kene bulundu. Böyle olunca Leman kapağına Meclisi basan keneleri taşıdı.
Haber Kaynağı
Resim
Read more : Leman yine yapacağını yaptı! | Görüntüleme : 633 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ergenekon, Uykusuz ve Gırgır'da...

Ergenekon Uykusuz ve Gırgır'da

İşte Uykusuz ve Gırgır mizah dergilerinin bu haftaki sayılarının kapak karikatürleri:

"Gün bugündür. Çalsın Davullar..."
Resim

Ergenekon davasında yeni bir gizli tanık ortaya çıktı...
Resim

Kaynak
Read more : Ergenekon, Uykusuz ve Gırgır'da... | Görüntüleme : 1474 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Hizbullah-Zaman kapışması...

Zaman’a Hizbullah protestosu

Şeriatçı Hizbullah örgütü ilk kez bir basın açıklaması yaparak Zaman gazetesinin “Hizbulvahşet’in büyük hamisi Ergenekon çıktı” manşetinin hayal ürünü olduğunu savundu. Açıklamada, “Fethullahçıların gerçek kimliklerinin ortaya çıkması endişesiyle örgütü hedef aldığı” ileri sürüldü. MEHMET FARAǒın haberi ■
Ergenekon’la ilişkilendirilen Hizbullah, basın açıklaması yaparak Fethullahçı yayın organlarına tepki gösterdi

‘Hayal ürünü iddialar’

Kamuoyu önüne çıkmaktan genellikle kaçınan örgüt adına dün ilk kez bazı gazetecilere gönderilen e-postalarda, “Son günlerde özellikle Fethullah Hoca grubuna ...
Read more : Hizbullah-Zaman kapışması... | Görüntüleme : 1636 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ergenekon Tertibi, "dört dörtlük bir Amerikan Operasyon

İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin:

Ergenekon Tertibi, “dört dörtlük bir Amerikan Operasyonu” olarak sürüyor!

Tayip Erdoğan'ın yakın arkadaşı Fehmi Koru, 28 Ocak 2008 günü Kanal 7 Televizyonu'nda akşam ana haber bülteninde canlı yayında ve 1 Şubat 2008 günü Yeni Şafak'taki köşesinde, Ergenekon Operasyonu için '5 Kasım 2007'deki Bush-Tayyip görüşmesinde düğmeye basıldığını' söyledi ve yazdı.

Daha sonra Aydınlık dergisi, Ocak ayında 35 kişilik bir CİA-Pentagon heyetinin Ankara'ya geldiğini ve Operasyonu bizzat yönettiğini ...
Read more : Ergenekon Tertibi, "dört dörtlük bir Amerikan Operasyon | Görüntüleme : 730 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İş başvurusu

Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna yazdığı cevaplar:

1. Adınız Soyadınız: Mehmet Tartar

2.Yaşınız: Yirmi sekiz.

3) Şirketimizdeki hangi pozisyon için
başvuruyorsunuz?

Mümkünse yatay bir pozisyon için. Eğer daha ciddi bir
cevap istiyorsanız, ne iş olsa yaparım. Şart öne sürebilecek durumda
olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım.

4. Düşündüğünüz ücret:

Aylık 5.000 YTL maaş artı yıllık kârdan yüzde 10
hisse! Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret önerin, ben size evet yahut hayır ...
Read more : İş başvurusu | Görüntüleme : 808 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x