Zaman: Pzt Ağu 04, 2025 18:22

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Çıkış Noktası - 15.06.2008

Kanal B - Çıkış Noktası

Nahit Duru'nun hazırlayıp sunduğu, Çıkış Noktası programında bu hafta:

Konuk: Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) Genel Başkanı Murat KARAYALÇIN

"Türkiye gündemi"

İzle:

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 1 saat 24 dakika
Dosya Boyutu: 285 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Çıkış Noktası - 15.06.2008 (Bölüm 1)

Çıkış Noktası - 15.06.2008 (Bölüm 2)

Çıkış ...
Read more : Çıkış Noktası - 15.06.2008 | Görüntüleme : 1904 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Çıkış Noktası

Atatürk'e Yolculuk | Atatürk ve Kadın -I-

Atatürk'e Yolculuk

Yazar Namık Kemal Zeybek anlatıyor...

"Atatürk ve Kadın -I-"

Süre: 25 dakika
Dosya Boyutu: 87 MB

İndir :arrow: Atatürk'e Yolculuk | Atatürk ve Kadın -I-

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : Atatürk'e Yolculuk | Atatürk ve Kadın -I- | Görüntüleme : 1740 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Atatürk'e Yolculuk

Cumartesi Tartışmaları - 14.06.08

Kanal B - Cumartesi Tartışmaları

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan ÜNAL birbirinden değerli konukları ile Türkiye ve Dünya gündemini tartışıyor.

Konuklar: YARSAV Başkanı Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU

İstanbul Stüdyosunda: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM

Telefon konuğu: Yargıtay Onursal 8. Ceza Dairesi Başkanı Naci ÜNVER

"Anayasa Mahkemesi'nin türban düzenlemesine iptal kararı ve AKP'ye açılan kapatma davasına olası etkileri"

"Anayasa Mahkemesi'ne yönelik küstah saldırılar"

...
Read more : Cumartesi Tartışmaları - 14.06.08 | Görüntüleme : 1746 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Cumartesi Tartışmaları

Bekleme Odası 13.06.08 | Prof. Dr. A. ATUN - Dr. N. TARAKÇI

.
Kanal B - Bekleme Odası

Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu, Bekleme Odası programı’nda bu hafta:

Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ata ATUN

ve

Jeopolitikçi-Stratejist Dr. Nejat TARAKÇI

"Kıbrıs Meselesi"

"Türk-Yunan ilişkileri"

"Fransa-Yunanistan-Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nin ortak tatbikatının amacı ne?"

"Karadeniz bölgesinde neler oluyor?"

İzle:

Süre: 1 saat 49 dakika
Dosya Boyutu: 362 MB

Resim

İndir:
...
Read more : Bekleme Odası 13.06.08 | Prof. Dr. A. ATUN - Dr. N. TARAKÇI | Görüntüleme : 1681 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Bekleme Odası

Aykırı Sorular - Şevket Kazan

Skytürk - Aykırı Sorular

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Enver Aysever'in sorularını yanıtlıyor.

"Siyasi parti kapatma davaları"
"AKP'nin siyaset çizgisi"
"Saadet Partisi'nin türban konusuna yaklaşımı"
"Türkiye - ABD ilişkileri"
"Saadet Partisi'nin ve AKP'nin Atatürk'e bakışı"
"Abdüllatif Şener"
"Madımak Oteli müze olsun mu?"

İzle

Görüntü: XviD 25.00 fps
Süre: 1 saat 16 dakika
Dosya Boyutu: 238 MB

Resim

indirmek için tıkla:
...
Read more : Aykırı Sorular - Şevket Kazan | Görüntüleme : 1620 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Aykırı Sorular

ABD’den itiraf gibi rapor!

ABD’den itiraf gibi rapor
Türkiye'de 37 lider adayı yetiştirmiş.

