Zaman: Cmt May 23, 2026 20:43

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Sosyetede yeni moda

Bizim sosyetikler, sağlık ve güzel görünmek uğruna her yolu deniyor.
Günde 2 saat uyumayı hedefleyen 'Da Vinci Uykusu' Türkiye'de moda oldu. Sosyetikler bu yöntem sayesinde zayıflamayı amaçlıyor.

Bıçak altına yatan, ıslak pamuk yutan ve gün boyu ağzına tek bir lokma koymayan Türk kadınları, 'Da Vinci Uykusu'na merak sardı. Günde 2 saat uyumayı amaçlayan yöntem sayesinde hem daha sağlıklı hem de zayıf olunuyor.'Da Vinci Uykusu'nu yaşam biçimi haline getirenler arasında, Angelina Jolie ile Brad Pitt de ...
Read more : Sosyetede yeni moda | Görüntüleme : 615 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hani Bitmeseydik Diyorum..

Resim

gidişim neyi degiştirecek bilmiyorum, ama gidiyorum... yüreğimde söylenmemiş sözlerin acısı, ellerimde ellerini tutamamış olmanın sızısı gidiyorum...

boğazımı düğüm düğüm eden bir cümle şimdi "seni seviyorum!"söylenmedikce nefes almamı engelleyen, kulağına ulaşmadıkca anlamını yitiren bir cümle şimdi... "seni seviyorum!"

içimde "seni seviyorum"un söylenmemiş acısı gidiyorum....

yaz yağmurları dökülüyor yollarıma. tenindeki yaz kokusu benimle geliyor. ben seni alıp yanıma sensizliğe gidiyorum. tenimde yokluğunun soğuğu dilimde söylenmemiş bir "seni seviyorum" gidiyorum...

kendimi sakin bir sahil kasabasına ...
Read more : Hani Bitmeseydik Diyorum.. | Görüntüleme : 696 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Barış Ağaları

http://www.ensonhaber.com/images/news/84047.jpg

pkk'yı onlar dağdan indirecek: BARIŞ AĞALARI

Hükümet, teröristleri dağdan indirmek için kolları sıvarken, dağdaki teröristlerin indirilmesi için 'Barış ağaları' da devreye girecek.

Terörü bitirmek için bölgenin ileri gelenlerinden oluşan ‘ağır heyet’ devreye giriyor. Kan davalarını bitirmekle ünlenen 30 kişilik grup, önce şehit ve terörist aileleriyle görüşecek. Uzun soluklu çalışmanın detayları gizli tutulacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirilen; ancak henüz kapsamı deşifre edilmeyen müstakbel “pişmanlık yasası” günlerdir tartışma konusu. ...
Read more : Barış Ağaları | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

pkk Turan Taktiği ile vuruldu

http://www.ensonhaber.com/images/news/83987.jpg

pkk TURAN TAKTİĞİ ile vuruldu

Genelkurmay, PKK kamplarına düzenlediği operasyonda Türk savaş taktiği olarak bilinen TURAN TAKTİĞİ'ni uyguladı.

KAMPLAR YERLE BİR EDİLDİ

http://www.ensonhaber.com/images/news/83790.jpg

Türk Silahlı Kuvvetleri, 16 Aralık'taki dev hava operasyonunda PKK'yı faka bastırdı. Anlık istihbarat yerine planlı olarak düzenlenen operasyon öncesinde, sınırdaki birliklerin bir kısmı geri çekildi. PKK, bu çekilmeyi 'kış' mevsimine bağladı ve önlem almadı. Ve 16 Aralık gecesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ilk gece operasyonu için düğmeye basıldı. ...
Read more : pkk Turan Taktiği ile vuruldu | Görüntüleme : 965 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Demirtaş tutuklandı

DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş tutuklandı.
Askere gitmemek için sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla dün Almanya dönüşü havalimanında gözaltına alınan DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş, bugün çıkarıldığı askeri mahkemece tutuklandı.

DTP genel merkezinde açıklama yapan Grup Başkanı Ahmet Türk, Hapis cezası isteniyor

Nurettin Demirtaş, askere gitmemek için sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla 183 kişiyle birlikte yargılanıyor. Savcılık, Demirtaş hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası talep ediyor.
Demirtaş'ın tutuklandığını bildirdi.

