Zaman: Sal Ağu 05, 2025 6:53

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

First Lady...

First Lady...

Halı.

Koltuk.

Avize.

Sehpa.

Vazo.

Biblo.

Tablo.

Gümüş.

Porselen.

*

Nedir bunlar?

"Hayrünnisa Gül’ün Dolmabahçe Sarayı’ndan istediği eşyalar" diyenler, yanıldı...

Semra Sezer’e "hediye edilen" ve Semra Sezer’in evine götürmektense, Çankaya Köşkü’ne bıraktığı eşyalar...

1.243 parça.

*

Halı.

Koltuk.

Avize.

Sehpa.

Vazo.

Biblo.

Tablo.

Gümüş.

Porselen.

İşte bunlar, Hayrünnisa Gül’e "hediye edilmeyen" ama, Hayrünnisa Gül’ün Dolmabahçe Sarayı’ndan istediği eşyalar...

35 parça.

*

Aslına bakarsanız, Kaşıkçı Elması’nı istemediğine şükredin...

Çünkü, prensip olarak, Topkapı Sarayı’ndaki Kaşıkçı ...
Read more : First Lady... | Görüntüleme : 734 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Aykırı Sorular - Sabih Kanadoğlu

Skytürk - Aykırı Sorular

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Enver Aysever'in sorularını yanıtlıyor.

İzle

Görüntü: XviD 25.00 fps
Süre: 2 saat 01 dakika
Dosya Boyutu: 377 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Aykırı Sorular - Sabih Kanadoğlu (Bölüm 01)

Aykırı Sorular - Sabih Kanadoğlu (Bölüm 02)

Aykırı Sorular - Sabih Kanadoğlu (Bölüm 03)

Aykırı Sorular - Sabih ...
Read more : Aykırı Sorular - Sabih Kanadoğlu | Görüntüleme : 2097 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Aykırı Sorular

Plevne Marsi Ve Animsattiklari

Her dinleyisimde gozlerimi dolu dolu, tuylerimi diken diken eden bir mars... Aklima rahmetli dedem gelir, Tuna kiyilarindan bir ruzgar olup gelir...
Dedem Filibeli idi ve bana kucukken surekli bu marsi soyletirdi. Elime tepsiyi alirdim ve tahta kepceyi de, baslardim soylemeye...
Bugun tesaduf ettim, paylasayim istedim.

Read more : Plevne Marsi Ve Animsattiklari | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Görümsetmeler

4 sezonun son programı 28-05-2008 trt int

Yapım Yılı: 2007
Sunucular: Banu Avar
Banu Avar 4 yılın sonunda sezonun son programında Amerika’nın BÜYÜK PROJESİNİ anlatıyor… Ortadoğu, Afrika, Asya’dan örneklerle ‘Büyük Proje’ çeşitli ülkelerdeki uzmanların anlatımıyla ekrana geliyor.

‘Batı Ortadoğu terimini geçen yüzyılda Osmanlıyı parçalarken üretti…

Osmanlı devletinden koparılan Filistin, Ürdün ve Irak İngiliz mandasına alınmıştı. İngiltere sömürgeler bakanlığı işte o zaman İstanbul boğazından Hindistan’a kadar olan bölgeye ‘Ortadoğu’ denilmesini kararlaştırdı

Birinci dünya savaşı sonrası İngiliz istihbarat servisi’nin Ortadoğu uzmanlarından Thomas Edward Lawrence ...
Read more : 4 sezonun son programı 28-05-2008 trt int | Görüntüleme : 2054 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Banu AVAR'la Sınırlar Arasında

Hadis-Kur'an, Hadis-Hadis, Hadis-Mantık Çelişkileri...

HADİS-KUR'AN ÇELİŞKİLERİ:

Kitabın buraya kadar olan bölümlerinde önce Kuran’ın kendi diliyle Kuran’ın dinin tek kaynağı olduğunu anlattık. Daha sonra ise Peygamberimizin hadisleri yazdırmamasından, mana ile hadis naklinin getirdiklerinden ve daha bir çok incelediğimiz konudan, hadislerin neden dinin kaynağı olamayacağını gördük. Bu bölümde ise hadislerin dinin kaynağı kabul edilmesinin sonucunda uydurulan hadislerin dinin temel ve tek kaynağı olan Kuran ile nasıl çeliştiklerini anlayacağız. Yani yapılan yanlışlığın sonuçlarını görüp, dinin tek kaynağı olan Kuran’a ...
Read more : Hadis-Kur'an, Hadis-Hadis, Hadis-Mantık Çelişkileri... | Görüntüleme : 3236 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Dinimiz İslam

Baykal'dan 16,5 milyon cevabı!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Yargıya yönelik eleştirilerini dile getirirken "bunu söylemeseydim bana oy veren 16,5 milyon insana ihanet etmiş olurdum" diyen Erdoğan'a "sen o 16,5 milyon insan da dahil, 70 milyona ihanet ettin" dedi...

Baykal Meclis'teki Grup toplantısında şunları söyledi:

HÜKÜMET-YARGI SAVAŞI

Son günlerin temel konusu hükümetin yargıyla savaşı... Niçin böyle bir tartışmanın ortaya çıktığını biliyoruz? Türkiye ilk kez bu kadar derin yargı-hükümet çatışmasına sürüklenmiştir. Hiç kuşku yok ki Hükümetin Anayasayı kökten değiştirme çabası, ...
Read more : Baykal'dan 16,5 milyon cevabı! | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bugün 27 MAYIS

48 yıl önce bugün;esasen CHP'nin Toprak Reformu çabalarına karşı çıktığı için CHP'den ayrılıp AP'yi kuran Adnan Menderes'e-ki kendisi de bir toprak ağasıdır ve her nasılsa hala kendisini HALKÇI imiş gibi göstermekte anlı şanlı yazarlarımız ve siyasetçilerimiz birbirleriyle yarışmaktadırlar-karşı Türk Silahlı Kuvvetleri,TÜRK HALKI ile birlikte KEMALİST bir devrim gerçekleştirmişlerdir.

Bu devrimi gerçekleştiren dönemin TSK üyelerini ve o dönem de Kemalist bilince sahip olan büyük Türk Milleti'ni sizlerin huzurunuzda saygıyla selamlıyorum.
Read more : Bugün 27 MAYIS | Görüntüleme : 1049 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Kanaltürk Neden Satıldı ! Video Açıklama

Kanaltürk neden satıldı ?
Tuncay Özkan Kanaltürkün neden satıldığını belgelerle canlı yayında açıkladı...

Tıkla => http://video.google.com/googleplayer.sw ... 7405&hl=tr

Lütfen evrakların tarihlerine dikkat edin.

Resim

Resim

Resim
Read more : Kanaltürk Neden Satıldı ! Video Açıklama | Görüntüleme : 605 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Özelleştirme sırası şimdi de PTT'de

'Özelleştirme sırası PTT'de'
Haber-Sen: Tasarı ile 160 yıllık bir tarihe sahip olan PTT kısa süre içinde talan edilecektir.

Basın Yayın İletişim ve Posta Emekçileri Sendikası (Haber-Sen), Türk Telekom’u “üç yıllık karı karşılığında” satmakla; birçok kamu kurumunu uluslar arası sermayeye “peşkeş çekmekle” suçladığı AKP hükümetinin, hedefinde şimdi PTT özelleştirmesinin olduğunu bildirdi.

Haber-Sen’den yapılan açıklamada, hükümetin posta çeki hesapları arasındaki para transferini paralı hale getiren ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’nda görüşülen Posta Kanunu ...
Read more : Özelleştirme sırası şimdi de PTT'de | Görüntüleme : 1723 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Gökyüzünde skandal

Gökyüzünde skandal

AKP iktidarı, bu kez de bir savunma skandalına imza attı. Türkiye’yi havada tümüyle ABD’ye bağımlı hale getirecek F-35 saldırı uçağı projesini savunan Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Türkiye’nin F35’lerin yazılım programına erişememesini ’çok tabii bir olay’olarak niteledi!

NATO dostumuz!

Türkİye’nin F-35 projesi içerisinde yer almasına rağmen uçak sistemlerini kontrol eden yazılım kodlarını alamamasını normal bulan Gönül, “Uçaklar NATO ülkelerini elbette dost olarak algılayacak. Neden hep NATO ülkeleriyle çatışma halini öne getiriyorsunuz?” dedi!

ONUR ...
Read more : Gökyüzünde skandal | Görüntüleme : 671 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148865 ileti • Toplam 46206 başlık • Toplam 25031 üye

x