Bunu başka bir arkadaş aracılığıyla izledim, başka bir yerde. Burada da paylaşma gereği hissettim. :)
Tayyip Erdoğan'ın bilgisayarına gider... Tıklayın...
Zaman: Sal May 26, 2026 8:13
News of GuncelMeydan
Vakit gazetesinin Ankara temsilcisi Serdar Arseven CHPyi vehimler üzerinden siyaset yapmakla suçladı. CHP lideri Deniz Baykalı özür dilemeye çağıran Arseven, CHP Genel Sekreter Önder Savı da gazetesinin düzenlediği umre kampanyasına davet etti.
Başbakan Erdoğan, 1 Temmuzda otomatik fiyatlandırmayla artış yapılacağı duyurulan doğalgazın yarından itibaren zamlanacağını açıkladı.

YARGITAY bir bildiri yayınladı ve son zamanlarda yurtiçinden ve dışından yargıya yapılan baskılara karşı itirazlarını ortaya koydu. Adalet Bakanı, bildiri için "dam üstünde saksağan" benzetmesini yaptı. Yeniden tarihe bir not düşülmesi gerekiyor bu gelişmeler karşısında... Peki hukukçu dostumuz ne diyor:
ABD politikası işe yaramadıToplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye