Zaman: Cmt May 23, 2026 23:05

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Umre hediyeli yılbaşı partisi

Umre hediyeli yılbaşı partisi

Milli Görüşçüler, yılbaşına alternatif “yeni yıl gecesi” organizasyonu düzenliyor.

İslami kesimin hoşgörüyle karşılamadığı yılbaşı kutlamalarında ilk kez ilginç bir organizasyon gerçekleşiyor. Milli Görüşçüler, yılbaşına alternatif “yeni yıl gecesi” organizasyonu düzenliyor. Milli Görüşçü Anadolu Gençlik Derneği ile Saadet Partisi’ne (SP) yakın TV 5’in organize ettiği alternatif gece, yılbaşı akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayacak gecede, Milli Piyango’ya alternatif çekilişler de yapılacak.

Çekilişte ie 20 kişiye umre, 10 ...
Read more : Umre hediyeli yılbaşı partisi | Görüntüleme : 868 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

'Hükümet IMF'nin emrine uydu'

Türkiye Kamu-Sen, asgari ücretin 435 YTL olarak belirlenmesini eleştirdi.

Türkiye Kamu-Sen, dört kişilik ailenin gıda harcaması 534 YTL, konut kiraları TÜİK’e göre 401,5 YTL’ye ulaşmışken, asgari ücretin Ocak’ta 435 YTL, Temmuz’da da 457 YTL olarak düşük belirlenmesini eleştirerek, bu durumu, IMF ve Dünya Bankası’nın “ücretleri azaltın” emrinin bir sonucu olarak değerlendirdi.

Türkiye Kamu-Sen’den yapılan açıklamada, “Asgari ücretlere yapılan bu zam, IMF ve Dünya Bankası’nın ‘ücretleri azaltın’ emrinin yansıması, IMF ile yapılan gözden geçirmenin ve ...
Read more : 'Hükümet IMF'nin emrine uydu' | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Üniversitelerde Gül değişimi

Gül'ün göreve gelişinden sonra ilk değişim üniversite camiasında başladı.

Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'ne çıkışının ardından devletin zirvesinde meydana gelecek değişim merak konusuydu.

Yüksek Öğretim'in en tartışmalı konuları olan türban ve YÖK, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasının ardından yine gündemin ilk sırasına oturmaya başladı.

Daha önceki dönemlerde hem YÖK yönetimi hem de üniversite rektörleri türban ve Yüksek Öğretim Kurulu hakkında ağız birliği yapmıştı. Gül döneminde bu değişmeye başladı. Yeni atanan rektörler bu konular hakkında farklı ...
Read more : Üniversitelerde Gül değişimi | Görüntüleme : 635 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kanadoğlu'ndan Öcalan uyarısı

Yargıtay Onursal Başsavcısı Kanadoğlu: 221 esnetilirse Öcalan da yararlanabilir.

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Ceza Kanunu’nun terör ve terörle mücadeleyi düzenleyen 221’nci maddesinin “esnetilmemesi” gerektiğini söyledi. Kanadoğlu, “Amaç suç işlemiş kişileri de işlemeyenler gibi topluma kazandırmak ise, bunun adı aftır ve bunun sonu hiç ummadığımız kişileri de aftan yararlanmasına kadar gidebilir. Buna PKK’nın lider kadroları da dahildir” dedi.

Sabih Kanadoğlu, Halk TV’de katıldığı bir programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kanadoğlu, TCK’nın 221’nci ...
Read more : Kanadoğlu'ndan Öcalan uyarısı | Görüntüleme : 539 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

El Kaide'den yalanlama

El Kaide: Benazir Butto'yu biz öldürmedik.

El Kaide, Pakistan eski başbakanlarından Benazir Butto'ya düzenlenen suikastın arkasında olduğu iddialarını yalanladı.

El Kaide liderlerinden Beytullah Mahsud'un sözcüsü, Pakistan eski başbakanlarından Benazir Butto'ya düzenlenen suikastın arkasında Mahsud'un olmadığını açıkladı.

