Zaman: Cmt May 23, 2026 7:15

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Biz Asker'in Ölü Olanını Severiz!..

Nasıl olduğunun da bir önemi yok...Niçin olduğunun da...

Öyle bir damardır ki, faşizm... Kabardığı zaman, ölüyü diriye tercih ettirir...

Cenaze başında, timsah gözyaşları dökmenin medyatikliği...

Esir alınıp, bırakılmış askerlerin evlerine canlı dönmelerinin sevincini yaşatmaz...

Açık açık askeriyeye de, siyasilere de teklif ediyorum...

Yüksekden uçan ŞAHİN'ler mutlu olsun diye... Alçaktan sürünen PERİnçek'ler mesut olsun diye, iki ay eğitim verip dağlara sürdüğünüz gencecik çocuklarımıza, hani casusların yakalanma anlarında imha olmaları için 'filmlerde' taktıkları zehirli ...
Read more : Biz Asker'in Ölü Olanını Severiz!.. | Görüntüleme : 3937 | Yanıtlar : 39 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Ameriye Katliamı’nı Unutmadık

Önce kendi ayıplarını örtsünler!..Gerçi bunu çok iyi şekilde başardılar; çirkinliklerle, yalanlarla, kaba kuvvetle örttüler. Yaptıkları katliamın üstünü örttüler! Gün ağarırken, göz göre göre… Kadın, çocuk, 2 bin 500 kişiyi diri diri yaktılar! Hem de o kadar acımasızlardı ki, dünyayı bir apartman, kendilerini de en üst katta oturan ev sahibi olarak görüp, kiracıları saydıkları devletlere yaptıkları haksızlıkları geçtik, katliamlar yapıp bir de ‘ihanet karargahı imha edilmiştir’ anonsuyla yapılan caniliğe alkış aradılar!

Kimden bahsettiğimi ...
Read more : Ameriye Katliamı’nı Unutmadık | Görüntüleme : 1022 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Said-i Nursi'nin Türk Düşmanlığı

“Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün”

Yalnızca bir dakika durup düşünün. Yukarıdaki tümceyi kim söylemiş olabilir? Apo mu?

Aklınıza hemen Apo geldiyse, aslında bir bakıma başarılı oldular demektir. Görünen düşmana karşı Türk’ün savaşması zor olmaz.

Ama saf Türk halkının görünmeyen sinsi düşmana karşı savaşması çok daha zordur.

Yukarıdaki tümceyi söyleyen kişi amansız bir Türk düşmanı olan ve son soluğuna kadar Türkiye toprakları üzerinde bir Kürdistan kurma düşüyle ölen Kürt Said ya da çoğunun ...
Read more : Said-i Nursi'nin Türk Düşmanlığı | Görüntüleme : 1243 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Dünyayı Sarsan 50 Gerçek

BBC Programcısı Jessica Williams, dünyanın röntgenini çekmiş. Tespitlerini ise "Dünyada Değişmesi Gereken 50 Gerçek" adını verdiği bir kitapta toplamış. Seyfi Öngider'in editörlüğündeki Aykırı Yayınevi'nden piyasaya yeni sürülen bu kitap, oldukça ilginç.
"50 gerçek" olarak adlandırılan aykırılıklar, yanlışlıklar veya sorumsuzluklar, ilk bakışta birbiriyle ilintili gözükmeyebilir. Ama her biri, dünyanın çivisinin üzerine bir balyoz gibi iniyor.
"Yokoluş"a doğru hızla sürükleniyoruz. Kendi ikbalimiz için fır dönerken, bir de dünyanın nasıl döndüğüne bakalım...

İşte, dünyayı ...
Read more : Dünyayı Sarsan 50 Gerçek | Görüntüleme : 6304 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Dünyayı Sarsan Tarihi Olaylar ve Öyküleri

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT’ın
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

( 10 Kasım 2007 )

Değerli Silah Arkadaşlarım,
Türk ulusunun eşsiz lideri ve bütün dünyanın takdir ettiği büyük devlet adamı Ulu Önder ATATÜRK’ün maddi varlığının aramızdan ayrılarak ebediyete dâhil oluşunun 69’uncu yıl dönümünde O’nsuzluğun burukluğunu en derinden hissediyoruz.

Büyük Önderimizin aramızdan ayrılışının üzerinden yıllar geçtikçe engin düşüncelerinin değeri çok daha iyi anlaşılmaktadır. Bu anlayışla karşılayacağımız her 10 Kasım’da, O’nun düşüncelerinin, ilke ve devrimlerinin ölümsüzlüğünü ...
Read more : 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı | Görüntüleme : 3966 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Duyurular

Erdoğan'ın namaz kıldığı camide AKP'li saldırgan

http://www.ensonhaber.com/images/news/76835.jpg

Silahlı saldırgan AKP'Lİ MECLİS ÜYESİ çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma namazını kılmak üzere Başyazıcıoğlu Camisi'ne geldiği sırada, üzerinde silah bulunduğu belirtilen bir kişi gözaltına alındı.

'Şehit yakını' olduğunu söyleyip Başbakan Erdoğan'a yaklaşmak istedi. Tam bu sırada Başbakanlık korumaları belindeki silahı fark etti. Etkisiz hale getirilmeye çalışırken de BAŞBAKAN BURALARDA NE İŞİN VAR, GİT SAVAŞSANA diye bağırdı.

Aydın Sakarya, genel seçimlerde İl Genel Meclisi'ne AK Parti listesinden girdi. 1973 doğumlu olan Aydın Sakarya, AK ...
Read more : Erdoğan'ın namaz kıldığı camide AKP'li saldırgan | Görüntüleme : 780 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Org. Büyükanıt'ın 10 Kasım mesajı

Resim

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'tan 10 Kasım mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, "Atatürk'ün kurucusu olduğu cumhuriyet, bugün birtakım tehditlerle karşı karşıya kalmışsa, bilmeliyiz ki ilke ve devrimleriyle aydınlattığı yoldan sapmalar başlamıştır. Çağın gerisine gidişe özlem duyarak bu yoldan ayrılmayı tercih edenler sonsuz karanlıklarda kaybolmaya mahkumdur" dedi.

Büyükanıt, dün silah arkadaşlarına hitaben yayımladığı 10 Kasım mesajında, 10 Kasımların matem günü olmadığını unutmayacaklarını vurguladı. "Bu günleri Atatürkçü düşünce sisteminin neresinde olduğumuzu ve O'nun ...
Read more : Org. Büyükanıt'ın 10 Kasım mesajı | Görüntüleme : 593 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yüzde 47 sonrası kaç Şehit daha ?

Son günlerdeki terör olayları üzerine yazı yazmak için kalemi aldığımda yazamıyorum. Yazamıyorum çünkü içim sızlıyor.
Daha 2 gün önce 12 tane gülfidanı şehit yolladık. Aslında rakam yazmak istemiyorum çünkü rakamlar önemsiz. Bu kanlı terör örgütü PKK'nın, Barzani'nin, Talabani'nin, peşmergelerin hepsini toplasanız bir tane şehidimin saçının bir tek teline değişmem. Bu sebeple rakamlar üzerinden yazmayacağım.

Zaten içimden yazmak da gelmiyor.

Çünkü yazdıkça "sebep olanlara" kinimi dökmek istiyorum.

Çünkü yazdıkça bebek katiline sayın diyen Başbakan ...
Read more : Yüzde 47 sonrası kaç Şehit daha ? | Görüntüleme : 1043 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

‘Milletvekili Kurtulan, dağda eğitim aldı’

Resim

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra PKK'ya katılan ve 10 yılını Kuzey Irak'ta örgüt kamplarında geçirdikten sonra pişmanlık duyup güvenlik birimlerine teslim olan ‘Doktor’ kod adlı S.S. ifadesinde, DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan'la ilgili şok iddialarda bulundu. Kadın doktor S.S., Fatma Kurtulan'ın halen dağdaki eşi Selman Kurtulan gibi terör örgütü kampında ‘siyasi eğitim’ aldığını ileri sürdü.

Tıp Fakültesi'nden 1995 yılında mezun olduktan sonra bir süre hastanede görev yapan ve ardından PKK'ya katılarak ...
Read more : ‘Milletvekili Kurtulan, dağda eğitim aldı’ | Görüntüleme : 753 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

5 Şey

Resim

Peygamberimiz (s.a.v) Hz.Ali ye şöyle dedi:

Ya Ali Beş Şeyi Yapmadan Yatma !

1- Kuranın hepsini okumadan yatma !

2- Dört bin dirhem sadaka vermeden yatma !

3- Kabe yi ziyaret etmeden yatma !

4- Cennette yerini hazırlamadan yatma !

5- Küs olduğun biriyle barışmadan yatma !

Hz. Ali (R.A) bu nasıl olur ya rasulallah dedi ?

Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyurdu ;

Bilmiyor musun ki ;

1- (3 kere) İhlas Suresi Kuranın hepsine eşittir. ...
Read more : 5 Şey | Görüntüleme : 1079 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x