Zaman: Çrş May 27, 2026 5:18

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Beyin Fırtınası - 14 Temmuz 08

ART Program Müdürü Lale ŞIVGIN sunuyor, birbirinden değerli konuklar beyin fırtınası oluşturuyor.

Konuklar: Prof Dr. Yalçın KÜÇÜK, TGB Kurucu Üyesi - Adnan TÜRKKAN, Emekli Tümgenerâl-Araştırmacı - Osman ÖZBEK, Yazar - Mahir KAYNAK

Telefon Konukları: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı - Rauf Reif DENKTAŞ / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi - Prof. Dr. Süheyl BATUM

http://img243.imageshack.us/img243/5531/bf14temxv4.jpg

Kısım I

Tamamını izle
:arrow: ...
Read more : Beyin Fırtınası - 14 Temmuz 08 | Görüntüleme : 2718 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Beyin Fırtınası

Ankara Rüzgârı - 13 Temmuz

Gazeteci-Yazar Emin ÇÖLAŞAN ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa BALBAY Başkent Ankara başta olmak üzere, Türkiye'nin nabzını tutuyor.

Read more : Ankara Rüzgârı - 13 Temmuz | Görüntüleme : 1309 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Ankara Rüzgârı

Dış Siyaset - 8 Temmuz 08

Doç. Dr. Hasan ÜNAL ve Ufuk SÖYLEMEZ tarafından hazırlanan Dış Siyaset, kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye'nin siyaseti bu programda sizlerle buluşuyor. AB ile olan ilişkiler, ABD eksenli yöneltilmeye çalışılan Dış Politika, Akademik yönü ile Hasan ÜNAL ve Türk siyasetinin renkli simalarından Ufuk SÖYLEMEZ ile farklı bir kulvara taşınıyor...
Read more : Dış Siyaset - 8 Temmuz 08 | Görüntüleme : 1668 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dış Siyaset

F.Sibel Yüksek kiminle nişanlandı

Fatma Sibel Yüksek kiminle nişanlandı?

http://img410.imageshack.us/img410/5378/64848ya3.jpg

Eski Başbakanlık muhabiri Fatma Sibel Yüksek'in gizlice nişanlandığı ortaya çıktı. Peki kim bu talihli kişi?

Bir çok televizyon ve gazetede çalıştıktan sonra işsiz kalan ve kendini yazı yazmaya adayan Fatma Sibel Yüksek, yazılarına acikistihbarat.com sitesinde devam ediyor.

Hatırlayacaksınız, Yüksek bir süre önce Ergenekon kapsamında gözaltına alınan Behiç Gürcihan'ın evinde olaylara tanıklıketmişti.

Gürcihan cezaevine girdikten sonra, sahibi olduğu acıkistihbarat.com'a bir mektup gönderdi. Gürcihan mektubun satır arasında, Fatma Sibel Yüksek'le ...
Read more : F.Sibel Yüksek kiminle nişanlandı | Görüntüleme : 901 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kula kulluk bitmedikçe…

Kula kulluk bitmedikçe…

Kaç asırdan beridir, Müslüman kitlelerin büyük çoğunluğu, görünürde Allah’ın kulu, gerçekte ise efendilerinin kulu. Bu ikinci kulluk ‘müritlik’ adı altında yürütülüyor.

Ne demek mürit?

İradesini efendisinin iradesine teslim eden kişi demek. Yani iradesi ve aklı felç edilmiş kişi, insan suretinde robot. Kur’an’ın deyimiyle abd-i memlûk, yani kendi iradesiyle köleleştirilmiş kişi.

Peki, “Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.” (Fâtiha Suresi, 5) diyerek önünde secde ettiğimiz Allah’a kulluk nerede?

Efendisinin ...
Read more : Kula kulluk bitmedikçe… | Görüntüleme : 854 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ENVER PAŞA ÖZEL PROGRAMI "ŞİMDİKİ ZAMAN"

JönTürk Devrimi'nin 100. Yılında, Gürkan Hacır'dan özel yayın... Tarihçiler, araştırmacılar Enver Paşa'yı tartışıyor...

MEŞRUTİYET'İN 100. YILINDA, GÜRKAN HACIR'DAN "ENVER PAŞA ÖZEL" PROGRAMI...

TARİHÇİLER, ARAŞTIRMACILAR ŞİMDİKİ ZAMAN'DA ENVER PAŞA'YI TARTIŞIYOR...

JÖNTÜRKLER NEDEN DAĞA ÇIKTILAR, ABDÜLHAMİT'İ NEDEN TAHTTAN İNDİRDİLER?

OSMANLI İMPARATORLUĞU, BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞINA NASIL VE NEDEN GİRDİ?

SARIKAMIŞ BİR FELAKET MİYDİ, YOKSA BİR KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ MÜ?

ENVER PAŞA İLE MUSTAFA KEMAL PAŞA ARASINDA REKABET VAR MIYDI?

ENVER PAŞA KAHRAMAN MI, HAİN Mİ?

ŞİMDİKİ ZAMAN
"ENVER PAŞA ...
Read more : ENVER PAŞA ÖZEL PROGRAMI "ŞİMDİKİ ZAMAN" | Görüntüleme : 683 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Fetoş Mali'yi de okuyup üflemiş

Erbil: Gülen'le görüştüm

Mehmet Ali Erbil: Fethullah Hoca’yla görüştüm dua yazdılar faydasını gördüm.

Ünlü jinekolog Alp Nuhoğlu’ndan sonra şovmen Mehmet Ali Erbil de, ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini açıkladı.

Erbil “Görüşmeden sonra bana rahatsızlığımla ilgili bir dua gönderdiler.Ben de evimde sakladım. Faydasının olduğuna inanıyorum” dedi

Çok güvendiğim bir arkadaşım, Mehmet Ali Erbil’in , ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğini söyleyince aklıma ilk önce ünlü Jinekolog Alp Nuhoğlu geldi. Nuhoğlu, kendisiyle yaptığım bir röportajda, ...
Read more : Fetoş Mali'yi de okuyup üflemiş | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

ODTܒlülerden ilginç protesto

ODTÜ'yü yıkmak Güven, Özveri, Tecrübe ister!

ODTÜ'lüler "gerekirse ODTܒyü yıkarım" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i protesto etmek için bugün saat 16.00’da ODTÜ postanesinin önündeki kavşakta 5 dakika yere yatma eylemi yapacak.

ODTܒlüler “gerekirse ODTܒyü yıkarım” diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i protesto etmek için bugün saat 16.00’da ODTÜ postanesinin önündeki kavşakta 5 dakika yere yatma eylemi yapacaklar. “ODTܒyü yıkmak Güven-Özveri-Tecrübe İster” adı ile oluşturulan platform tarafından yapılan açıklamada, Gökçek’e tepki gösterildi. ...
Read more : ODTܒlülerden ilginç protesto | Görüntüleme : 834 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Haberler

Almanya PKK’ya fidye verdi mi?

PKK’nın 12 gün rehin tuttuğu 3 Alman dağcıyı serbest bırakması Almanya’yı karıştırdı.

Basın ’Bunun karşılığında ne verildi?’ diye sorarak PKK’ya fidye ödendiği iddialarını gündeme getirdi.

PKK’nın Ağrı Dağı’nda rehin aldığı üç Alman dağcının 12 gün rehin tutulduktan sonra pazar günü serbest bırakılmasının ardından Almanya’da “Bunun karşılığında ne verildi” sorusu soruluyor. PKK, dağcıları rehin aldıktan sonra Alman hükümetinin örgüte karşı düzenlediği operasyonlara son vermesini istemiş, Alman makamlar ise şantajlara boyun eğmeyeceklerini açıklamıştı.

Merkel: Gerekeni yaptık ...
Read more : Almanya PKK’ya fidye verdi mi? | Görüntüleme : 564 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Sırp kasabı Karaciç tutuklandı

Bosnalı kaçak savaş suçlusu Radovan Karaciç'in Sırbistan'da tutuklandığı bildirildi.

Sırbistan Devlet Başkanı Boris Tadiç'in bürosundan yapılan açıklamada, “Karaciç'in yeri belirlendi ve tutuklandı” ifadeleri yer aldı. Açıklamada, tutuklanan Karaciç'in eski Yugoslavya'daki savaş suçlularını yargılamak amacıyla kurulan özel savaş suçları mahkemesindeki yargıçların önüne çıkarılacağı belirtildi.

Kaçak savaş suçlusu sanığı Radovan Karaciç'in tutuklanması haberi, Saraybosna'da sevinç gösterileriyle kutlandı.

Saraybosna'nın 43 ay süren muhasarası sırasında ölen 11 bin Saraybosnalı nedeniyle soykırımı suçu işlemekle suçlanan Karaciç'in tutuklanmasının öğrenilmesi üzerine ...
Read more : Sırp kasabı Karaciç tutuklandı | Görüntüleme : 642 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x