Demirtaş, "sahte rapor kullanarak ...
Read more : Demirtaş tutuklandı | Görüntüleme : 723 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

K.Irak'a kara harekatı başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri hava harekatından 24 saat sonra sınırı geçerek, operasyona başladı.

Reuters haber ajansı flaş gelişmeyi haber verdi. Türk askeri karadan Kuzey Irak'a girdi. Reuters haber ajansı giren asker sayısını 300 olarak duyururken yerel kaynaklar bu sayının 1500 olduğunu belirtti.

Reuters haber ajansı, üst düzey bir Iraklı askeri yetkiliye dayanarak, 300 Türk askerinin geceyarısı Irak'ın kuzeyine girdiğini duyurdu.

Habere göre, hafif silahlı Türk askerleri Irak'ın 2-3 kilometre içlerine ilerledi. Aynı kaynak, bölgede çatışma ...
Read more : K.Irak'a kara harekatı başladı | Görüntüleme : 628 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Carlton, AKP çevresine gitti

Carlton arazisi 70 milyon YTL'ye Bülent Arınç'ın yeğeninin ortaklarına satıldı.

Halis Toprak'ın borçlarından dolayı TMSF tarafından satışa çıkarılan Carlton arazisi 70 milyon YTL'ye satıldı. Alıcılar, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın yeğeninin ortakları...

TMSF'nin dün gerçekleştirdiği ihale sonucu, Toprak grubuna ait Yeniköy'deki eski Carlton Oteli'nin arsasını 70 milyon YTL'ye Bülent Arınç'ın yeğeni İbrahim Arınç'ın ortakları tarafından satın alındı.
Daha önce İş Bankası'nın ipotekleri nedeniyle satılamayan arsanın ihalesinde 2 firma yarıştı. 60 milyon YTL muhammen bedelli ...
Read more : Carlton, AKP çevresine gitti | Görüntüleme : 1072 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

MSN'de Başbakan casusu

15 polis hakkında “başbakana hakaret” suçundan soruşturma başlatıldı.

MSN’deki yazışmaları casus programa takılan 15 polis hakkında “başbakana hakaret” suçundan soruşturma başlatıldı. Bilgisayarlarına da el konuldu

Terör örgütü PKK’nın kanlı baskınlarından sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Amerikan Başkanı George W. Bush, 5 Kasım 2007’de sınır ötesi operasyonlar konusunda bir dizi görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerin yapıldığı dönemde Kosova’da görevli bir Türk emniyet müdürünün, aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli bir yetkilinin bulunduğu arkadaşları ile internet ...
Read more : MSN'de Başbakan casusu | Görüntüleme : 888 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Haberler

Gündeme Dair - 23 / 05 / 07 ~ Cengiz ÖZAKINCI

Gazeteci/Haberci Nuriye Atabey soruyor, Araştırmacı/Yazar Cengiz Özakıncı çarpıcı noktalara parmak basarak anlatıyor...

Google Video'dan tek parça izle:

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 95Kbps
Süre: 97 dk. 52 sn.
Boyut: 399 MB
Çözünürlük: 576x432

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Read more : Gündeme Dair - 23 / 05 / 07 ~ Cengiz ÖZAKINCI | Görüntüleme : 16937 | Yanıtlar : 15 | Dizin : Gündeme Dair

Aykırı Sorular - Erdal SARIZEYBEK / Mahmut Alınak

Skytürk - Aykırı Sorular

Enver Aysever'in konukları Emekli Jandarma Albayı Erdal Sarızeybek ve eski DEP milletvekili Mahmut Alınak

Türkiye'nin sıcak gündeminin serinkanlı tartışıldığı 4 saat 15 dakikalık programda enine boyuna Güneydoğu meselesi ele alınıyor. "Zorlu dönemecte Türkiye"...

"Türkiye'nin PKK ile mücadelesi", "PKK örgüt üyelerinin ruhsal durumu", "PKK 29. kürt isyanı mı?", "PKK arşivleri", "İhaneti Gördüm...."

Aykırı Sorular - Erdal Sarızeybek / Mahmut Alınak | 1

Aykırı Sorular - Erdal Sarızeybek / ...
Read more : Aykırı Sorular - Erdal SARIZEYBEK / Mahmut Alınak | Görüntüleme : 18504 | Yanıtlar : 21 | Dizin : Aykırı Sorular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x