Zaman: Pzr Ağu 10, 2025 18:27

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Cilde ilaç gibi gelen mineraller

Cilde ilaç gibi gelen mineraller
http://img.sabah.com.tr/2008/04/10/gny/im/7C568FFA85EF24459FAB4FAEr.jpg

Memorial Hastanesi Dermatoloji Bölümü'nden Uz. Dr. Ayfer Aydın cilde, saçlara, tırnaklara ve gözlere canlılık katmaya yarayan vitamin ve mineralleri açıkladı:

* C Vitamini: Kolajen yapı için gereklidir, cilt esnekliği sağlar. Narenciyelerde, kivide, orman meyvelerinde ve maydanozda bulunur.

* Çinko: Kolajen yapı için çok önemlidir. Saçın beyazlamasını engeller. Kabak çekirdeği ve zencefil kökünde bulunur.

* Sülfür: Bağlayıcı dokuların inşa edilmesine yardım eder. Lahana, brokoli, sarmısak ve soğan en zengin kaynaklarıdır. ...
Read more : Cilde ilaç gibi gelen mineraller | Görüntüleme : 574 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Firefox'un sırrı

Web browser'ı Firefox'un arkasındaki sır yeni çözüldü.
17 Aralık 2002 Hubble Uzay Teleskopu tarafından çekilen bir uzay fotoğrafı
akıllara Firefox'un logosunu getirdi. V838 Monocerotis yıldızının olduğu bildirilen
fotoğrafla logo karşılaştırdığında aralarındaki inanılmaz benzerlik ortaya çıkıyor.

Yıldızın fotoğrafının üzerinde Photoshop'la oynanmış. Ancak buna rağmen haberin
en altında yer alan orijinal fotoğrafla logo arasındaki benzerlik dikkat çekici.

Resim

Resim
Resim
Resim
Read more : Firefox'un sırrı | Görüntüleme : 621 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Fransa Bedel Ödemeli !!!!

Nabucco'dan sonra NATO'da Sarkozy ve Fransa bedel ödemeli...

2-4 Nisan tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi gerçekleşti. Ajanslara göre, NATO Bükreş Zirvesi’nin kurumsal konuların görüşüldüğü ikinci gününde Fransa, yıl sonunda askeri kanada dönüşünü garanti altına alma çabalarını yoğunlaştırdı.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, basına dağıtılan konuşma metninde, bu yılın ikinci yarısında üstleneceği Avrupa Birliği (AB) dönem başkanlığının sonunda NATO’nun askeri kanadına dönüşüyle ilgili gerekli kararların alınmasını talep etti. Bilindiği gibi ...
Read more : Fransa Bedel Ödemeli !!!! | Görüntüleme : 765 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ey Türk Evladı!

EY TÜRK EVLADI!
>
> Bir karış toprak deyip geçme,bizimdir bu vatan
> Sen yaşamadın ogünleri ama kanlar dökmüş atan
> Başın dik,yürü ileri;şaşma ülkünden
> Al Kerkük'ü Musul'u sen, olma toprak satan
>
> Kalbinden dua dilinden tekbir eksilmesin
> Kanlı apo piçi yüzünden kardeş kardeşe düşmesin
> Titre ve kendine gel EY TÜRK EVLADI!
> Oyuna gelme defet üstünden leşleri gitsin
>
> Ermeni soykırımı ,Kerkük ve diyorlar kıbrıs tanınmalı
> El sıkıp ...
Read more : Ey Türk Evladı! | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Çocuğun şehit babasına mektubu

okuyun ve hissedin...
>
>
> Çocuğun şehit babasına mektubu
>
> Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.
>
> Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca ...
Read more : Çocuğun şehit babasına mektubu | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ne Var Ne Yok? 11.04.08

Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç gündemi yorumluyor…

Fethullahçı Emniyet'ten Nihat Genç ve Serdar Akinan'a gözaltı tehditi - 1

Fethullahçı Emniyet'ten Nihat Genç ve Serdar Akinan'a gözaltı tehditi - 2

İzle

Görüntü: DivX 29.00fps
Dosya Boyutu: 295 MB
Süre: 1 saat 17 dakika
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek icin tikla: :arrow:

Ne Var Ne Yok? ...
Read more : Ne Var Ne Yok? 11.04.08 | Görüntüleme : 2637 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Ne var, ne yok¿?

Sıcak Haber - 10 Nisan 08 / Erdal SARIZEYBEK

Asena KILIÇ soruyor, birbirinden değerli konuklar Sıcak Haber'de gündemi yorumluyor.

Konuk: TUSAM İç Güvenlik ve Terör Danışmanı - Emekli Jandarma Albay Erdal SARIZEYBEK

Görüntüyü İndir
Read more : Sıcak Haber - 10 Nisan 08 / Erdal SARIZEYBEK | Görüntüleme : 1047 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Gündeme Dair - 04 / 09 / 08 ~ Yalçın KÜÇÜK

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Prof. Dr. Yalçın KÜÇÜK çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

Görüntüyü İndir

Görüntüyü İndir

Görüntüyü İndir
Read more : Gündeme Dair - 04 / 09 / 08 ~ Yalçın KÜÇÜK | Görüntüleme : 3314 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Gündeme Dair

Nihat Genç ve Serdar Akinan'da listede!

Serdar Akinan: "İstanbul Emniyeti'nden biri, detay veremiyorum maalesef, bir liste hazırlandığını, Ergenekon operasyonu kapsamında benim, Nihat Genç'in ve daha bir kaç gazetecinin alınmak üzere oldugunu bildirdi."

11 Nisan cuma akşamı Skytürk'te yayınlanan "Ne Var Ne Yok" programında Serdar Akinan şok açıklamalarda bulundu.

Fethullahçı Emniyet'ten Nihat Genç ve Serdar Akinan'a gözaltı tehditi - 1

Fethullahçı Emniyet'ten Nihat Genç ve Serdar Akinan'a gözaltı tehditi - 2

Read more : Nihat Genç ve Serdar Akinan'da listede! | Görüntüleme : 652 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148895 ileti • Toplam 46226 başlık • Toplam 25039 üye

x