Sözcü Malvi Ömer, bilinmeyen bir yerden telefonla yaptığı açıklamada, "Bunu şiddette reddediyorum. Aşiretimizin kendi gelenekleri vardır. Biz kadınları vurmayız" dedi.

Pakistan yönetimi, Butto'ya Ravalpindi'de yapılan saldırının ardında El Kaide liderlerinden Mahsud'un bulunduğunu bildirmişti.

MÜŞERREF'E SUÇLAMA

Butto partisi yöneticileri ...
Read more : El Kaide'den yalanlama | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

YÖK Başkanı için suç duyurusu

''Görevi kötüye kullanmak''tan cezalandırılması istemiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan hakkında ''görevi kötüye kullanmak''tan cezalandırılması istemiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu, Özcan ile ilgili ''görevsizlik'' kararı vererek, evrakı soruşturma yapmakla görevli ve yetkili Milli Eğitim Bakanlığına gönderdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, 18 Aralık 2007 tarihinde bir gazetede yer alan ''YÖK Reisi'' başlıklı haberi ihbar ...
Read more : YÖK Başkanı için suç duyurusu | Görüntüleme : 604 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm [Kota Dostu!]

Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm

Özellikler:

476x326
300 MB
MPEG Layer-3

Gorüntü:

Resim

Resim

Resim

Linkler:

Rapidshare:

Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part1
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part2
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part3
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm [Kota Dostu!] | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Sustum Kaldım

Resim
Susuyorum...
Umuda açılan tüm kapılarımı kapatıp,
ıssız bir kösede karanlıga gömülüyorum!
Içimde bir kız çocugu var, duyuyorum sesini...
"Hadi gel, oyna" diyor,
"Ben artık oynayamam" diyorum.
Sesi uzaklaşıyor...
Uyanıyorum...
Yine karanlık,
yine sessizlikteyim.
Kapılarımı açan olmamış,
hala kapalıyım!
Aklıma bir cümle geliyor,
kimbilir nerede okudugum...
"En büyük acılar bile 21 gün sürermiş!"
Bu kaçıncı 21 gün?
Neden hala devam ediyor?
Neden 21 gün
ve bu 21. gün neden gelmedi bana hiç?
Sorular soruları ...
Read more : Sustum Kaldım | Görüntüleme : 840 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İyi Seneler Londra-28 Aralık 2007

http://www.sinema.com/images/cache/35751_130.jpg
Yönetmen:

Berkun Oya

Senaryo :

Berkun Oya

Görüntü yönetmeni:

Barış Özbiçer

Müzik:

Tan Tunçağ

Yapım:

Türkiye, İngiltere 2007 105 dakika (Renkli)

Dil:

Türkçe

Uluslararası üne sahip şarkıcı Yaşar Nur, yılbaşından birkaç gün önce Londra’ya varır. Şehir, yıllar önce karanlığa gömülmüş anıları canlandıracaktır. Eski bir dost, dengesiz bir hayran ve cesareti kırılmış bir koca. Öykü, bu kişilikleri tesadüflerin gölgesinde bir araya getiriyor, kendileriyle ve birbirleriyle iletişim kurmaya zorlar.
Read more : İyi Seneler Londra-28 Aralık 2007 | Görüntüleme : 951 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Çakma Başkan Hollywood’da-28 Aralık 2007

http://www.sinema.com/images/cache/35977_130.jpg

Yönetmen:

Peter Richardson

Senaryo :

Peter Richardson, Pete Richens

Görüntü yönetmeni:

Cinders Forshaw

Müzik:

Simon Boswell, Rod Melvin

Tür:

Komedi, Savaş

Yapım:

İngiltere 2004 84 dakika (Renkli)

Dil:

İngilizce

Yapımcı Firmalar:

Özen Film

Dağıtıcı Firmalar:

Özen Film
Read more : Çakma Başkan Hollywood’da-28 Aralık 2007 | Görüntüleme : 779 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x