Zaman: Cmt May 23, 2026 6:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz
Read more : 16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz | Görüntüleme : 682 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Sözün bittiği yer !

Resim
Sözün bitti yer!

Türk annesi ve teröristler.
Yer: Güney Almanya, Heilbronn

Türkiye,Kuzey Irak’taki teröristlerle uğraşırken Avrupa’dakiler de boş durmuyor.

Güney Almanya’nın Heilbronn şehrinde bölücü örgüt pankartlarıyla eylem yapan teröristler tek başına karşılarında duran Türk Annesini görünce adeta şoke oldular.
İşte bir eliyle Ay-Yıldız Türk Bayrağını sallarken diğer eliyle Bozkurt işareti yapan Türk annesinin resmi..işte sözün bittiği yer...

annemin ellerinden öperim....
Read more : Sözün bittiği yer ! | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

DTP özerklik istedi

PKK'ya "kardeşimiz" diyen DTP utanmadan özerklik istedi.

DTP 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Demirtaş, kendilerine karşı linç politikası yürütüldüğünü öne sürdü.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, ''Zamanı, enerjiyi, maddiyatı sınır ötesine taşırma yerine içte kardeşleşmeye, toplumsal barışı tesis etmeye harcamalıyız'' dedi.

Büyükhanlı Park Otel'de gerçekleştirilen DTP 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Demirtaş, ''siyasetin diyalogla çözümün dili olması gerekirken, şiddetin her şeyin belirleyeni olup, siyasetin ise sadece onun hizmetinde bir kuruma dönüştürüldüğünü'' ...
Read more : DTP özerklik istedi | Görüntüleme : 842 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Emre'den bir kol açıklaması daha!

Türkiye- Macaristan maçının ardından, basın tribününe yaptığı kol hareketinden sonra çok eleştirilen Emre, bu hareketten pişman mı? İşte Emre'nin yanıtı...

Emre Belözoğlu, 3-0 sona eren Türkiye- Macaristan maçından sonra, basın tribününe dönerek yaptığı kol hareketinden sonra eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bu hareketin kime yapıldığı çok konuşuldu. Bu soruya Emre'nin yanıtı 'O kendini biliyor' olmuştu. Emre'den bir açıklama daha geldi.

'YANLIŞ AMA PİŞMAN DEĞİLİM'
Emre Belözoğlu, NTV’ye yaptığı açıklamada “Milli Takımlar’da 13 yaşından beri forma giyiyorum. ...
Read more : Emre'den bir kol açıklaması daha! | Görüntüleme : 914 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Millî Takımlarımız

Ulusoy ve Terim yakın markajda!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Norveç ile oynanacak kritik Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı öncesi Avrupa'da top koşturan gurbetçi oyuncuları yakın markaja aldılar.
Ulusoy ve Terim ile birlikte yardımcı antrenör Oğuz Çetin, cumartesi günü Nürnberg - Stuttgart sonrası Yıldıray Baştürk ile görüştüler. Oğuz Çetin, "Yıldıray'ın durumunu görmek istedik. Performansı gayet iyiydi. Sakatlığı düzelmiş" dedi. Terim'in özellikle Norveç maçı öncesi kadro seçiminde dikkatli davranmaya çalıştığı ve başta ...
Read more : Ulusoy ve Terim yakın markajda! | Görüntüleme : 996 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Millî Takımlarımız

Bir Teo Stratejik model Ilımlı İslam Ve Türkiye

11 Eylül’den beri, ABD, dünyanın her yerinde Ilımlı İslami demokrasileri istiyor. İşte, sadece iki tane var. Türkiye ve Malezya. Türkler çok dramatik seçim yaptı. Barış içinde ve dürüst seçimler oldu. Ilımlı bir Müslüman parti, meşruiyetlerini Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ten alan ünlü milliyetçi partileri mağlup etti. Bu Ilımlı Müslüman parti İsrail ile de iyi ilişkiler içinde ve AB’ye üyelik istiyor. Ben de bunu kuvvetle destekliyorum. Ama bazı meseleleri var. R. Holbrooke

II. Dünya Savaşı’nın ...
Read more : Bir Teo Stratejik model Ilımlı İslam Ve Türkiye | Görüntüleme : 1794 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

''Hepimiz Kürdüz, Hepimiz DTP'liyiz''

http://image.haber3.com/haber/92786.jpg

DTP'nin desteğiyle seçilen ÖDP genel başkanı Ufuk Uras DTP Kongresi'nde döktürdü (!)

