Zaman: Pzt May 25, 2026 8:57

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Merkez Bankası'ndan itiraf

Merkez Bankası, "Ekonomide bozulma var" diyerek, risklerin arttığını kayıt altına aldı.

Merkez Bankası, ekonomide yatırım eğiliminin bozulması ve istihdamın gerilemesine işaret ederek, risklerin arttığını kayıt altına aldı.

Küresel çalkantının etkilerine de işaret eden Merkez Bankası, iktisadi faaliyetin etkilenmemesi için, yüzde 4 enflasyon hedefine ulaşılması konusunda katı tutum izlemeyeceğini bildirdi.

Merkez Bankası, Para Politikasi Kurulu’nun 19 Mart tarihli toplantının özetini açıkladı.

Gıda kalemindeki fiyat artışlarının yanı sıra, TÜFE enerji grubu fiyatlarındaki artışların Mart ayında da ...
Read more : Merkez Bankası'ndan itiraf | Görüntüleme : 581 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Fethullah Müslüman değil Bahailerin lideri

Bır sıtede okudugum haberı sızınle paylaşmak istedım. Ben bır karara varamadım. Belkı bırlıkte bır sonuc çıkarabiliriz dıye yazıyı buraya ekliyorum:

Semih Tufan Gülaltay:
"Fethullah Müslüman Değil,Bahailerin lideri"
Semih Tufan Gülaltay, İleri Yayınları’ ndan çıkan “Fethullah Müslüman mı” kitabında Fethullah Gülen’ i farklı bir açıdan inceliyor. Kendi kaleminden okuyalım:

“Bu kitaptaki ana mevzu, Fethullah’ ın rejim düşmanlığı ya da ABD adına yüklendiği misyon değil... Ben O’ nun İslamiyet’ in içine sokulmuş bir Truva atı olup olmadığını ...
Read more : Fethullah Müslüman değil Bahailerin lideri | Görüntüleme : 2388 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Dinimiz İslam

Bahailik nedir?

Bahâullah Mirza Hüseyin Ali Nuri (1817-1892)'nin kurduğu batıl bir mezhep.

Bâb lâkabıyla tanınan Mirza Ali Muhammed 1844 yılı Mayıs ayında insanlığa yeni bir haber getirdiğini bildirip, Bâbilik mezhebini kurdu. Devlet güçlerine başkaldırmaları sonucu Bâbilerin birçokları öldürüldü. Bâb Mirza Ali Muhammed 1850 yılının Temmuz ayında irtidat suçuyla Tebriz'de kurşuna dizildi.

Bâb'ın yakınlarından olduğunu ileri süren Mirza Hüseyin Ali, Bâb tarafından haber verilen ve zuhur edeceği bildirilen kişinin kendisi olduğunu açıklayıp, bu mezhebi Bahâilik adıyla yeniden faaliyete ...
Read more : Bahailik nedir? | Görüntüleme : 1410 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

İlk fitne ve Muharebeler (Şia'nın Doğuşu)

İlk Fitne ve Muharebeler

Ahmet Cevdet Paşa diyor ki:
Eshab-ı kirama düşman olmak fitnesini ilk ortaya çıkaran (Abdullah bin Sebe) isminde Yemenli bir Yahudidir. Bu Yahudi, Müslüman görünerek önce Basra’ya geldi. “İsa tekrar dünyaya gelecek de, Muhammed gelmez mi? O da gelecek, Ali ile birlikte dünyayı küfürden kurtaracak. Hilafet Ali’nin hakkı idi. Üç Halife, Onun hakkını elinden zorla aldı” diyordu. Basra’dan kovuldu. Kufe’ye gelip, halkı kışkırtmaya başladı. Buradan da kovuldu. Şam’a geldi. Şam’da da yüz ...
Read more : İlk fitne ve Muharebeler (Şia'nın Doğuşu) | Görüntüleme : 1818 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

Vehhabilik nedir?

Vehhabilik nedir
Vehhabiliği kuran, Mehmed bin Abdülvehhabdır. İngiliz casuslarından, Hempher’in tuzağına düşerek, ingilizlerin (İslamiyet’i imha) etmek çalışmalarına alet oldu.

Eline geçirdiği, ibni Teymiye’nin Ehl-i sünnete uymayan kitaplarını okumuş, (Şeyh-i necdi) diye meşhur olmuştu. Düşünceleri, ingiliz paraları ve ingiliz silahları karşılığında, köylüler ve Deriyye ahalisi ile reisleri Muhammed bin Süud tarafından desteklendi. Sapık din ...
Read more : Vehhabilik nedir? | Görüntüleme : 1294 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Dinimiz İslam

Siyasetin Yapamadıkları ve Teröristin Dokunulmazı

Terörle Mücadelede Siyasetin Yapamadıkları ve Teröristin Dokunulmazı

Bu ülke terörden çok acı çekti, yıllardır sürüyor, bitmedi, bitmiyor. Terör belası çocuklarımıza bırakacağımız bir miras olmamalıdır, diyen Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın bu söyleminin aksine miras kalacak çocuklarımıza, hem de şimdikinden daha da ağır bir tehdit olarak.

Neden? 1979 yılında Bucak aşiretinden Celal Bucak’a yapılan silahlı saldırı ile ilan edilen PKK terör örgütü şimdiye kadar neden yok edilemedi? Bugüne kadar değişik şekillerde sürdürülen bu mücadelede ne ...
Read more : Siyasetin Yapamadıkları ve Teröristin Dokunulmazı | Görüntüleme : 1249 | Yanıtlar : 0 | Dizin : İzlem (Strateji)

Kırmızı Hat | Kosova

Kırmızı Hat | Kosova

indirmek için tıkla: :arrow:

Kırmızı Hat | Kosova (Bölüm 1)

Kırmızı Hat | Kosova (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : Kırmızı Hat | Kosova | Görüntüleme : 2011 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Kırmızı Hat

Kurtlar Vadisi Pusu / 31.Bölüm - MP4

Resim

http://rapidshare.com/files/103029776/K ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/103043093/K ... .part2.rar

------------------------------------------------------------------------

Rar Şifresi isteyenler için şifre : Baglaya
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu / 31.Bölüm - MP4 | Görüntüleme : 594 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Bir Yudum İnsan - Sadri Alışık

Bir Yudum İnsan - Sadri Alışık

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 33 dakika
Dosya Boyutu: 247 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

:arrow: indir: Bir Yudum İnsan - Sadri Alışık - Bölüm 1

:arrow: indir: Bir Yudum İnsan - Sadri Alışık - Bölüm 2

:arrow: indir: Bir Yudum İnsan - Sadri Alışık - ...
Read more : Bir Yudum İnsan - Sadri Alışık | Görüntüleme : 3038 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Bir Yudum İnsan

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x