ABD’nin sadece 2007 yılında Türkiye’den çeşitli kesimlere mensup 37 kişiyi “lider adayı” olarak yetiştirdiği ortaya çıktı. Bu bilginin yer aldığı ABD Dışişleri Bakanlığı’nın 2008 tarihli Özgürlük ve Demokrasiyi Geliştiren Ülkeler Raporu’nda ayrıca Washington yönetiminin kendi değerlerini Türkiye’ye benimsetmek için yürütmekte olduğu faaliyetler de tek tek sıralandı.

Raporda, ABD’nin Türkiye’de yürüttüğü çalışmalar “Amerikalı konuşmacıların katıldığı etkinlikler, değişim programları, büyükelçilik personeli ya da ülkeyi ziyaret eden Amerikalı yetkililerin ...
Read more : ABD’den itiraf gibi rapor! | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

NYT: Türkiye'de sınıf ayrılığı var

New York Times, AKP'nin kapatma davasını değerlendirdi.

NYT: Türkiye'de sınıf ayrılığı var

Türkiye’de elit kesim ile halk arasında bir “sınıf" ayrılığının bulunduğu öne sürüldü. New York Times gazetesi, AKP’nin kitleleri temsil ettiğini belirtirken, Türkiye’de “Sınıf ayrılığı bugünlerde de devam ediyor ve laik kadınların yaşam tarzlarının, daha açık bir biçimde dindar bir toplumda kısıtlanacağı yolundaki derin korkularına katkıda bulunuyor” yorumunu yaptı.

New York Times gazetesi, Sabrina Tavernise imzalı haberinde Türkiye’deki son gelişmeleri değerlendirdi ve AKP hakkındaki ...
Read more : NYT: Türkiye'de sınıf ayrılığı var | Görüntüleme : 707 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Cumartesi Tartışmaları - 07.06.08

Kanal B - Cumartesi Tartışmaları

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan ÜNAL birbirinden değerli konukları ile Türkiye ve Dünya gündemini tartışıyor.

Konuklar: Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih KANADOĞLU,
CHP İstanbul Milletvekili, Emekli Büyükelçi Şükrü ELEKDAĞ

Telefon konuğu: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM

"Anayasa Mahkemesi'nin türban düzenlemesine iptal kararı"

İzle:

Görüntü: XviD 25.00 fps
Süre: 1 saat 12 dakika
Dosya Boyutu: ...
Read more : Cumartesi Tartışmaları - 07.06.08 | Görüntüleme : 13465 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Cumartesi Tartışmaları

Yörük Obaları - 18 Haziran 08

Ramazan KIVRAK, köy köy dolaşıyor ve Türk Kültürünü'nün derinliklerine erişiyor.

İzle
Read more : Yörük Obaları - 18 Haziran 08 | Görüntüleme : 1122 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yörük Obaları

Atatürk'ü Bugün Okumak - 15 Haziran

Av. Ceyhan Mumcu ile Araştırmacı - Ayhan Sarıhan'ın hazırlayıp sunduğu program, Kaynak Yayınları tarafından 20. Cildi yayınlanan dev yapım Atatürk’ün Bütün Eserleri (ATABE) esas alınarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün önder kişiliği, Milli Mücadele ve Cumhuriyet’in kuruluşunun adım adım gerçekleştirilmesi inceleniyor, o yıllarla bugünün Türkiye’si arasında ilişki kurularak çözümler üretmek amaçlanıyor.

Program, Atatürk’ün bizzat yazdığı, imzaladığı ve Atatürk’e ait olduğu kanıtlanmış belgeler ışığında kapsamlı ve canlı Devrim Tarihi Dersleri olarak ekrana getiriliyor.
Read more : Atatürk'ü Bugün Okumak - 15 Haziran | Görüntüleme : 1049 | Yanıtlar : 1 | Dizin : ATATÜRK'ü Bugün Okumak

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148864 ileti • Toplam 46205 başlık • Toplam 25031 üye

x