Bağımsız aday olabilmek için eşbaşkanlık görevlerinden istifa eden ve yeniden aday yapılmayan Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk partililerden özür diledi.

Türk, “Eksikliklerimin olduğunu biliyorum. Halkıma bir şeyler vermek istedim. Eksikliklerim varsa partim beni bağışlasın" derken, Tuğluk, “Beklentilere uygun bir eşbaşkanlık yürütmediğim için sizlerden özür diliyorum. O çok güvendiğim adalet duygusuna sığınıyorum” diye konuştu.

Türk, DTP’nin Ankara’da devam eden Olağanüstü Kongresi'nde söz istememesine ...
Read more : ''Hepimiz Kürdüz, Hepimiz DTP'liyiz'' | Görüntüleme : 752 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

11 yıl önce 8 Askeri teslim alan Fethullah Erbaş anlatıyor..

http://www.ensonhaber.com/images/news/76670.jpg

11 yıl önce PKK tarafından esir alınan 8 askeri teslim alan heyette yer alan eski RP Van Milletvekili Fethullah Erbaş, askerlerin teslim alınmasını ve PKK bayrağı altındaki o çok tartışılan resmi anlattı.

11 yıl önceydi. PKK'nın esir aldığı askerleri almaya gitti. Eleştirildi, küfür yedi, "Tuzağa düşürüldüm" dedi. Dönemin Refah Partili milletvekili Fethullah Erbaş, esirleri kurtarma sürecini anlattı.

PKK'ya esir düşen sekiz asker, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) imzaladığı tutanakla teslim alındı. Kamuoyuna yansıyan ...
Read more : 11 yıl önce 8 Askeri teslim alan Fethullah Erbaş anlatıyor.. | Görüntüleme : 1228 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ATATÜRK İçin Ne Dediler

AMERİKA

Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi
başarılarını, Türk halkına ilham veren liderliğini, modern
dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak
kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır.
Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye' nin
doğması, yeni Türkiye' nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli
bir şekilde ilan etmesi ve o zamandan beri koruması, Atatürk' ün Türk
halkının işidir. Şüphesiz ki, Türkiye' de giriştiği derin ve
geniş inkilaplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini
daha ...
Read more : ATATÜRK İçin Ne Dediler | Görüntüleme : 1703 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Atatürk'ün Din ve Laiklik Hakkındaki Görüşleri

Resim

Türkiye Cumhuriyetinde, her yetişkin dinini seçmekte hür olduğu gibi, belirli bir dinin merasimi de serbesttir. Yani, ibadet hürriyeti vardır. Tabiatiyle ibadetler, güvenlik ve genel adaba aykırı olamaz; siyasi gösteri şeklinde de yapılamaz. Geçmişte çok görülmüş olan bu gibi durumlara artık Türkiye Cumhuriyeti asla katlanamaz.

Bir de, Türkiye Cumhuriyeti dahilinde, tüm tekkeler ve zaviyeler ve türbeler kanunla kapatılmıştır. Tarikatlar kaldırılmıştır. Şeyhlik, dervişlik, çelebilik, halifelik, falcılık, büyücülük, türbedarlık vesaire yasaktır. Çünkü bunlar gericiliğin kaynakları ve cehaletin ...
Read more : Atatürk'ün Din ve Laiklik Hakkındaki Görüşleri | Görüntüleme : 12260 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x