Zaman: Sal Ağu 05, 2025 6:51

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Son "Ergenekon" Operasyonu için kim ne dedi¿?

Alparslan IŞIKLI - ADD Genel Merkez Yöneticisi

Behiç KILIÇ - Tercüman Gazetesi Yazarı

Osman ÖZBEK - Emekli Tümgenerâl

Sabahattin ÖNKİBAR - Yeniçağ Gazetesi Yazarı

Vural SAVAŞ - Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı

Osman YILMAZ - TGB (Türkiye Gençlik Birliği) Genel Başkanı

Tuncay Özkan - Gazeteci

Ümit ZİLELİ - Gazeteci

Erol BİLBİLİK - ...
Read more : Son "Ergenekon" Operasyonu için kim ne dedi¿? | Görüntüleme : 989 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Recep'in tavuğu

Tesadüf işte...

Recep Tayyip Erdoğan’ın damadının çalıştığı şirket tarafından satın alınan Sabah gazetesi, yazıyo...

7 Temmuz kaos planı.

Buhran ortamı yaratılacaktı.

Kalkışma başlatılacaktı.

İzinsiz mitingler yapılacaktı.

Polisle çatışmaya girişilecekti.

Halka ateş açılacaktı.

30 tetikçi suikastlar yapacaktı.

Tetikçi, albayla bağlantılı...

Bombacı, generalin ekibinde...

Sinan Aygün aktif rol aldı.

Yüksek Askeri Şûra ertelenecekti.

Darbe için düğmeye basılacaktı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın damadının çalıştığı şirket tarafından satın alınan Sabah Gazetesi’nin bunları yazdığı gün, kadere bakın ki, Sabah ...
Read more : Recep'in tavuğu | Görüntüleme : 696 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Dinci basın yine ‘görev’de

Dinci basın yine ‘görev’de

AKP yandaşı gazeteler güvenilirliği olmayan ‘bilgiler’le yeni iddialar ortaya attılar.

İktidara yakınlığıyla bilinen gazetelere, Ergenekon soruşturmasına ilişkin her zaman olduğu gibi dün de yeni bilgiler sızdırıldı. AKP yanlısı gazetelerden Sabah ve Taraf’ta yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Osman Gürbüz’ün polis ifadelerine dayandırdığını öne sürdüğü haberinde, Gazi olaylarının Ergenekon’la bağlantılı olduğu ve Başbakan Erdoğan’a da 3 suikast planının da arkasında Ergenekon örgütünün bulunduğunu öne sürdü.

Sabah gazetesi “Matruşka ...
Read more : Dinci basın yine ‘görev’de | Görüntüleme : 713 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Atatürk' Nur uzmanına emanet

'Atatürk' Nur uzmanına emanet

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı’na Nurculuk uzmanı Eraslan getirildi.

Başbakanlık’a bağlı Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı’na Nurculuk ve Saidi Nursi uzmanı Prof. Dr. Cezmi Eraslan getirildi. Eraslan, “Milli Mücadelede Bediüzzaman Said Nursi” başlıklı makalesinde, “19 Mayıs 1919’un, Kurtuluş Savaşı’nın ikinci aşaması olduğunu ve padişahın onayı ile başladığını” savunuyor. Eraslan, Nursi’nin risaleleri ile İstanbul hükümeti ve halifenin fetvalarına karşı Ankara’yı rahatlattığını, Atatürk’ün de onun mücadelesini destekleyerek kendisini Ankara’ya çağırdığını ileri sürüyor.

Saidi ...
Read more : 'Atatürk' Nur uzmanına emanet | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Adnan Hoca'ya tazminat cezası

Ebru Şimşek 'kısmen' haklı bulundu.

Organize suç örgütü kurmak ve yönetmekten suçlu bulunup 3 yıl hapis cezasına çarptırılan "Adnan Hoca" lákaplı Adnan Oktar ve Bahadır Güven, Ebru Şimşek’e tazminat ödemeye mahkûm oldu.

Mahkeme, 6 yıl önce 1 milyon 100 bin YTL’lik maddi-manevi tazminat davası açan Şimşek’i kısmen haklı buldu, 6 yıllık yasal faizi de hesaplanarak 5 bin YTL tazminat ödenmesine karar verdi.

Altuğ Müştak Berker, Burak Abacı ve M. Murat Atmaca hakkında Ebru Şimşek tarafından ...
Read more : Adnan Hoca'ya tazminat cezası | Görüntüleme : 1493 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

15. Yılında Sivas Katliamı

15. Yılında Sivas Katliamı

Gazeteci-Sunucu Halil NEBİLER sunuyor, Araştırmacı-Yazar Cemâl ŞENER ve İlâhiyatçı-Sosyolog Mustafa Cemil KILIÇ anlatıyor.

İzle
Read more : 15. Yılında Sivas Katliamı | Görüntüleme : 862 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Aykırı Sorular - Ece Temelkuran / Belma Akçura

Skytürk - Aykırı Sorular

Gazeteci-Yazar Ece Temelkuran ve Gazeteci-Yazar Belma Akçura, Enver Aysever'in sorularını yanıtlıyor.

İzle

Görüntü: XviD 25.00 fps
Süre: 1 saat 46 dakika
Dosya Boyutu: 347 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Aykırı Sorular - Ece Temelkuran / Belma Akçura (Bölüm 01)

Aykırı Sorular - Ece Temelkuran / Belma Akçura (Bölüm 02)

Rar - Şifresi: ...
Read more : Aykırı Sorular - Ece Temelkuran / Belma Akçura | Görüntüleme : 3014 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Aykırı Sorular

E.Tuğg.Ramis İlker'in Ufuk Ötesi programı konuşma özeti

‘’Askerin Koruduğu yerden sen nasıl tutar da silah üstüne yemin etmiş 2 generali alırsın?Bırak generali oradan kimseyi alamazsın.’’
‘’Şu an ki Genel Kurmay Başkanına çeşitli kanallardan seslendim.Susmayın dedim.Böyle olmuyor dedim.2 sene önce komuta değişikliği yapıldığında Özkökleşmesin dedim.Yeni komuta kademesinden şüphelerimi Ceviz Kabuğu programında söyledim.Ne yazık ki haklı çıktım.’’
‘’Nasıl bakacak şimdi o genel kurmay başkanı o 2 komutanımın yüzüne,çocuklarının yüzüne?2 tane canavar gibi silah arkadaşım onlar.Ben genel kurmay başkanı olsam feriştahı gelse alamaz oradan polisi ...
Read more : E.Tuğg.Ramis İlker'in Ufuk Ötesi programı konuşma özeti | Görüntüleme : 1086 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Siyasal Analiz - 01.07.08 | 'Ergenekon Özel'

Skytürk - Siyasal Analiz

Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar AKİNAN, Aykırı Sorular ve Sokağın Sesi programları yapımcısı Enver AYSEVER ve Skytürk Editörü Eren EĞILMEZ Türkiye'nin siyasal gündemini tartışıyorlar.

Telefon konuğu: Nihat GENÇ

Nihat Genç'ten son "Ergenekon" operasyonu yorumu

http://tr.sevenload.com/pl/9Pkdd66/500x408/swf

Tamamını izle:

Görüntü: DivX 25.00fps
Süre: 1 saat 05 dakika
Dosya Boyutu: 237 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
...
Read more : Siyasal Analiz - 01.07.08 | 'Ergenekon Özel' | Görüntüleme : 2761 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Siyasal Analiz

4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi

Yazilacak dogru yeri bulamadim lutfen kusuruma bakmayiniz. 4 Temmuz ulusal kanalda yayinlanan ufuk otesi programini yukleyebilirseniz cok sevinirim. Emekli bir generalimiz rutbesine uygun yurekli bir konusma yapti. Mumkun olabilirse tekrar dinlemek isterim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ellerinize yureginize saglik. Tesekkur ederim.
NOT: Programin ismini yayin akisindan baktim ulusal kanal sitesinden. Baslangictan itibaren izleyemedigim icin ne oldugunu bilmiyorum. Konuklar isci partisi baskan yardimcisi bir tuggeneral ve dsp eski milletvekili, bakan. Turkiye saatiyle gece 12 civari program ...
Read more : 4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148865 ileti • Toplam 46206 başlık • Toplam 25031 üye

x